- 7 Aralık 2020
- 59
- 39
- 8
nefret ediyorum böyle durumlardan gerçekten ama durduk yere hiç kimse uzaklaşmaz bence..arkadaşlar merhaba.5 aydır birlikteydik. Önceki ilşkilerimde hep yıprandım.Bu sefer tam oldu galiba demiştim.32 yaşındayım artık evlenip kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Tabii sevmek ve sevilmekde istiyorum.Sevgilim iş ve ailesi yüzünden stresli olduğunu, etrafındaki herkesi kırdığını bu yüzden 1 2 gün izin istediğini söylediği uzun bir mesaj attı.Benimde geçmişten çok canım yandığı için birden sinirlendim istemiyorsan söyle bahanelere sğınma dedim.Oda bununla hiç ilgisi olmadığını defalarca söyledi.En son umarım bu durumu aşabiliriz dedi. Sanmıyorum kendimi tanıyorum dedim.Elimden geleni yaparım dedi bu şekilde son konuşmamızı yaptık.Ama 15 gündür ne aradı ne sordu.Intagramda silmemiş. Madem istemiyor instagramdan neden silmiyor. Sizce ben mesaj atmalı mıyım?Hayatımdaki biriyle hiçbir zaman böyle saygısızca bağımı koparmadım ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ?
Not: Bizim bazı yakınlaşmalar olsa da tam anlamıyla cinsel birlikteliğimiz olmadı. Birkaç erkek arkadaşım durumun cinsellikle ilgili olduğunu söyledi. Bu sen iyisin evet ama benimde cinsel ihtiyaçlarım var ve bunu seninle karşılayamıyorum demek dediler. sanırım haklılar. Benim kararıma saygı duymuyorsa yapabileceğim birşey yok .,
ben erkeklerin bu tarz konularda dürüst olduklarını sanmıyorum, kötü erkek olarak gözükmek istemedikleri için bahane üstüne bahane diziyorlar yada kendilerine geri dönmek için kapı açık bırakmaya çalışıyorlar olur da bir gün pişman olursam geri dönerim diyebir de söyledim istemiyorsan söyle bahaneler sığınma dedim. defalarca onunla yakından uzaktan alakası yok sadece 1 2 gün izin istiyorum anlayışsızsın dedi.evlenince de böyle mi yapacaksını da söyledim o zaman tabi ki böyle olmazmış herşeyimiz bir olurmuş. sağol ya sendeki değerimi anladım ben dedim. hep böyle olumsuz yorumlar yapıyormuşum sabrını tahammülünü tüketmişim, keşke bana karşı sabrı varken tamam deseymişim. koca adam gerçekten komik oluyor.bıktım artık bir kere de düzgün biri denk gelsin ya yaşım kaç oldu yok arkadaş yok olmuyor işte
evet öyle maalesef. ben de deneyimledim daha önce. ama komik gelen şu 30 unu geçmiş adam daha akıllı bir sebep bulsun bari ya klişeleri bi bıraksın yani. gülüyorum sadeceNOT: Eğer bir erkek ailevi sorunlarım var diyip sizden uzaklaşıyorsa bilin ki ayrılmak için bahane arıyor demektir.Deneyimlendi teyit edildi .Bilginize .. Saygılar efenim
dürüst değiller zaten. bu açık bırakmak olmuyor ama. beni aptal yerine koymuş oluyor 2 gün izin isteyip tamamen kesmek nasıl bir terbiyesizlik ya. bana dese ki ben istemiyorum olmuyor yapamıyorum tamam der geçerim. ama bu gerçekten aptal yerine koymakben erkeklerin bu tarz konularda dürüst olduklarını sanmıyorum, kötü erkek olarak gözükmek istemedikleri için bahane üstüne bahane diziyorlar yada kendilerine geri dönmek için kapı açık bırakmaya çalışıyorlar olur da bir gün pişman olursam geri dönerim diye
işin ilginç tarafı ayılık mesajını atmadan 3 gün önce falan öpücüklü kalpli günaydın mesajları atıyordu. nasıl bir anda bu duruma geldi hiç anlamadımnefret ediyorum böyle durumlardan gerçekten ama durduk yere hiç kimse uzaklaşmaz bence..
ben başkası olabilir diye düşünüyorum
Asla atmayacağım inceldiği yerden kopsun yapacak birşey yok. ınstagramdan da sildim zatenMesaj atmayın
Malesef öyle haklisin bu tamamen terbiyesizlik baska bir sey degil kendilerini cok zeki zannediyorlardürüst değiller zaten. bu açık bırakmak olmuyor ama. beni aptal yerine koymuş oluyor 2 gün izin isteyip tamamen kesmek nasıl bir terbiyesizlik ya. bana dese ki ben istemiyorum olmuyor yapamıyorum tamam der geçerim. ama bu gerçekten aptal yerine koymak
Erkekler basit düşünürler, genelde hep aynı şekilde ayrılırlar uzak durun öyle tiplerden. Çünkü daha cesur bir şekilde ayrılmak istediğini bile söyleyemiyor ne beklenir ki ondan. İsterse 40 yaşında olsun hepsi aynıevet öyle maalesef. ben de deneyimledim daha önce. ama komik gelen şu 30 unu geçmiş adam daha akıllı bir sebep bulsun bari ya klişeleri bi bıraksın yani. gülüyorum sadece
Sonuç? Ben senin yerinde olsam mesaj atmam. Direkt gider basarımdim onu. Olur mu öyle şey ya insanın duygularını oyuncak mi. Ben giderim yakasına da yapışırim ne demek kimse hayatından öylece çekip gidmz. Adam gibi konuşuruz gider. Bence böyle ben olsam böyle yaparim.herşey olabilir normal değil bu davranışı çünkü kaç yaşında adam çocuk çocuk hareketler. ama sürekli en yıpranıyorum işte. ne çektim ya bir tane mi düzgün bir adam bulmaz beni
Böyle erkekler insanın hayatını yer. Net değil. Çok kızıyorum. Gençlik yıllarında benim de böyle birisi oldu hayatımda. Öncesi aynı şehirler de sonrası biz taşındık devam ettik ama baktım uzak uzak gidiyor bu. Gidemedim yanına ama açtım telefonu verdim ayarı. İçimde ömür boyu taşıyamam onca sitemi kırgınlığımi. Verdim ayarı defol git dedim şimdi. İçim rahatlamışti. Ve bir gün pişman oldu tabiki ama izimi bile bulamadı. Ne derler güven tek kullanımlık ikincisi olmazhemen yarın evlenmiyoruz zaten. ki benim o sıfır olsa bile yeterli birikimim var. işte bunu anlamıyorum yapamıyorum olmuyor dese yine anlıcam. ama 1 2 gün izin isteyip 15 gündür ortada olmamak bana yaptığı bir saygısızlık. desin ya olmuyor yapamıyor bitirelim desin bende önüme bakayım
yakasına yapışsam da birşey değişmeyecek zaten görmüyorum bile nerede bulcam onun peşine düşmek için zaman harcayamam. ama bunu mesajla yapasım var içimdekileri boşaltmak istiyorum. aynıalrını söyledim ben senin oyuncağın değilim dalga mı geçiyorsun sen dedim. öyle birşey yok 2 gün izin istedim alt tarafı falan filan dedi. terbiyesiz ya sinirlerim tepeme çıkıyor halaSonuç? Ben senin yerinde olsam mesaj atmam. Direkt gider basarımdim onu. Olur mu öyle şey ya insanın duygularını oyuncak mi. Ben giderim yakasına da yapışırim ne demek kimse hayatından öylece çekip gidmz. Adam gibi konuşuruz gider. Bence böyle ben olsam böyle yaparim.
