• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebegim olucak ama cok cirkinlestim

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
40
Kizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu

Yeterince su içmiyor olabilirsiniz.
Günde kaç litre / bardak su içiyorsunuz?

Ben inanmiyorum boyle seylere. Ben de hamileyken cok cirkindim. Gerci hala kendimi oyle goruyorum da neyse :KK53: bende oglan annesiyim. Mesela arkadasim 2 kiz dogurdu. Ikisinde de cillop gibiydi. Arkadasin dedigi gibi coook su icmekte fayda var. Yuzun o yuzden kuruyor.

Şimdi kalkıp birileri düzeltme yapmadan ben yapıyım. Ordinaryüs özellikle yazmadım. İroni olsun diye.

Bunun kızı erkeği yok bence benim kızım var ama hamileliğimde hiçte çillenmedim aksine tek tük çıkan sivilcelerim bile düzelmiş cildim çok sağlıklı ve parlaktı doğumdan sonra eski halime döndüm ama sende hiç üzülme doğumdan sonra hepsi geçer hamileliğinin tadını çıkar çirkinleşsen bile kaç yazar bir cana can veriyorsun elâlem her azına geleni söyler boşver duyma

Diğer konuma göz attım da ciğer yiyip hamile olanlar konusu
Neden herkesin dedigine bakıyorsun boşver dinleme böyle şeyleri
En iyisi netten bak dogru mu yanlış mı

Düzenlş beslenme, bol su ve cildinizin bakımı ve temizliğini aksatmazsanız düzelir bence. Hormonal bir durum neticede. Ama toplumdaki teyzeler anneler halalar yüzüne yüzüne aaaa sen çok çirkinleşmişsin çocuk kesin erkek yada aaa sana nolmuş bebek tüm güzelliğini almış diye çemkirerek maalesef psikolojiyi ciltten daha çok bozuyor:KK53: bence takılmayın hamileliğin tadını çıkarın.

Nasil geciyor hamileliginiz ? Benimki zor geciyor baya gecen annemle kardesime resmimi gonderdim cirkinlesmissin manasinda kizin olacak galiba dediler ama oglum olacak insallah ve gercekten de cirkinlestigimu düşünüyorum bende.Cunku cok yorgunum bitkinim surekli basim ağrıyor.

Kizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu

hamiş oluğun için doğumdan sonra geçer bi tanıdığımda sengibydi

Ben inanmiyorum boyle seylere. Ben de hamileyken cok cirkindim. Gerci hala kendimi oyle goruyorum da neyse :KK53: bende oglan annesiyim. Mesela arkadasim 2 kiz dogurdu. Ikisinde de cillop gibiydi. Arkadasin dedigi gibi coook su icmekte fayda var. Yuzun o yuzden kuruyor.
Bebegin nasil peki oglun yakisiklimi oldu belkide oglun guzelligini almistr :))

Nasil geciyor hamileliginiz ? Benimki zor geciyor baya gecen annemle kardesime resmimi gonderdim cirkinlesmissin manasinda kizin olacak galiba dediler ama oglum olacak insallah ve gercekten de cirkinlestigimu düşünüyorum bende.Cunku cok yorgunum bitkinim surekli basim ağrıyor.
Benimde ole gecio iki parca bulasik bile yikamaya useniorm halim yok surekli bide bole cevredeki piskolojin baskilar dahada yipratio

Back