Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek bebek için isim önerisi.
- Konu Sahibi Ekru_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek bebekisimleri erkek erkekbebek erkekbebekisimleri isimler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Yorumunuz için teşekkür ederim Evet haklısınız belki ilerisi için sıkıntı olabilirSeçeneklerden görkem ismini beğendim ama ileri zamanlarda unisex olduğu için sıkıntı olabilir
Evet bende çok beğeniyorum ama eşim biraz daha kararsız bana göre bu konuda. Teşekkür ederim yorumunuz içinBarlas çok güzel bir isim bende düşünüyorum
Evet haklısınız ama belki biraz daha karar vermemiz konusunda yardımcı olabileceğini düşündüm kendimce teşekkür ederim güzel önerileriniz ve yorumunuz içinÇok kişisel değişir bence birinin beğendiğini öteki beğenmiyor o yüzden oylasanız da kararı verecek sizsiniz
Yağız
Alparslan
Ömer
Ertuğrul benim sevdiğim isimlerden. Ve Aliyi apayrı seviyorum
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Tabii ki sizin şahsi düşüncenizdir. Bazılarımız iki isim sevmiyor. Etrafımdaki bir kaç kişide iki isim koymamam konusunda bayağı ısrarcı,Utku 'ya oy verdim kalanı ilgimi çekmedi. Ben erkek isimlerin de kısa seviyorum. Ege koymak istiyorum mesela.
Ama ben alternatif olarak bakıyorum aslında çocuk büyüdüğünde en azından ona bir alternatif sunmuş oluyoruz diye düşünüyorum. Tabii illa ki isim koyacağım diye de düşünmüyorum. Fakat bende iki ismi olan biri olarak diğer ismimi kullanmayı daha çok tercih ediyorum. Ama tabii dediğim gibi sizin şahsi düşüncenizdir saygı duyarım
Teşekkür ederim yorumunuz içinSadece mete bence
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Teşekkür ederim yorumunuz içinAlmir diyorum yabancı ülkeye vs giderse güzel olur uluslararası isim gibi
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Tabii ki sizin şahsi düşüncenizdir. Bazılarımız iki isim sevmiyor. Etrafımdaki bir kaç kişide iki isim koymamam konusunda bayağı ısrarcı,
Ama ben alternatif olarak bakıyorum aslında çocuk büyüdüğünde en azından ona bir alternatif sunmuş oluyoruz diye düşünüyorum. Tabii illa ki isim koyacağım diye de düşünmüyorum. Fakat bende iki ismi olan biri olarak diğer ismimi kullanmayı daha çok tercih ediyorum. Ama tabii dediğim gibi sizin şahsi düşüncenizdir saygı duyarım
Sağlıkla gelsin genelde modern güzel isim olduğun da çocuk yadırgamıyor. İki isim kullanmak zor olabiliyor sınavlar da ismimi harf olarak kodladığım da ismim iyi ki kısa demiştim ben iki isim şu şekilde koyabilirim babasıyla ortak bir isimde anlaşamazsam ancak öyle İki isimde bile kısa kısa olsun istiyorum. Tabi tercih meselesi
Teşekkür ederim sağolun. Evet tabii ki dediğiniz gibi tercih meselesiSağlıkla gelsin genelde modern güzel isim olduğun da çocuk yadırgamıyor. İki isim kullanmak zor olabiliyor sınavlar da ismimi harf olarak kodladığım da iyi ki kısa demiştim ben iki isim şu şekilde koyabilirim babasıyla ortak bir isimde anlaşamazsam ancak öyle İki isimde bile kısa kısa olsun istiyorum. Tabi tercih meselesi
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
İki isim gerçekten çoooookk zor ve sinir bozucu. Nerden mi biliyorum kendimden Ailem ilk ismimi kullanmadığı için biri o ismimle seslendiğinde(özellikle devlet dairelerinde) bana seslenildiğini anlamadığım için bakmıyorum.Okul süresince kodlamam hep uzun sürdü. İki ismimle bir yere kayıt yaptırırken uzun diye birini yazıyorlar. Ben üyelik girişi yaparken sorun yaşıyorum.İki isimle seslenen ebeveynler var çocuklarına, ben komik buluyorum onları şahsi görüşüm
- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 133
- 29
Sağlıkla büyütün inşallahYorumunuz için teşekkür ederim Evet haklısınız belki ilerisi için sıkıntı olabilir
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
İki isim gerçekten çoooookk zor ve sinir bozucu. Nerden mi biliyorum kendimden Ailem ilk ismimi kullanmadığı için biri o ismimle seslendiğinde(özellikle devlet dairelerinde) bana seslenildiğini anlamadığım için bakmıyorum.Okul süresince kodlamam hep uzun sürdü. İki ismimle bir yere kayıt yaptırırken uzun diye birini yazıyorlar. Ben üyelik girişi yaparken sorun yaşıyorum.İki isimle seslenen ebeveynler var çocuklarına, ben komik buluyorum onları şahsi görüşüm
Bir kıza da bu kadar uzun isim konulabilirdi yaa Neslican Burçak birde uzun soyad kafayı yiyordu bir arkadaş okul da. Meksika ismi gibi. Şimdi sizde eşinizin soyadı ile kendi soyadınızı kullanırsanız iki isimle beraber düşünemiyorum.
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Hiiiç gerek yok iki isim pişmanlıktır ki benim iki ismim de modern İki isimle seslenenler gelmeden kaçayım benBir kıza da bu kadar uzun isim konulabilirdi yaa Neslican Burçak birde uzun soyad kafayı yiyordu bir arkadaş okul da. Meksika ismi gibi. Şimdi sizde eşinizin soyadı ile kendi soyadınızı kullanırsanız iki isimle beraber düşünemiyorum.