erkek arkadaşımın stresli diye 2 gün zaman istemesi ve bir daha aramaması neden sizce?

nefret ediyorum böyle durumlardan gerçekten ama durduk yere hiç kimse uzaklaşmaz bence..
ben başkası olabilir diye düşünüyorum

ben erkeklerin bu tarz konularda dürüst olduklarını sanmıyorum, kötü erkek olarak gözükmek istemedikleri için bahane üstüne bahane diziyorlar yada kendilerine geri dönmek için kapı açık bırakmaya çalışıyorlar olur da bir gün pişman olursam geri dönerim diye

NOT: Eğer bir erkek ailevi sorunlarım var diyip sizden uzaklaşıyorsa bilin ki ayrılmak için bahane arıyor demektir.Deneyimlendi teyit edildi .Bilginize .. Saygılar efenim
evet öyle maalesef. ben de deneyimledim daha önce. ama komik gelen şu 30 unu geçmiş adam daha akıllı bir sebep bulsun bari ya klişeleri bi bıraksın yani. gülüyorum sadece

dürüst değiller zaten. bu açık bırakmak olmuyor ama. beni aptal yerine koymuş oluyor 2 gün izin isteyip tamamen kesmek nasıl bir terbiyesizlik ya. bana dese ki ben istemiyorum olmuyor yapamıyorum tamam der geçerim. ama bu gerçekten aptal yerine koymak

nefret ediyorum böyle durumlardan gerçekten ama durduk yere hiç kimse uzaklaşmaz bence..
ben başkası olabilir diye düşünüyorum
işin ilginç tarafı ayılık mesajını atmadan 3 gün önce falan öpücüklü kalpli günaydın mesajları atıyordu. nasıl bir anda bu duruma geldi hiç anlamadım

Malesef öyle haklisin bu tamamen terbiyesizlik baska bir sey degil kendilerini cok zeki zannediyorlar

evet öyle maalesef. ben de deneyimledim daha önce. ama komik gelen şu 30 unu geçmiş adam daha akıllı bir sebep bulsun bari ya klişeleri bi bıraksın yani. gülüyorum sadece
Erkekler basit düşünürler, genelde hep aynı şekilde ayrılırlar uzak durun öyle tiplerden. Çünkü daha cesur bir şekilde ayrılmak istediğini bile söyleyemiyor ne beklenir ki ondan. İsterse 40 yaşında olsun hepsi aynı

Erkeklerin hepsinde var bu netsizlik, çünkü biz kadınlar kadar cesur değiller hiç bir zaman, hep bi korkaklık hep bi lafı eveleyip geveleme, hep bi dolandırma, dese ki biliyorum zor bi dönemdesin ama ben de daha fazla devam etmek istemiyorum, bu ilişki için bi gelecek göremiyorum dese, başka biri var dese napıcaz yaa vurucaz mı sanki, insan gibi çeker gideriz nedir. Ama yook erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır diyolar ya çok doğru, ben de bi benzerini yaşadım 2-3 hafta önce, önce ayrılmak istedi saçma sapan bi sebepten, aynı günün gecesi kötüymüş de napcağını bilmiyomuş da bir sürü bişey e dedim düşün 1 hafta takıl bensiz tamam dedi 1-2 güne yazıcam ben sana gidiş o gidiş, korkaklığını yüzüne vurunca da yemediğim trip kalmadı, 3 yaşındaki çocukla aynı başetme stiline sahipler hala kaçmak. İçiniz rahat etcekse belki içinizi döken bi mesaj yazıp sonrasında her yerden silebilir ya da engelleyebilirsiniz havada kalmaması açısından, yarım kalan şeyler biten şeylerden daha çok acıtır çünkü her zaman

herşey olabilir normal değil bu davranışı çünkü kaç yaşında adam çocuk çocuk hareketler. ama sürekli en yıpranıyorum işte. ne çektim ya bir tane mi düzgün bir adam bulmaz beni
Sonuç? Ben senin yerinde olsam mesaj atmam. Direkt gider basarımdim onu. Olur mu öyle şey ya insanın duygularını oyuncak mi. Ben giderim yakasına da yapışırim ne demek kimse hayatından öylece çekip gidmz. Adam gibi konuşuruz gider. Bence böyle ben olsam böyle yaparim.

