How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sünnet erkek bebek anneleri!!

ezgim35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
278
0
296
39
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar merhaba; 6.5 aylık oglum var cuma gunu dr kontrolune gıttık ve pipi mizde sünnet derimizin geriye gıtmedıgını ve pipi ucunun dar oldugunu soledı drumuz.hemen cocuk cerrahısıne gıttık.muayene ettıler.çiz yaparken zorlanıp zorlnmadıgını ve idrar da mıkrop olup olmadıgını sordular.2 ay once ıdrarda mıkrop cıkmıstı, tekrar tahlıl yapıldı suan temız cıktı.çişimizi rahat yapıyoruz dedık.bu durumlarda sünnet onerıyorlarmıs.ıdrar temıs oldugu ıcın ve cısımızı yapabıldıgımız ıcın aceşesı olmadıgını fakat 1.5 ve 2 yasdan once sunnetın sart oldugunu soledıler.bole bır durumla karsılasan varmı acaba?

doğduğundan beri sünnet derisi geriye gitmiyordu.oğlum 2.5 aylık .pazartesi doktora gittik.derisini geriye itti açtı.deri hep parçalandı şimdi krem kullanıyorum.idrarını yapmada sorun yoksa problem yok dedi.ilerleyen günlerde ne olur bilmem

bence emeklemeye başlamadan sünnet ettirin .benim oğlum 18 aylık oldu pişman olduk keşke küçükken yaptırsaymışız.bebek ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyomuş.yürümeye başlayınca zor olur.en azından bezini baglar yatırırsın.2-4 yaş arası sünnet ettirmek iyi değilmiş eger 2 yaşından önce ettirecekseniz hiç vakit kaybetmeyin derim

doğduğundan beri sünnet derisi geriye gitmiyordu.oğlum 2.5 aylık .pazartesi doktora gittik.derisini geriye itti açtı.deri hep parçalandı şimdi krem kullanıyorum.idrarını yapmada sorun yoksa problem yok dedi.ilerleyen günlerde ne olur bilmem

benım oglumdada aynı problem vardı.ılk baslarda daha kolaydı ama buyudukce o acma ıslemıde cok zorlasıyo.ben 7 aylıkken sunnet ettırdım oglumu ve hıc bı problem yasamadık.biran once yaptırın cunkı cocuk buyudukce zorlasıyo beklersenız o yapısıklık tekrar edıcek ve her seferınde canı acıycak bı sefer sunnet ettırın kurtulun.

benim oğlum 3,5 aylık sünnet oldu..hiç bi problemimiz yoktu ama babasıyla öyle karar aldık.iyikide yaptırmışız..tam 3.günde normal bezini bağladık...çok çabuk iyileşti..inşallah sizinde öyle olur..hiç vakit kaybetmeden yaptırın bence...

Benim oglumdada gecen hatfa problem oldu icini temizlemek lazimmis her banyo yapista..Ben yapmadim sonunda pipisinin ucu kirmizi oldu aciyor demeye basladi doktora goturdum dersini geri cekip icini temizledi ama yavrumun cani cok yandi..Sonraki iki gunde ara ara sanci oldu yavrum gece uykusundan titreyerek uyandi...Ben o temizleme isinde dayanamadim sunnetede nasil dayanicam bilmiyorum bizimde biran evvel yaptirmamiz lazim ama ben dusundukce icim fenalasiyor... :(((
Ustelik oglum 3 u bitiricek... Galiba total anestezi yaptiricaz... :((( Onuda benide... :))

benim oğlumun pipisinde bir sorun yok o yüzden yenidoğan sünneti düşünmedik. yenidoğan sünnetinde genel anestezi yapılması korkutuyor beni.

ben de karsılastım.hatta dogdugunda cok az kan gelmıstı.doktorumuz 7 aydan once yapılsn demıstı ama daha yaptrmadık.ıdrar tahlılı yaptırıyorum her ay temız cıktı allaha sukur

erkenden yaptırmakta fayda varkimileri 40.çıkınca yapıyor ben 7 yaşında yaptırdım çook çektim sünet bitene kadar çoook

daha sünnet yaptırmadık ama problemler ara ara devam ediyor.babası yurtdışında gelsin ettirmeyi düşünüyorum.9.5 aylık olacak ozaman biraz zor olacak ama neyapalım.sünnet ettirenler nerde ettirdiler hastanedemi.çok korkuyorum ben

Back