• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla güzel vakit geçirebileceğim yerler??*

jadess91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
28
6
88
Selam kızlarr,
ben yarın erkek arkadsımla biraz gezip dolasıcam, fakat nereye gidecegim konusunda bi fikrim yk..
Diyorum ki şöye avrupa yakasında eğlenebileceğim, güzel vakit gecireceğim, sürekli arabalarla trafikle boğuşmayacağım bi yer olsun istiyorum. Eminönü, beşiktaş, beyoğlu'na daha önce kısa bi tur yapmıştık, ben biraz özürlüyümdür bu konularda çok fazla gezmem.:27: Sizce nereye gidebiliriz, ne yapabiliriz? normalde zaten bi yerlere çıkıp oturmak ,yemekyemek, sinemaya gitmek flan yaptığımz şeyler. Bu sefer özel bişey olsun hiç unutamasın istiyorum, tavsiyelerinz neler ? :51:

bence mekanlarda degil de acik havada zaman gecirin. bu aralar hava cok guzel. rumeli feneri taraflarinin dogasi muhtesem. orda zaman gecirebilirsiniz. ordaki balik lokantalarina gidebilirsiniz. emirgandaki pembe koske gidebilirsiniz. sahil kesimindeki semtlerde eski mahallelerde yuruyebilirsiniz. cok guzel sokaklar var. aklima bunlar geldi.

Olabilir aslında ya canım oralara daha önce hçi gitmedik, bakalım bizim buralara çok uzak değilse gitmek ben de isterim çok teşekkür ederim :)

ben de ankarada istiyorummmm gidebilceğimiz yerlerrrrr.

Canım maalesef gidemedik hiç bi yere..
Anne babası bayram ziyaretlerine gidince, Aşkım da evde gelen misafirleri karşılamak için kaldı..
Ne yapalım kaderimiz böyleymiş :43:

Back