erkek arkadaşımın stresli diye 2 gün zaman istemesi ve bir daha aramaması neden sizce?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
501
303
İstanbul
arkadaşlar merhaba.5 aydır birlikteydik. Önceki ilşkilerimde hep yıprandım.Bu sefer tam oldu galiba demiştim.32 yaşındayım artık evlenip kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Tabii sevmek ve sevilmekde istiyorum.Sevgilim iş ve ailesi yüzünden stresli olduğunu, etrafındaki herkesi kırdığını bu yüzden 1 2 gün izin istediğini söylediği uzun bir mesaj attı.Benimde geçmişten çok canım yandığı için birden sinirlendim istemiyorsan söyle bahanelere sğınma dedim.Oda bununla hiç ilgisi olmadığını defalarca söyledi.En son umarım bu durumu aşabiliriz dedi. Sanmıyorum kendimi tanıyorum dedim.Elimden geleni yaparım dedi bu şekilde son konuşmamızı yaptık.Ama 15 gündür ne aradı ne sordu.Intagramda silmemiş. Madem istemiyor instagramdan neden silmiyor. Sizce ben mesaj atmalı mıyım?Hayatımdaki biriyle hiçbir zaman böyle saygısızca bağımı koparmadım ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ?

Not: Bizim bazı yakınlaşmalar olsa da tam anlamıyla cinsel birlikteliğimiz olmadı. Birkaç erkek arkadaşım durumun cinsellikle ilgili olduğunu söyledi. Bu sen iyisin evet ama benimde cinsel ihtiyaçlarım var ve bunu seninle karşılayamıyorum demek dediler. sanırım haklılar. Benim kararıma saygı duymuyorsa yapabileceğim birşey yok .,

Son düzenleme:
sorunu büyükse belki hala asamamistir

Net olmayan erkekten nefret ediyorum.

Siz bence msj atın.

Nasıl oldun bitanem yazin.

En azından onu onemsediginizi bilecek belki mutlu olacaktır gerçekten seviyorsa.

Ama ayrılmak için bahane bulmuş ve sizi de başından savmak iştemişse yavaş yavaş uzaklaşma yolunu seçmiş de olabilir.

Ben hep şu felsefedeyim
" elimden geleni yaparım kaybedersem en azından şunu da yapsaydım diye vicdan azabı çekmem "
Ben değil o kaybeder derim.

Siz de beklemek yerine sorun madem sorunları var başkasına değil size anlatsın. Onu anlayın dinleyin ( eğer gerçekse tabi)
Ben yanındayım anlıyorum deyin.

bunların hepsini söyledim. mesaj atmak istmiyorum hele ki bitanem demek hiç istemiyorum içimden gelmiyor çünkü.zaten benimle paylaşması gerekirdi. çözüm olarak beni uzaklaştırmayı buluyorsa benim tek bir mesajımı bile haketmiyordur. Benim annem kanser hastası o gün kötü bir haber almıştım bazı kan değerleri yüksek çıkmıştı. ama o bana sürekli kendi sorunlarını anlattı benim yanımda olmadı.haberim yoktu nasıl bir kötü haber aldın dedi söylemedim. çünkü bilmeyi haketmiyor. en azından bununla ilgili bir mesaj atabilirdi.nden hep böyle insanlar çıkıyor karşıma anlamıyorum. sorun maddiyse ben çalışıyorum elimden gelen desteği yaparım dedim. sadece o değilmiş ailevi sorunlar da varmış falan filan. ne bunların sorumlusu benim ne de çözüm benden uzaklaşmak.

Ama her şey konuşarak çözülür.
İnatlaşma da olmuş. Yanında olmasına izin vermemissin.
Annenin kanser olduğunu soylemen daha doğru olurdu. Çok geçmiş olsun.
Erkekler üzgünken yalnız kalmayı kadınlar üzgünken dertleşmeyi tercih ederler.

Kendinizi tamamen çektiğinizde ikinizde alışacaksıniz birbirinizden ayri olmaya.

Sanırım siz de ayrılmayı göze almışsınız adım atmak istemeyerek.
Hayırlısı olsun.

