elbette ne gelirse Rabbim den gelir
bir hadisi serifte peygamberimiz sav buyurmustur yataga girince once ihlas suresi okunur ve ya Rabbi bana bir ogul nadip eder isen adini muhammed koyacagim der ve boyle dua edenin Allah in izni ile oglu olur diye ayrica sahih hadistir ravisini hatirlayamiyorum su an kadin hayizdan temizlendikten sonra 5 gun icinde hamile kalir ise erkek 5 ve 8 gun arasinda hamile kalir ise kizi olur
ayrica erkek cocugunuz olmasini istiyor iseniz ihlas suresi okuyup benim ismimi koymaya niyet edip hayizdan sonraki 5 gun icinde 1 kez birlikte olup 40 gun haniminiza yaklasmayin diye buyurmustur peygamberimiz
tibbi nebevi yi duydunuz mu bilmiyorum ama inanin bugun anlatilan alternatif tib deyin bilim deyin adini ne koyar ise koyun cogu zaten asirlar once orada yazilmis farkinda iseniz erkek cocuk onerilerinin cogunda peygamberimiz sav in buyurdugu gibi sadece 1 kez iliski sonrasinda korunmak gerektigi belirtilmis
teravetcim uyguladıklarını yazmışsın sağolasın ama ben şunu düşündüm belki sen bunların hiçbirini yapmasaydın Rabbim belki yine oğlan verecekti sana, yani sen baya uğraşmışsın hiçbirşey yapmadan oğlu olan o kadar çok insan varki hemde arka arkaya,aslında kız doğuran kadar erkek doğuranda var yani erkek tutma olasılığının az olduğuna inanmıyorum ben Allah ol dedikten sonra,isteyenler uğraşsın tabi ayrı konu ama forumlardan birirnde bir arkadaş yazmış ki kız bebek için fakir gibi beslenin hiçbirşey yapmayın kızınız olur bu küsümsemek değil de ne? ben ne zapzayıf iştahsız tipler biliyorum hep oğulları oldu eti çok sevip çok tüketip kızları olanları da gördüm, ayrıca bazı hadislerden bahsediliyor bu hadisler ne kadar sahih gerçekten peygamber efendimiz sav.tarafından mı söylenmiş muallakta,adetten sonra 5.ve 8. güne kadar erkek olur diye öyle birşey olsa erkek bebek çok kolay olur ama bu yöntemle bir sürü kızı olan da var söyleyeceğim o ki benim bu konularda kafam çok karışık bu yöntemlere güvenerek birşeylere kalkışamam sanırım
nasıl yani herkesin gönlünden erkek evlat geçer??? benim gönlümden tek geçen sağlıklı evlattı,kız ya da erkek...sağlıklı olsun yeter! bülent ersoy'un babası da oğlum oldu diye yedi kurban kesmiş. allah hayırlısını versin. ben hiç anlayamıyorum bunca özel çabayı. neden tevekkül etmiyorsunuz?
Hakkindir hasa degildir demem ama dedigim gibi o kadar bekleyen gordum ki benim lafim illa erkek diyenlere kizini sana bagislasin rabbim
benim oglum olacak ama erkek diye ne ben nede kocam bagrinmadik burda yazanlarda ne derece dogrudur bilemem perhiz falan hikaye insanlari aldatmaya gerek yok
Agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim sut urunleri yumurta marul vs tuketilmemeliymis sabah aksam peynir yumurta yedik o donem salata mutlaka
ha perhiz mi ben yikilmistim dusukten sonra ovulasyonumu kocam takip etmis netten 1 hafta boyunca hergun bazen gunde 2 kere iliski oldu ne ayaklari diktim ne bisey ama oldu
bilimde bir yere kadar ben yazanlarin tam tersini yapmisim ama oglan benim bebe demek istedigim bu kimse alinmasin
teravetcim uyguladıklarını yazmışsın sağolasın ama ben şunu düşündüm belki sen bunların hiçbirini yapmasaydın Rabbim belki yine oğlan verecekti sana, yani sen baya uğraşmışsın hiçbirşey yapmadan oğlu olan o kadar çok insan varki hemde arka arkaya,aslında kız doğuran kadar erkek doğuranda var yani erkek tutma olasılığının az olduğuna inanmıyorum ben Allah ol dedikten sonra,isteyenler uğraşsın tabi ayrı konu ama forumlardan birirnde bir arkadaş yazmış ki kız bebek için fakir gibi beslenin hiçbirşey yapmayın kızınız olur bu küsümsemek değil de ne? ben ne zapzayıf iştahsız tipler biliyorum hep oğulları oldu eti çok sevip çok tüketip kızları olanları da gördüm, ayrıca bazı hadislerden bahsediliyor bu hadisler ne kadar sahih gerçekten peygamber efendimiz sav.tarafından mı söylenmiş muallakta,adetten sonra 5.ve 8. güne kadar erkek olur diye öyle birşey olsa erkek bebek çok kolay olur ama bu yöntemle bir sürü kızı olan da var söyleyeceğim o ki benim bu konularda kafam çok karışık bu yöntemlere güvenerek birşeylere kalkışamam sanırım
teravet bu çinko picolinate yazanm?
bu topiğin adı erkek bebek için yapılması gerekenler topiği değil mi
bu başlığa göre gelmedi mi buraya yazan arkadaşlar......
Doğru diyosunuz hiç bişey yapmadan oğlu olan da çok .Ama düşündünüzmü ki hiç bişey yapmadan 4-5 tane kızı olan da çok .sorun mu bu değil tabi ki ,eksiklik hiç değil, ama Allah akıl fikir vermiş biz de araştırıyoruz acaba deneyebileceğimiz bişey var mı diye , önce oğlumuz olsaydı da kız için araştırma yapardık. burda hiç kimse aman benim oğlum olsun kız önemli değil derdinde değil , burda deneyenlerin %95 inin kızı var ,bir de oğlunun olmasını istemek suç da değil ,cinsiyet ayrımı yapmak hiç değil......
canim kiz cocuk icin de bisey buldunmu erkek cocuk icin yaziyor ama kiz cocuk icin bisey bulamadim...
cnm cok cok sagol ALLah razı olsun bılgılerın için .
teros sen beslenmeden cok zamanalamaya agırlık verdın demı bacısı,
sen kendın takvıye almısmıydın? esın neker kullandı bıde onu acık yazarsan sevınırız tatlım
teroşcum bı kaç sorum olacak canım..merakımı gıder.
1-l-argınede kullandınmı.çok onceden.
2-gnc arıgınmax ve solgardada cınkomu var banamı oyle geldı.
3-baklıyat haftada kaç gun kullandın canım.
4-lımoanata falan yaptınmı.kaç lıtre.sende soda ıçtın demı lımonlu.gunde kaç kez
5- monodoks kullandınya.bır ay onesınden.pekı mesela o ay tutmadı bebış.ee monodoksun etkısı gıder demı.pekı yenıdenmı kullanmak gerek..
l-arginine arginmaxte var ama zaten
ayrıca çinko alınabilir çünkü arginmaxtaki çinko çok az
bakliyat limonata vs bu kadar kapsamlı bakmaya gerek yok
süt ürünlerini kes her gün muz ve kuru kayısı ye bu yeterli
monodoks denemeden 1 ay önce kullanırsın. temizliyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?