Çocuk Hastalıkları Erkek bebeği idrar enfeksiyonu yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
B
Biz ilaçları bıraktık zaten şuan iyiyiz ama idrarını yaparken zorlanıyordu bebeğim şimdide sadece şu iciyrm bi kaç damla ki idrar enfeksiyonu cabuk atlarsın ve çok emziriyrm

34 gunluk bebeğim var lökosit 3-4 çıktı enfeksiyon var dedi böyle olupta rahat atlatan kim var zimaks diye bi ilaç verdi
Merhaba benim kizimda 11 yasinda bugune kadar biri cok fazla olmak uzere 3 4 defa idrar enfeksiyonu oldu ve idrari cok kokuyodu akokuyodu ama dr lar beni bobrek icin uyarmadi suanda bobrege kacak var ve bobrek kuculmus enfeksiyondan dolayi size tavsiyem sadeceilac kullanip birakmayin 1 2 defadan fazla oluyosa mutlaka bobrege bakilmasi gerekiyo

Yok bir tek ilk ay yaşadık şuan 5 aylık 0le bi sıkıntımız yok rabbime şükürler olsun ki

Rabbim sifasina verir inşallah çok geçmiş olsn

İyi akşamlar daha önce oğlunuzun 4 günlükken idrar yolu enfeksiyonu olduğunu yazmışsınız benim oğlumda 5 günlükken e colisi 80.000 çıktı doktor antibiyotik verdi aşırı derecede ağlıyor ayrıca enfeksiyonumuz bitti ama çocuk halen acılar içinde kıvranıyor paranoyak oldum acaba yine mi tekrarladı diye . Şimdi 41 günlük ugs çekildi sondayla idrar aldırdık sıkıntı çıkmadı .Sizinki tekrarla dımı yada. Nasıl anlamıştınız enfeksiyonu kafayı yicem lütfen cevabınızı bekliyorum

Doğduğu günden beri çiş yaparken ağlama ve kıvranma vardı. Sonra tekrarlamadı. 3 aylıkken sünnet ettirdik. Çünkü tekrarlama ve böbreklere ilerleme riski yüksekti. Bence başka bir doktora da gösterin.

İnşallah bizimki de tekrarlamaz araştırma hastanesi özel hastane hiçbiryer bırakmadım ama işte korkuyor insan bizde sünnetini yaptık sanırım şimdiki ağlamaları gaz yada benim oğlan kolik aralıksız 3 saat ağlıyor belli saatlerde toplamda 6 saat aralıksız sonrası da mızmız . Sizin enfeksiyon biter bitmez ağlamaları kesildi mi . Çok teşekkür ederim cevabınız için ayrıca

Rica ederim. Evet bitti. Hemen hastaneye yattı, tedavisi öyle yapıldı. Sonra eve çıktık birkaç gün daha tedavi için getirip götürdük. Sonra da tekrarlamadı çok şükür :) sizin de tekrarlamaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…