Adam benimle konuşmuyor ben yanında olmak istiyorum izin vermiyor. Ayrıca annemin kanser olduğunu tabii ki biliyor. Bana ara verme mesajı attığında bende kötü bir haber almıştım yanımda olmanı isterdim dedim.Tahmin etti ne olduğunu annenle mi ilgili dedi. Buna rağmen 15 gündür nasılsın diye bile sormadı.Adım atması gereken ben değilim çünkü ben 2 gün istiyorum diye yalan söyleyip 15 gündür ortadan kaybolmadım.Kötü günümde yanımda olmayan iyi gün dostu kimseyi hayatımda istemiyorum

İnsanların yalnız kalma isteğini anlayabilirim.
Ama günlerce aramayan sevgiliyi anlayamam, belli ki uzaklaşmak istiyor.
Aramayın, mesaj atmayın izin isteyen siz değilsiniz. Sizinle olmak isteyen olur net.

İnsanların yalnız kalma isteğini anlayabilirim.
Ama günlerce aramayan sevgiliyi anlayamam, belli ki uzaklaşmak istiyor.
Aramayın, mesaj atmayın izin isteyen siz değilsiniz. Sizinle olmak isteyen olur net.
Bana 1 2 gün demişti zaten 15 gündür ortada yok. İnstagramdan sildim az önce. Nasıl beni bir kalemde silip atar yok ayar düşndükçe delircek gibi oluyorum.

Bende bunu anlamıyorum. Sorun sizinle değilken sizden uzaklaşmak istemesi, 2 gün diyip 15 gün hiç yazmaması saçma ve çocukça.
napacaksınız peşine düşüp onu mu pohpohlayacaksınız. Sorunu olan adam gibi sorununu söyler birlikte bi çözümüne bakılır. Böyle ergence şeyler gerçekten çok saçma. Sizin yaşınıza yakındır kendisi de diye düşünüyorum. Sevgiliyken böyle yapıyorsa. Diyelim evlendiniz, sorunlarınız var napacak. Oturup konuşup çözüm aramak yerine 15 gün 1 ay uzaklara mı gidecek.
sizden uzak olunca sorunlar mı bitiyor. Ay ne saçma ya.
boşverin bu adamı gerçekten. Ayrılın gitsin. Belli ki onu bekliyor ama cesareti yok beyimizin. Ben değil sen ayrıldın olsun diye bekliyor

bir de söyledim istemiyorsan söyle bahaneler sığınma dedim. defalarca onunla yakından uzaktan alakası yok sadece 1 2 gün izin istiyorum anlayışsızsın dedi.evlenince de böyle mi yapacaksını da söyledim o zaman tabi ki böyle olmazmış herşeyimiz bir olurmuş. sağol ya sendeki değerimi anladım ben dedim. hep böyle olumsuz yorumlar yapıyormuşum sabrını tahammülünü tüketmişim, keşke bana karşı sabrı varken tamam deseymişim. koca adam gerçekten komik oluyor.bıktım artık bir kere de düzgün biri denk gelsin ya yaşım kaç oldu yok arkadaş yok olmuyor işte

Açıkçası seven değer veren bir erkeğin bu tür davranışlar sergilediğini hiç görmedim. Seven insan sevdiğinde teselliyi bulur. Bence bahane bunlar. Sizin yerinizde olsam hiç aramam kendinin dönmesini beklerim. Dönmese zaten hiç umursamamıştır, arkasına düşmezdim ben.

Hayır ben inanmıyorum ya. Derdi olan derdini söyler. Derdi benle değilse benden uzaklaşana kusura bakmasın tolerans gösteremem. Sizde göstermeyin. Yaşınızında bişeyi yok. Böyle aptallarla olmaktansa hiç olmayın daha iyi gerçekten

Ama yol versin kendini kiz gibi naza cekenle ugrasmam one oyle yaaa o gelsin pesinden

inanın aynılarını söyledim. ben sana her kötü zmanında destek oldum dedim. bunda sorun yok elinden geleni yaptın destek oldun dedi. sevgi böyle birşey değil her anında yanında olmak demektir dedim. başkaları sevgilisi zor zamanlarında yanında olmadı diye terkeder. Benimki yanında olmak istememe rağmen izin vermiyor bunun için uzaklaşıyor. trajikomik gerçekten. sildim zaten instagramdan da. durmasın gerek yok kendisi silmemiş ben sildim.

derdini söylüyor da iş konusunda mobbing varmış, birikimi omadığı için bir ay bile maaş alamasa sıkıntıymış. ben destek olurum sana dedim. hangi kadın der bunu 5 ay tanıdığı adama.buna çözüm buluyorum tek sorun o değil bilmemne diye başka şeyler çıkarıyor.aynen öyle tek başıma yaşarım bir başıma ölürüm zaten ne yapabilirim ki yalvaracak halim yok. kendi kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…