- 7 Aralık 2020
- 59
- 39
- 8
nefret ediyorum böyle durumlardan gerçekten ama durduk yere hiç kimse uzaklaşmaz bence..arkadaşlar merhaba.5 aydır birlikteydik. Önceki ilşkilerimde hep yıprandım.Bu sefer tam oldu galiba demiştim.32 yaşındayım artık evlenip kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Tabii sevmek ve sevilmekde istiyorum.Sevgilim iş ve ailesi yüzünden stresli olduğunu, etrafındaki herkesi kırdığını bu yüzden 1 2 gün izin istediğini söylediği uzun bir mesaj attı.Benimde geçmişten çok canım yandığı için birden sinirlendim istemiyorsan söyle bahanelere sğınma dedim.Oda bununla hiç ilgisi olmadığını defalarca söyledi.En son umarım bu durumu aşabiliriz dedi. Sanmıyorum kendimi tanıyorum dedim.Elimden geleni yaparım dedi bu şekilde son konuşmamızı yaptık.Ama 15 gündür ne aradı ne sordu.Intagramda silmemiş. Madem istemiyor instagramdan neden silmiyor. Sizce ben mesaj atmalı mıyım?Hayatımdaki biriyle hiçbir zaman böyle saygısızca bağımı koparmadım ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ?
Not: Bizim bazı yakınlaşmalar olsa da tam anlamıyla cinsel birlikteliğimiz olmadı. Birkaç erkek arkadaşım durumun cinsellikle ilgili olduğunu söyledi. Bu sen iyisin evet ama benimde cinsel ihtiyaçlarım var ve bunu seninle karşılayamıyorum demek dediler. sanırım haklılar. Benim kararıma saygı duymuyorsa yapabileceğim birşey yok .,
ben başkası olabilir diye düşünüyorum