Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek bebege hamile kalmak
- Konu Sahibi Fionaapz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Kalınmaz o sana kalır :). Erkek eş birey gen baskınlığına bağlıdır. Şaka bir yana ben ekşi ağzıma alamıyordum. Tatlı yerdim ama tatlı kivi bile olsa ekşimsi tadından dolayı yiyemezdim. Tatlı , çilekk karpuz ölürdüm. Hamileler duymasın :). Birde ne alaka bilmiyorum . Ama önce sol kasıkta sonra tamamen hep sağ kasıktaydı.Merhabalar hepinizeErkek bebege hamile kalmanin yollari nelerdir ve aramizda Tecrübeli arkadaslar varsa cevaplarsa sevinirim
- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 103
- 33
Bilimsel olarak böyle birseyin olduğunu düşünmüyorum yanı normal yolla erkek bebeğe hamile kalabilmek için yapılacak şeyler olduğuna inanmıyorum tamamen rabbimin bileceği birsey diye düşünüyorum
Belki çok söylenmiştir size ama ne olur önce hayırlı ve sağlıklı evlat olmasi icin dua edin ne olur siz gönülden isteyin rabbim nasip eder inanın
Belki çok söylenmiştir size ama ne olur önce hayırlı ve sağlıklı evlat olmasi icin dua edin ne olur siz gönülden isteyin rabbim nasip eder inanın
- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.728
- 133
- 34
Bir kizim oldugu icin bir erkek cocugumun da olmasini isterdimBen neden diye sormaya geldim
Neye? Kizim oldugu icin erkek cocuk istemem mi kabahatAllah akıl versin.
Tabi çok tsk ederim Yok sadece tecrübeli olanlar varmi aramizda bilmek istedim ovülasyondan sonraki gunlerde erkek oluyor diyorlarAllah’tan hayırlısını dileyin, teknoloji henüz o kadar gelişmedi:)
Bu güzel sözler icin cok tesekkur ederim sizden Tabiki rabbim en iyisini bilir Yok sadece bilinir yöntemler varmi Tecrübeli arkadaslarimiza sormak istemistimBilimsel olarak böyle birseyin olduğunu düşünmüyorum yanı normal yolla erkek bebeğe hamile kalabilmek için yapılacak şeyler olduğuna inanmıyorum tamamen rabbimin bileceği birsey diye düşünüyorum
- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 103
- 33
İstemek kabahat değil hanımefendi bunun bir formülü olduğunu düşünmeniz kabahat. Yıl 2022 yahu. Bu tamamen kocanızın hangi sperminin yumurtayı önce dölleyebileceği ile alakalı bir durum. Ona da sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Bazı ülkelerde bebeğin göz rengine kadar her şeyi belirleyebiliyorsunuz ama bizim ülkemizde yasak hatta oralarda belki illegal yapıyordur.Bir kizim oldugu icin bir erkek cocugumun da olmasini isterdim
Benim ovülasyon öncesiydi ama erkek.Allah ne dilediyse o.Takvim yöntem vs hepsi boş.Tüp bebek yaptırırken bazen spermin x ya da y kromozomu taşıdığı belli olabiliyor sanırım.O da tabii maliyetli.Tabi çok tsk ederim Yok sadece tecrübeli olanlar varmi aramizda bilmek istedim ovülasyondan sonraki gunlerde erkek oluyor diyorlar
***Kız ya da erkek Allah tan hayırlısını dileyin.Allah erkek çocuk nasip eder de hayırlısını vermezse ne olacak?Eksik dilek dilemeyin!
Bence öyle düşünme rabbim bilir çünkü birçok kişi sadece bir tane evladım olsun rabbim diye dua eder kimisine erkek verir kimisine kız verir kimisine verir engelli veya hasta rabbim herkese ayrı şekilde sınar senin şunu demen daha iyi olur rabbim bana hayırlı bir evlat nasip et sağlıklı bir evlat ver benim bizzat tanıdığım var her eşi hamile kalmasında erkek istedi 6 kızı oldu oğlu olmadı diye 3 eşi aldı ve o kışın yaşı 58 ve 3 çocuğu daha oldu o ucundede erkek isteyerek yaptı üç de kız oldu ve şuan 9 tane kızı var en küçük kızı 2 aylık oyuzden Rabbimden evlat işte cinsiyet ayrımı yapma rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahNeye? Kizim oldugu icin erkek cocuk istemem mi kabahat
İstemek kabahat değil hanımefendi bunun bir formülü olduğunu düşünmeniz kabahat. Yıl 2022 yahu. Bu tamamen kocanızın hangi sperminin yumurtayı önce dölleyebileceği ile alakalı bir durum. Ona da sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Bazı ülkelerde bebeğin göz rengine kadar her şeyi belirleyebiliyorsunuz ama bizim ülkemizde yasak hatta oralarda belki illegal yapıyordur.
Tabiki cevabiniz icin tesekkur ederim Hayir sadece tecrübeli olanlar varmi Mesela doktorum ovulasyon sonrasi iliski önerdiİstemek kabahat değil hanımefendi bunun bir formülü olduğunu düşünmeniz kabahat. Yıl 2022 yahu. Bu tamamen kocanızın hangi sperminin yumurtayı önce dölleyebileceği ile alakalı bir durum. Ona da sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Bazı ülkelerde bebeğin göz rengine kadar her şeyi belirleyebiliyorsunuz ama bizim ülkemizde yasak hatta oralarda belki illegal yapıyordur.
Tabi öyle tesekkur ederim Amin inshallah Yok sadece tecrubeli arkadaslardan öneri istemistimBence öyle düşünme rabbim bilir çünkü birçok kişi sadece bir tane evladım olsun rabbim diye dua eder kimisine erkek verir kimisine kız verir kimisine verir engelli veya hasta rabbim herkese ayrı şekilde sınar senin şunu demen daha iyi olur rabbim bana hayırlı bir evlat nasip et sağlıklı bir evlat ver benim bizzat tanıdığım var her eşi hamile kalmasında erkek istedi 6 kızı oldu oğlu olmadı diye 3 eşi aldı ve o kışın yaşı 58 ve 3 çocuğu daha oldu o ucundede erkek isteyerek yaptı üç de kız oldu ve şuan 9 tane kızı var en küçük kızı 2 aylık oyuzden Rabbimden evlat işte cinsiyet ayrımı yapma rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
Evet oyle tesekkur ederim Allahin bildigi ne nasip killarsa o.Benim ovülasyon öncesiydi ama erkek.Allah ne dilediyse o.Takvim yöntem vs hepsi boş.Tüp bebek yaptırırken bazen spermin x ya da y kromozomu taşıdığı belli olabiliyor sanırım.O da tabii maliyetli.
***Kız ya da erkek Allah tan hayırlısını dileyin.Allah erkek çocuk nasip eder de hayırlısını vermezse ne olacak?Eksik dilek dilemeyin!
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Kız olursada kızınıza yoldaş olur:) cok takılmayın kanıtlanmıs bilimsel bi veri yok. Öyle olsa herkes kafasına göre cocuk yapardı cinsiyet icinNeye? Kizim oldugu icin erkek cocuk istemem mi kabahat
Evet cnm amin Onuda denedimÇin takvimi deneyin isterseniz bi araştırın hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun