hanzadem;
cnm harika örnekler paylaşıyorsun. bu iki modelin (ekleyemediğim için tarif edeyim sarı yelek ve altında ki yelkenli pnt)yapılışını istiyorum çok güzel olmuş az çok örgü biliyorum fakat hiç pnt yapmadım.bizde yelkenli takıntısı olduğu için bayıldım.birde converce lerinde yapılışını anlatırsan çok sevinicem ilgin için şimdiiden teşekkürler
o şekilde yazmaya çalıştığım gönderdiğim msjlar 100 tane olmadığından izin vermedi ben sayfa nosunu versem olur mu?canım alıntı yap yzıyor ya altda beğendiğin modelin altındakini tıkla o kendiliğinden en son mesaj olur ben bulamadım hangi model eklersen anlatırım burdan örülüşünü
Teşekkür ederim cnm yeleği yaparım sadece onda yakada problem vardı hiç yakalı yapmamıştım. pnt nasıl yapılıo sana zahmet olmazsa onuda sölersen çok sevinirim ilgine teşekkürlerlersanırım bu sarı yelek..bu yakadan başlanıyor canım..yanlarda delikler varya oralardan artırıyorsun yeterli genişliğe gelince kollar ayrılıyor..bedeni örmeye devam ediyorsun..o küçük üçgenlerde arttırna ve eksiltme tekniği uygulanıyor..1 attırıyorsan 1 eksiltiyorsan ortada 1 tane sabit delik.kenarlarada 2 tane arttırma tekniğiyle delik yapıyorsun küçük delikli üçgenler oluşuyor...umarım anlatabilmişimdir..takıldığın bir yer olursa sor olurmu..
Canım günaydın ilgine tekrar teşekkür ederim. birde pantolonun yapılışını sölersen nasıl örülüyor.zamanını alıyorum kusura bakma teşekkür ederim.yakayı istediğin genişlikde başla 4 parmak kadar ör kazak önü örer gibi lastik olacak modelde öyle sonra kol ön arka ayırıyorsun artırmalara geçiyorsun delikler varya onlar konuluyor..istediğin kadar arttırabilirsin...sonra kolları ayor bedene devam et...
beğendiğin modeli ekle anlatırım ben..iyi güzel arkadaşlarda bunların örülüşleri lazım internette dolu zaten örnek anlatımı yok:44: