Erkek Arkadasiniz Masaj Salonuna Gidiyor Mu

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Erkek arkadaşınız-eşiniz gitmek biraz rahatlamak kendine vakit ayırmak istese, cevabınız ve bakış açınız ne olurdu ? Tepki gösterir miydiniz, güvenir miydiniz ? Gideceği mekanın adına kadar bir sorguya alır mıydınız ..Başıma geldi de, cidden fikirlerinizi merak ettim.?

Bir ilişkide güven olmadıktan sonra pek hayır gelmez benim eşimde vakit bulunca mutlaka gidicem diyor gitmek istediği yeride biliyorum hatta babalarıda alıp giderim diyor arkadaşı ile de gitse sıkıntı yapmam güvensizlik ilişkiyi sarsar

Nasıl bir masaj salonu olduğuna bağlı

Nasıl bir salon adını öğreniyim bi araştırma yapıym duruma göre.. tabelada masaj salonu yazıp baska şeyler dönen yerleri çok duyduk :)

Ayyyy tövbeeeee. Masaj salonu deyince de şimdi Ben izin vermem net, birlikte gideriz.

Eşimde sürekli gitmek istiyordu araştırdım kaliteli biryer buldum ve söyledim burası çok güzelmiş diye o zaman bu zamandır gidecek hala vakit bulamadı gitmesine karşı değilim elbette tatile gittiğimiz otelde masaj vardı girecektik fakat 70€ olduğunu görünce kaçtık

Şimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.

Şimdi efenim masaj salonu var, masaj salonu var araştırmak lazım.
Tıpatıp fikirdeyim aynı ..bu konudan bi muzdariptim 2.bi kaos çıktı aramızda başka konudan öyle seviyedeyim ki ona “askım” falan diye hitap etmek yerine iliski boyutunu değişip “ooo başkan” diye hitap edicem askerlik kankası gibi o moddayım

Masaja duskunse ve butcesi varsa o kisiyi kimse tutamaz tabiiki profesyonel yerlerden ve hizmetlerden bahsediyorum. Benim esim gidiyordu cok, hatta nikahtan sonra rahatlamak icin birlikte gittik, Uzak Dogulu ablalar yogurdu bizi ohhh cok guzeldi. Simdi butce ayiramadigimiz icin birbirimizi yoguruyoruz

Bir masaj sevdalısı olarak hiç sorgulamam bu fikri. Sadece sohbet amaçlı yer sorarım, ücret sorarım, ne zaman gideceğini sorarım. Sen git bi dene beğenirsen beni de götürürsün de diyebilirim.

Masaji erkek yapıyorsa gidebilir ama kadinsa asla izin vermem

Az önce konuştuk eşimle
Mesaja gidelim beraber iyi biyer bulalım dedi.bende olur ama eli hafif bir erkek olsun dedim
Oda olmaz öyle bi hanım masöz bulalım dedi
Şimdi bana bir hanım masöz eşime de erkek arıyoruz
Tatile görseydim otelde rahat bulurduk da bu sene otel masaj salonuna gidemiyoruz.

Eşim masaja gitmiyor, öyle bir hobisi yok. İsteseydi kadın yapacaksa izin vermezdim. O da zaten saatlerce kendini bir kadına mıncıklatmazdı.

Nişan ve düğün öncesi birlikte masaja gittik. Eşime masaj yapanda kadındı geçenlerde yine mevzusu oldu iyi bir otelde spa ayarlamış pandemiden dolayı ayrı odalarda kadın yapacağı için vazgeçti. Ne diyeyim şim bu adama gidebilir tabi ki kadın masözde masaj yapabilir

Birlikte gidin, sorun kalmaz. Ben olsam hamama gönderirdim. İyice rahatlar sıcakta. Tellak da iyice bir yoğursun, kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…