• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebeğe hamile olanlar ne gibi belirtiler yaşadınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızımda 12.haftaya kadar mide bulantısı kusma yaşadım 3 kilo verdim, şimdi oğlum olacak bu hamileliğimde hiç kusmam olmadı hafif sabah bulantıları ile geçti ama bu defa şişkinlik sindirim problemlerim oldu. 2li testte kızımda 50nin üstüydü oğlumda altıda çıktı bende tuttu. Her hamilelik farklı oluyor herkes farklı yaşıyor tüm bu belirtilerden yola çıkarak kız için şöyle erkek için böyle demek çok mümkün değil bence aksini yaşayanlar da oluyor

Bende ne kusma ne bulantı hic biri olmadı ben bile suphe duydum hamileligimden keseyi ve bebegi gorene kadar halada yok babamız benden once kilo aldı
Istahım hic olmadigi kadar oldu ilk zamanlar
et ve domates yemeye basladim cok nadir yerdim
Bir de hic huyum degildir aciktım demek esim geciktiginde yemeye hic tahamulum kalmadi acliga bunlar disinda erkektir diyebilecegim hic bir belirtim yoktu sadece 7.haftamda gunaydin oglum demistim sonra kizmistim belkide kizdir uzulur diye :KK66:
Tabi esimle evli degilken gordugum erkek bebek ruyalariminda bir anlami oldu simdi :KK66:

Back
X