• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek anneleri beta HCG ilk ölçümünüz değeri kaçtı?

Beta HCG değeri

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Musmutlu7

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
96
162
13
28
Merhaba arkadaşlar ben adetim 3 gün gecikip 4+4 de kan testi verdiğimde beta HCG 5600 çıktı. Ve bana bu çok yüksek geldi. Yüksek çıkmasının iki tür sebebi varmış ya çoğul gebelik ya da erkek bebek olabiliyormuş. Beta HCG yüksek çıkıp da erkek bebek sahibi olan varmı aramızda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin elhamdülillah bı kızım var gönül ister ki bı oğlumuz da olsun😍 Erkek bebek anneleri beta HCGniz kaç çıkmıştı 😊

Merhaba arkadaşlar ben adetim 3 gün gecikip 4+4 de kan testi verdiğimde beta HCG 5600 çıktı. Ve bana bu çok yüksek geldi. Yüksek çıkmasının iki tür sebebi varmış ya çoğul gebelik ya da erkek bebek olabiliyormuş. Beta HCG yüksek çıkıp da erkek bebek sahibi olan varmı aramızda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin elhamdülillah bı kızım var gönül ister ki bı oğlumuz da olsun😍 Erkek bebek anneleri beta HCGniz kaç çıkmıştı 😊
Bana daha çok çoğul gebelik geldi hayırlısı olsun inşallah

4+6 gunlukken 2900 cikmisti

Benimde tam 4 haftalıkken 844 çıkmıştı ve ikiz erkek çocuklarım oldu darısı başınıza🥰

Maşallah Allah bağışlasın demek ki HCG ile alakası yokmuş 😂
Teşekkür ederim 🙏 sizinki bayağı yüksek ve çoğul gebelik ihtimali daha fazla tabiki. İkiz olduğu için bu kadar yüksek çıkmış olabilir 5 gün sonra kan verseydim 5 binlerde olacaktı sonuç ikiz hamileliklerde 2 den fazla katlanıyor değerler. Bu ihtimal olabilir😃

Teşekkür ederim 🙏 sizinki bayağı yüksek ve çoğul gebelik ihtimali daha fazla tabiki. İkiz olduğu için bu kadar yüksek çıkmış olabilir 5 gün sonra kan verseydim 5 binlerde olacaktı sonuç ikiz hamileliklerde 2 den fazla katlanıyor değerler. Bu ihtimal olabilir😃
Anladım çoğul gebelikte günaşırı katlanması gerekiyor demekki. Valla haftaya belli olacak inşallah 😍

Bence bunun cinsiyetle hiç alakası yok tamamen ne zaman döllendiği ile alakalı. çünkü iki oğlumu da gecikmenin 3-4 . günleri 145 ve 176 beta ile ögrenmiştim. Yüksek beta daha erken döllenmiş yumurta demek hepsi bu :)

Bence bunun cinsiyetle hiç alakası yok tamamen ne zaman döllendiği ile alakalı. çünkü iki oğlumu da gecikmenin 3-4 . günleri 145 ve 176 beta ile ögrenmiştim. Yüksek beta daha erken döllenmiş yumurta demek hepsi bu :)
Valla bana da öyle geliyor. Bir kaç kişiden duydum o yüzden merak etmiştim ama merakımı giderdim 😊

Benim çok yüksek değerlerde gitmişti bhcg. Bende acaba ikiz mi diye sormuştum doktora. Bhcg ile ilgisi olmadığını söylemişti. Nitekim canım oğlum oldu. Bence erkek bebeklerde bhcg değeri yüksek oluyor.

Back
X