kızlar 1 buçuk aylık bi ilişkim var uzatmadan anlatıcam,bugün beraber yolda yürürken yanımızdan kısa krem rengi şortlu altına ince bordo çoraplar giymiş ince ,uzun öyle ahım şahım güzelliği olmayan bi kız ve sevgilisi ele ele geçtiler,bizde yanlarından el eleydik geçerken.sevgili erkek arkadaşım kıza bi bakış attı, ben de attım,buraya kadar normal yani,göz bu kayıyo ister istemez,ama erkek arkadaşım yanımızdan geçtikten sonra bide kafasını çevirip arkalarından baktı. benim şalterler attı tabi
bir de çok değil daha dün bu konudaki hassasiyetimi ve daha önceki ilişkimde bu tarz sorunlar yaşadığımı artık en ufak bişeyi kaldırıcak durumda olmadığımı söyledim ona,sadece 1 gün sonra bu olay oldu.
hala sindiremiyorum en nefret ettiğim erkek modeli,bana da bakıyolar ben hepsini şerefsiz olarak nitelendiriyorum.herşeyden önce bana yapılmış bi saygısızlıktır bu.dışardan ne kadar iğrenç gözüküyo.o kız onu anlamıyo mu o da anlamıştır,kızlar hissederler sonuçta.
benim içim kaldırmıyo bu olayı,onunla tartıştıktan sonra da bi anlık refleks dedi,öylesine baktım dedi.
bana kalırsa artık hayır gelmiycek bu ilişkiden...sizce ben mi abartıyorum ??
bir de çok değil daha dün bu konudaki hassasiyetimi ve daha önceki ilişkimde bu tarz sorunlar yaşadığımı artık en ufak bişeyi kaldırıcak durumda olmadığımı söyledim ona,sadece 1 gün sonra bu olay oldu.
hala sindiremiyorum en nefret ettiğim erkek modeli,bana da bakıyolar ben hepsini şerefsiz olarak nitelendiriyorum.herşeyden önce bana yapılmış bi saygısızlıktır bu.dışardan ne kadar iğrenç gözüküyo.o kız onu anlamıyo mu o da anlamıştır,kızlar hissederler sonuçta.
benim içim kaldırmıyo bu olayı,onunla tartıştıktan sonra da bi anlık refleks dedi,öylesine baktım dedi.
bana kalırsa artık hayır gelmiycek bu ilişkiden...sizce ben mi abartıyorum ??