Böyle erkekler insanın hayatını yer. Net değil. Çok kızıyorum. Gençlik yıllarında benim de böyle birisi oldu hayatımda. Öncesi aynı şehirler de sonrası biz taşındık devam ettik ama baktım uzak uzak gidiyor bu. Gidemedim yanına ama açtım telefonu verdim ayarı. İçimde ömür boyu taşıyamam onca sitemi kırgınlığımi. Verdim ayarı defol git dedim şimdi. İçim rahatlamışti. Ve bir gün pişman oldu tabiki ama izimi bile bulamadı. Ne derler güven tek kullanımlık ikincisi olmaz

yakasına yapışsam da birşey değişmeyecek zaten görmüyorum bile nerede bulcam onun peşine düşmek için zaman harcayamam. ama bunu mesajla yapasım var içimdekileri boşaltmak istiyorum. aynıalrını söyledim ben senin oyuncağın değilim dalga mı geçiyorsun sen dedim. öyle birşey yok 2 gün izin istedim alt tarafı falan filan dedi. terbiyesiz ya sinirlerim tepeme çıkıyor hala

Süreyi sen ver. Misal beş gün de kendine geldin geldin, gelmedin biter. Ona bu fırsatı bir daha verme. Kuralları sen koy. Ve bana kalırsa atıyor. Başka bir kız olabilir. Dikkatli ol. Baktın beş gün sonra yine cvp yok veya olumsuz cvp verdi bas içinde ne varsa yaz gönder. Ama sesli mesaj at. Beyninde kalsın sözlerin. Ve sakın üzme kendini. Sonradan bitip derin iz bırakmasından iyidir erkenden bitmesi. Sen hep net ol.

5 gün olur mu 1 ay oldu. ben zaten daha ilk mesajında söyledim. ya hep varsındır hayatımda ya da hiç yoksundur bir daha aramana gerek yok dedim. istediğin zman gel istediğin zaman git benimle böyle oyun oynayamazsın dedim. iyice abarttın bu konuyu falan dedi. 15, günün sonunda sosyal medya hesabımdan sildim zaten.

Kullandirma kendi ni.Erkekse ihtiyaclari Warsa ewlensin seninle madem.Sakinda yazma .

Safkan eski sevgilimin aynisi.
hiç sasirmadim

Safkan eski sevgilimin aynisi.
hiç sasirmadim
Ne safkani kız, Sutcu beygiri bunlar. herifler.Nasilda kendilerini agirdan satiyolar.Ne onemli bisey saniyolar kendilerini yahu.Bi tanidigim vardi ,ayni boyle biraz zaman istemis Arkadas tan, biraz zaman sonra sindada ewlenmis.Yeni Facebook acip booyyyy boy ,dugun kina resimlerini koymus. Bu garibimde diyordu Facebook unda halaa duruyorum, silmemis engellememis beni.

Bende de var bu versiyonda arkadaşlar

Bende de var bu versiyonda arkadaşlar
Cunku, bu modellerden cok uretilmiste ondan. bir laf varya cok sewerim.Yazsam mi bilemedim de.cezada yersem 24 saat sende beni unutma emiyillar once ananin gebelik testi (-) ciksaydi,bugun hayatim (+) olacakti .kimin aklina geldiyse bu soz

Kullandirma kendi ni.Erkekse ihtiyaclari Warsa ewlensin seninle madem.Sakinda yazma .
cinsellik olayı benim tahminim bu arada bununla ilgili birşey söylemedi. işiyle ilgili sıkıntıları vardı pandeminin başında ücretsiz izne çıkarmışlar bunu. sonra yeniden ücretsiz izne çıkarmalar başladı şirketinde. kenarda 5 kuruş birikimi olmadığı için tutuştu. sebep olarak bu yüzden stresli gergin olduğunu söyledi. her neyse sebep ne olursa olsun kaçıp giden bir korkak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hala aklımdan çıkaramıyorum sinirden deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…