Bebek İkinci El erkek bebeğimin küçülen kıyafetlerini ihtiyaç sahibi birine bağışlamak istiyorum.

ozgur75

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
1
0
oğlumun küçülen 0-3 ay erkek bebek kıyafetlerini ihityaç sahibi birilerine bağışalamak istiyorum.

oğlumun küçülen 0-3 ay erkek bebek kıyafetlerini ihityaç sahibi birilerine bağışalamak istiyorum.

slm özgür bebeğinizin kıyafetlerini bağışlayacağınızı yazmışsınız.benim bebek kıyafetlerine çok ihtiyacım var.3 tane oğlum var ve hangisine ney nasıl yetiştierceğimi bilemiyorum .ekonomik durumumuz da çok iyi değil zaten bana verirseniz çok memnun olur ve duacınız olurum.şimdiden ALLAH razı olsun niyetiniz için.msn imi eklerseniz ya da tlf verirseniz görüşmek isterim.

benimde oğlum var-eğer yaşlarını söylerseniz bende gönderebilirim.nerede oturuyorsunuz?

elfidan21 seni uzun süredir takip ediyorum fakat çözemedim.Bir konuda ablamın ihtiyacı var diyorsun,diğer bir konuda çocuk esirgemeye bağış diyorsun,şimdi bakıyorum benim ihtiyacım var diyorsun.Pek çok konuda gördüm seni.Hangisi sensin?

nasıl da insanları tanımadan yargısız infaz yapabiliyor ve kul hakkına rahatça girebiliyorsunuz yazıkk... ancak benim kullanıcı adımla giriş yapan ( çünkü kendi kayıt yapmayı beceremediğinden,altına da ismini yazmayı unuttuğundan)ihtiyacım var deyip mesajı yazan ablamdır ve gerçekten ihtiyacı var ama MESAJLARIMI GERÇEKTEN BENİ YARGILAMAK İÇİN İNCELEMEKTEN şu ayrıntıyı gözden kaçırmış olmalısınız ki ihtiyacımı kız ve ya erkek diye belirmemiştim aynı zamanda mesajlarımı iyice incelerseniz göreceksiniz ki birçok mesajımda yardım yapmak amacıyla birçok ikinci el ve sıfır kıyafetler için de mesaj yazan ve konuları inceleyen benim.ve bu yardımı kimin için yapacağımı açıklamaktan evvela çekindim ve sonunda çocuk esirgeme kurumuna bağışlayacağımı açıklayan bir konu yazdım.bundaki tek amacım da SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL BİLE BİLMEMELİ ilkesine duyduğum sadakattandı.sonuçta ben gerçekten iyi niyetimle burada zamanımı harcamaya çalıştım ama sizin böyle düşünmenize vesile olduysam ne yazık,çok yazık ,üzüldüm...ha bu arada benim henüz çocuğum yok.kimse yanlış anlamasın kimseden de karşılıksız yani ücretsiz birşey talep etmiyorum.ama sadece sizin de bu sevaptan faydalanmanıza olanak sağlamak amacıyla neye hizmet ettiğimi açıklayıcı ( çocuk esirgeme kurumu)bir konu açtım.
olsun .....canınız sağolsun ama size şunu söyleyeyim ki hiçkimseyi sebebini bilmediğiniz birşeyden ötürü KINAMAYINIZ..YİNE DE SİZE HAYIRLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM...SELAM VE DUA İLE HOŞÇAKALIN

Son düzenleme:
utanılcak birşey yok bu konuda bence kızacak birşeyde yok .arkadşımızında suçu yok sadece öğrenmek istemiş kim olduğunu.farklı farklı konularda bulunduğundan ve farklı yazdığından.sonuçta net ortamı.isim unutmuş olabilr normal birşekilde söyleyebilrsin ablamdı diye.yanlış anlaşılmıyorsunki bu konuda gayet güzel düşünmüşsün bence.

Son düzenleme:
elfidan21 benide nerdeyse 10 gündür oyalıyor kıyafetleri kimseye verme ben alıcam daha sonrada ses seda çıkartmadı.. bu tarz davranışlardan dolayı tabiki insan tereddüt eder.. şahsen sen bana hiç inandırıcı gelmiyorsun elfidan21.... yargısız infazdan bahsetmişsin ama senin yaptığın daha kötü.. bunuda bil.... insanların vaktini harcatıyorsun.. herkezin kendi düşüncesi ama ben sana inanmıyorum mahalesef...

ayrıca ben size kıyafetleri kimseye vermeyin de demedim çok eminim..kime isterseniz verin ablacım.

ben farkettiyseniz son derece saygı çerçevesinde yazdım cevabımı ayrıca utandığım için değil bu tür şeylerin gizli kalması gerektiğine inandığımdan açıklama yapmamıştım .ama maalesef insanlar hep birilerinin kusurlarını aradığından pek de amacına ulaşamadı..ha bu arad kızgınllık ifade eden cümleler de yok cevabımda..selametle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…