• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız yanınızda başka bir kıza bakması ayrılık sebebi midir??

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar 1 buçuk aylık bi ilişkim var uzatmadan anlatıcam,bugün beraber yolda yürürken yanımızdan kısa krem rengi şortlu altına ince bordo çoraplar giymiş ince ,uzun öyle ahım şahım güzelliği olmayan bi kız ve sevgilisi ele ele geçtiler,bizde yanlarından el eleydik geçerken.sevgili erkek arkadaşım kıza bi bakış attı, ben de attım,buraya kadar normal yani,göz bu kayıyo ister istemez,ama erkek arkadaşım yanımızdan geçtikten sonra bide kafasını çevirip arkalarından baktı.:51: benim şalterler attı tabi
bir de çok değil daha dün bu konudaki hassasiyetimi ve daha önceki ilişkimde bu tarz sorunlar yaşadığımı artık en ufak bişeyi kaldırıcak durumda olmadığımı söyledim ona,sadece 1 gün sonra bu olay oldu.
hala sindiremiyorum en nefret ettiğim erkek modeli,bana da bakıyolar ben hepsini şerefsiz olarak nitelendiriyorum.herşeyden önce bana yapılmış bi saygısızlıktır bu.dışardan ne kadar iğrenç gözüküyo.o kız onu anlamıyo mu o da anlamıştır,kızlar hissederler sonuçta.
benim içim kaldırmıyo bu olayı,onunla tartıştıktan sonra da bi anlık refleks dedi,öylesine baktım dedi.
bana kalırsa artık hayır gelmiycek bu ilişkiden...sizce ben mi abartıyorum ??

gözu kaydı da bakıs attı hadı ama ,bı'de kafasını cevırıp arkadan bakmak da ne demek yaa:41:

ne kadar cırkın ve saygısızca :47:

ustelık daha ılıskının ılk ayında da bu yapılmaz yanı pes!

Son düzenleme:
cok alakasız olacak ama ,mayıs ayın da mıllet hemen soyundu yaa,sortlar baldır bacak hersey ortada:1:

sana hiç mi saygısı yok :20: çok ayıp çokkkk.
ben senin yerinde olsaydım, o an çeker giderdim.

bir anda gayri ihtiyari baksa tamam da kafasını çevirip bakması da ne oluyor? bir de sen yanındayken.
ilişkiniz yeniymiş zaten.ben tekrar bi düşün derim çocukla ilgili.ben olsam gebertirim onu :47:

Hem de nasıl hayır ben bile dönüp bakıyorum erkekler nasıl bakmasın

aynen katılıyorum .oyle bı soyunuyorlar kı kız halımle bakmamak mumkun degıl

erkeklerın bakması da halıyle normal algılanıyor .

yaa bazı kızlar da bakılmasından hoslanıyor .

sort gıymenın de bı usulu olmalı ,bıkını seklın de sort gıyorlar

ulu ort meydan da .

Son düzenleme:
aklıma tek gelen şey benim yanımda böyleyse ben olmadan Allah bilir nasıldr yani.
ve bu ilişki daha bir buçuk aylık yaaa
karşımda eşşek gibi pişman oldu,peki ben bu olayı affetsem ne olucak ki,sırf ben kızıyorum diye kendini engellemeye ,tutmaya çalışıcak,dikkat edicek...ben bunu istemiyorum ki,benim sevgilim olucak kişi zaten kendi karakteri icabı bakmamalı benim trip atıp sorun yaptığım için değil.

aklıma tek gelen şey benim yanımda böyleyse ben olmadan Allah bilir nasıldr yani.
ve bu ilişki daha bir buçuk aylık yaaa
karşımda eşşek gibi pişman oldu,peki ben bu olayı affetsem ne olucak ki,sırf ben kızıyorum diye kendini engellemeye ,tutmaya çalışıcak,dikkat edicek...ben bunu istemiyorum ki,benim sevgilim olucak kişi zaten kendi karakteri icabı bakmamalı benim trip atıp sorun yaptığım için değil.

yaa cnım malesef tum erkekler bakıyor bakacaklarda .

ne kadar kısıtlarsan kısıtla turk erkeklerın dogasın da aclık var

bakıyorlar .heryer de turk erkeklerı kendılerını bellı edıyor malesef

sen en fazla yanın da bakmamasını onlersın ama ,sen yokken

bakacaktır bundan emın ol

yuh öküzmüş.
hani kafasını çevirmek gibi öküzlük yapmasa gerçekten reflekstir filan diyecem çünkü yanından geçenlere refleks olarak bakmak cidden olan bişey
ama bu özellikle bakmış
ve sen hassasiyetini söylediğin halde yahu!
azıcık özen göstermek çok mu zor!
valla devam edeceksen bile bu öküzlüğünü ağır ödet :ssz::ssz:

canım ben de aynısını yapmayı çok iyi bilirim hatta çok da iyi yaparım ki ben onun yanındayken de bana bakan çok oluyo,benim gözümde hepsi şerefsiz zaten...ama ben bu değilim ki,benim karakterim bu değil...

muhakkak oluyordur canım ,belki senin yanındayken sevgiline bakanlarda vardır.
bir şekilde senini o an ne kadar incittiğini,üzdüğünü anlaması lazım ki tekrarlamasın .umarım hatasının farkına varmıştır.

bana sorarsan şu an en mantıklı olan şey ,ilişkiniz taze iken bitirmen.şimdi kızların dönüp arkasına bakan, yarın neler yapar.

hiç kimse herkes bakar normaldir demesin. bakmayan bakmıyor. kafasını çevirip de bakması onun bazı şeylere aç olduğunu gösteriyor maalesef. ayrıca daha ilişkinizin başında gözü bu kadar dışardaysa ilerisini düşünemiyorum bile. tepkinde haklısın.

valla bazen ben bile dönüp bakıyorum, o durumda erkek arkadaşım da bakınca da bir şey demiyorum yani, normal karşılıyorum.. tabi ki o an bi sevgilimin elini kolunu sıkıştırıveriyorum ama, öyle abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum..

valla bazen ben bile dönüp bakıyorum, o durumda erkek arkadaşım da bakınca da bir şey demiyorum yani, normal karşılıyorum.. tabi ki o an bi sevgilimin elini kolunu sıkıştırıveriyorum ama, öyle abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum..

ben de bakıyorum da canım,bizim bakmamızla onların bakması aynı bakış açısıyla olmuyo ki,ben şortuna bakarım saçına bakarım,tarzına bakarım ama onlar başka şeylere dikkat ediyolar malesef....

Back