Erkek bebeğe isim :)

Poyraz gına getiren isimler arasinda başlarda :)
Devrim de sıkıntı cıkaracak isimlerden. Fakat isimler arasinda en iyisi o.. Yerine Deniz ismini nacizane tavsiye ederim. Ozellikle erkeklere cok yakistiriyorum. Modasi gecmeyen, dönem ismi olmayan isimlerden..
Taylan ismini de sevmem..
Barlas kaba geliyor..
Onun dışında Can ismini önerebilirim..
Uras, Noyan, Pamir, Pars, Yalin, Arda, Emre.
Evettt Noyan'ı bir aralar dusunuyordum sonra nedensizce vazgectim... Ay ne kadar zor kendi cocuguna isim bulmak. Aslinda hepsi hos isimler ama yakistiramiyor insan. :KK64:
Bu arada fikir icin tesekkur ederim.:KK28::KK3:

Devrim isminin siyasi bir çağrışımı olduğu için cocugunuz zorluk yaşayabilir .Bence böyle bir yük yüklemeyin bebeğinize ..Nacizane tavsiyem..Poyraz çok kullanılıyor ..Taylan genel olarak dalga geçilen bir isim..En güzeli Barlas .Ben Barlas ismine bayıldım ..

kizlar bir turlu karar veremedim, yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim.:anneadayı:
Taylan
Devrim
Barlas
Poyraz
Ya da onerebileceginiz baska isimler ?? :KK6::KK5:
Bence saydiklariniz arasinda devrim en guzeli artik her cocugun adi poyraz uraz aras barlas ali bi okula baslasalar sinifin yarisindan çoğu ayni isimli olcak. Ben de devrim istemistim eltim duydu bizden once dogdu bebegi ve devrim koydu. Bizde Yağız koyucaz inş

Bence saydiklariniz arasinda devrim en guzeli artik her cocugun adi poyraz uraz aras barlas ali bi okula baslasalar sinifin yarisindan çoğu ayni isimli olcak. Ben de devrim istemistim eltim duydu bizden once dogdu bebegi ve devrim koydu. Bizde Yağız koyucaz inş
Sizden duyup koyması da yaniii :ukala: yağız da güzel isim Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah

Daha zamanınız varsa doğum yapmadıysanız evde hoşunuza giden isimleri söyleyin yani seslenin ben öyle yapmıştım🤭😁.. bu arada favori ismim Emre.. batında olabilir

Daha zamanınız varsa doğum yapmadıysanız evde hoşunuza giden isimleri söyleyin yani seslenin ben öyle yapmıştım🤭😁.. bu arada favori ismim Emre.. batında olabilir
Ay onu da yaptım hahahah :KK70::KK70:hepsini de denedim bir ismi on kez tekrar edince çok saçma geliiyor :KK48: sizinkinin ismi ney bu arada ?

Farklı isimlerden yazayım ben de size..
Erkam
Okalp-Günalp
Doğay
Sercan(bu isim hep hoşuma gitmiştir)
Berkal
Şimdilik aklıma bunlar geldi ☺️

X