Doğuma Hazırlık Erkek bebeğe hamile olanlar ne gibi belirtiler yaşadınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kese görüldü bende
Hangi tahmin????o_O
6-7 haftalık usgde bebeğin yerine göre tahmin yapılıyor. Sırf bunun için bi sayfa var burda bakarsanız daha iyi anlarsınız ama şölemsöleyim bebek kesenin içinde soldaysa erkek sağdaysa kız karın usgsi için böle vajinalsa tam tersi. Biraz karışık oldu galiba :KK54:

Tuhaff kizima hamileyken kizim hep solumdaydi taş gibiydi hic kimildamiyordu ama bu bebegim hep sagimda atiyor hep bnm hamileligim anormal oxamn ☺☺

İlk oğlumda 10 haftalık olana kadar çok bulandım, ikinci oğlumda hiç bulanmadım. İkisinde de hiç sivilcelenmedim. İkisinde de et, süt, yumurta yedim ama ikinci de hiç balık yiyemedim tksinti gelmişti. İlk oğlumda canım tatlı istedi ama ikincide çok ekşi yedim. Birinci de halsizdim ama ikinci de çok dinçtim 37 haftalık olana kadar çalıştım. Birinci de mide yanmam çok oldu ama ikinci de hiç olmadı. Birinci de ödemim o kadar çoktu ki ayaklarım shrek filmindeki fiona gibiydi. İkinci de ödemim yok denecek kadar azdı. Velhasıl ikisi de erkek ama belirtilerim farklıydı

oğlumda ilk 3 ay sabahları safra çıkarmak dışında hiiiiç sıkıntı yaşamadım.Ama bu yavrumda kasık göğüs ağrısı mide bulantısı lekelenme yok yok.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba Kızlar,
Ben de 4 aylık hamileyim. İlk zamanlar hiç tatlı yiyemedim, çok tuzlu yedim hep. Ama bulantılarım azalmaya başlayınca kendimi meyveye verdim. Canım hep tatlı şeyler istedi. Ayrıca anneme bebeğin sol tarafta olduğunu söyleyince erkek olacak demek ki demişti. Bir de o bir buçuk ve üç buçuk aylıkken çok mide bulantısı yaşadım. Kız olunca bu kadar bulantı olmazmış sanırım, tabi yanlış bir bilgi de olabilir. Şimdiden sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle :)

merhaba kızlar aranızda yeniyim. benim hiç mide bulantım aşermem falan olmadı. günlük hayatta nasılsam şimdi de öyleyim. geçen hafta pazartesi doktora ikili test için gittim 12+3 günlüktü. ben cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. genital bölgede üç çizgi görüyorum biz bunu görünce kız deriz dedi. ama 3 hafta sonra gel kesin bakalım dedi. birde bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlıyosunuz? ben hiç bişey anlamıyorum. sadece sağ kasığım sola göre daha çok kasılıyo. ultrasonda da bebeğin kafası sürekli solda.

11. Haftada doktorum kıza benziyor dedi belirtilerim erkek bebek belirtisiydi sağdan döllenme, kalp atışı 140 tan düşüktü mide bulantim azdı nitekim öyleymiş sonraki kontrolünde erkek olduğunu öğrendim

Bebegin kalp atışı 140 uzeriyse kız daha düşükse erkek oluyor bende ve kardeşimde tuttu

Ben oğluma hamileyken ilk belirtim yerleşme kanamasıydı. İlk zamanlar kasık ağrım oldu ve bugüne kadar hiç yaşamadığım göğüs ağrısı yaşadım sadece sabahları oluyodu.
Aşırı gaz sorunum oldu o kısa süreliydi geçti ama bulantılarım hiç geçmedi :KK43: öğürmelerim çok olurdu. Sütten tiksindim hamileliğim boyunca içmedim.
Halsizlikde vardı tabi. Bide ilk aylarda tatlıdan nefret ederdim hiç yiyemezdim sadece tuzlu şeyler yerdim aşermem olmadı

Bebegin kalp atışı 140 uzeriyse kız daha düşükse erkek oluyor bende ve kardeşimde tuttu

Benim oğlumun 150 civarıydı
nasip öyle denk gelmiş :)
Bide derlerki ikili testteki betahcg sonucu 50 altıysa erkek, üstüyse kız diye ama o da tutmadı benimki 72'ydi ama oğlum oldu :)

Konu eski ama yazayım ben yinede birinin işini görür belki :) Bendeki belirtiler tesadüfte olabilir bunu baştan belirteyim. Yüzümde hiç sivilce veya lekelenme gibi şeyler olmadı.Aksine inanılmaz bir parlaklı ve ışıltı geldi. Ayaklarım çok üşüyordu.Karnımda çok biçimli yani top gibi yuvarlaktı.

Back
X