Süreyi sen ver. Misal beş gün de kendine geldin geldin, gelmedin biter. Ona bu fırsatı bir daha verme. Kuralları sen koy. Ve bana kalırsa atıyor. Başka bir kız olabilir. Dikkatli ol. Baktın beş gün sonra yine cvp yok veya olumsuz cvp verdi bas içinde ne varsa yaz gönder. Ama sesli mesaj at. Beyninde kalsın sözlerin. Ve sakın üzme kendini. Sonradan bitip derin iz bırakmasından iyidir erkenden bitmesi. Sen hep net ol.yakasına yapışsam da birşey değişmeyecek zaten görmüyorum bile nerede bulcam onun peşine düşmek için zaman harcayamam. ama bunu mesajla yapasım var içimdekileri boşaltmak istiyorum. aynıalrını söyledim ben senin oyuncağın değilim dalga mı geçiyorsun sen dedim. öyle birşey yok 2 gün izin istedim alt tarafı falan filan dedi. terbiyesiz ya sinirlerim tepeme çıkıyor hala
5 gün olur mu 1 ay oldu. ben zaten daha ilk mesajında söyledim. ya hep varsındır hayatımda ya da hiç yoksundur bir daha aramana gerek yok dedim. istediğin zman gel istediğin zaman git benimle böyle oyun oynayamazsın dedim. iyice abarttın bu konuyu falan dedi. 15, günün sonunda sosyal medya hesabımdan sildim zaten.Süreyi sen ver. Misal beş gün de kendine geldin geldin, gelmedin biter. Ona bu fırsatı bir daha verme. Kuralları sen koy. Ve bana kalırsa atıyor. Başka bir kız olabilir. Dikkatli ol. Baktın beş gün sonra yine cvp yok veya olumsuz cvp verdi bas içinde ne varsa yaz gönder. Ama sesli mesaj at. Beyninde kalsın sözlerin. Ve sakın üzme kendini. Sonradan bitip derin iz bırakmasından iyidir erkenden bitmesi. Sen hep net ol.
Kullandirma kendi ni.Erkekse ihtiyaclari Warsa ewlensin seninle madem.Sakinda yazma .arkadaşlar merhaba.5 aydır birlikteydik. Önceki ilşkilerimde hep yıprandım.Bu sefer tam oldu galiba demiştim.32 yaşındayım artık evlenip kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Tabii sevmek ve sevilmekde istiyorum.Sevgilim iş ve ailesi yüzünden stresli olduğunu, etrafındaki herkesi kırdığını bu yüzden 1 2 gün izin istediğini söylediği uzun bir mesaj attı.Benimde geçmişten çok canım yandığı için birden sinirlendim istemiyorsan söyle bahanelere sğınma dedim.Oda bununla hiç ilgisi olmadığını defalarca söyledi.En son umarım bu durumu aşabiliriz dedi. Sanmıyorum kendimi tanıyorum dedim.Elimden geleni yaparım dedi bu şekilde son konuşmamızı yaptık.Ama 15 gündür ne aradı ne sordu.Intagramda silmemiş. Madem istemiyor instagramdan neden silmiyor. Sizce ben mesaj atmalı mıyım?Hayatımdaki biriyle hiçbir zaman böyle saygısızca bağımı koparmadım ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ?
Not: Bizim bazı yakınlaşmalar olsa da tam anlamıyla cinsel birlikteliğimiz olmadı. Birkaç erkek arkadaşım durumun cinsellikle ilgili olduğunu söyledi. Bu sen iyisin evet ama benimde cinsel ihtiyaçlarım var ve bunu seninle karşılayamıyorum demek dediler. sanırım haklılar. Benim kararıma saygı duymuyorsa yapabileceğim birşey yok .,
Ne safkani kız, Sutcu beygiri bunlar.Safkan eski sevgilimin aynisi.
hiç sasirmadim
Bende de var bu versiyonda arkadaşlarNe safkani kız, Sutcu beygiri bunlar.herifler.Nasilda kendilerini agirdan satiyolar.Ne onemli bisey saniyolar kendilerini yahu.Bi tanidigim vardi ,ayni boyle biraz zaman istemis Arkadas tan, biraz zaman sonra sindada ewlenmis.Yeni Facebook acip booyyyy boy ,dugun kina resimlerini koymus. Bu garibimde diyordu Facebook unda halaa duruyorum, silmemis engellememis beni.
Cunku, bu modellerden cok uretilmiste ondan.Bende de var bu versiyonda arkadaşlar
cinsellik olayı benim tahminim bu arada bununla ilgili birşey söylemedi. işiyle ilgili sıkıntıları vardı pandeminin başında ücretsiz izne çıkarmışlar bunu. sonra yeniden ücretsiz izne çıkarmalar başladı şirketinde. kenarda 5 kuruş birikimi olmadığı için tutuştu. sebep olarak bu yüzden stresli gergin olduğunu söyledi. her neyse sebep ne olursa olsun kaçıp giden bir korkak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hala aklımdan çıkaramıyorum sinirden deliriyorumKullandirma kendi ni.Erkekse ihtiyaclari Warsa ewlensin seninle madem.Sakinda yazma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?