Borc felan vermeyin oncelikle onu solim. Yapilcak pek birsey yok sabredecek borcu odicek ayrilcak ailesinden. Yaslariniz kac evlilik dusunuyor musunuz?Merhaba, 1.5 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bana çok değer veren ince düşünceli birisidir. İkili ilişkimizde hiçbir problem yok.
Yaklaşık 1 yıl önce kendisi bir iş kurdu. 3-4 ay önce de işine dair bir borca girdi. Yani önümüzde yaza kadar her ay hatrı sayılır bir miktar ödemesi gereken meblağ var.
Ailesi ile birlikte yaşıyor. Borcu bittikten sonra ayrılıp kendi düzenini kurmak istiyor. Ancak son zamanlarda ailesiyle alakalı ekonomik sorunları var.
Erkek arkadaşımın derdini açtığı pek kimse yok. Her şeyini benimle paylaşır. Son zamanlarda bu sorunlarına çok takılıyor ve haklı olduğu birçok nokta var. Onu böyle üzgün ve bitkin görünce bir noktadan sonra nasıl teselli edeceğimi de bilmiyorum. Gerçekten çok üzülüyorum. Hatta kendi yapmam gereken işlere bile odaklanamadığım oluyor. Ne yapmam gerek sizce onu da teselli edemiyorum kendi işlerime olan hevesim de pek kalmıyor maalesef.
İşlerini oturtunca evlilik düşünüyoruz. Borç istemiyor zatenBorc felan vermeyin oncelikle onu solim. Yapilcak pek birsey yok sabredecek borcu odicek ayrilcak ailesinden. Yaslariniz kac evlilik dusunuyor musunuz?
Para isteme gibi bir sorun yok ortada. Sadece sorunlarına üzülüyorumKılını bile kıpırdatma. Bu kadar yüklü borca giren kendisiyle ödemeyi de planlamıştır. Kuruş bile verme dinle geç
Evet maalesef dediğiniz sorunlarBiri sürekli aynı şeylerden yakınınca teselli cümleleri de kalmıyor haliyle
Bana eşim onu teselli ettiğimde sende hep aynı şeyi söylüyorsun demiştiNapim sende hep aynı şeylerden şikayet ediyorsun aklıma söyleyecek başka bir şey gelmiyor
Sevgilinizin ailesiyle sorunları ailesinin sevgilisinden para istemesi sanırım birçok evde yaşanıyor bu sorun çözümü yok gibi
Borç ödüyorum param yok diyordur illaki dinlenmiyorlar mıEvet maalesef dediğiniz sorunlar
Birisi surekli maddiyattan zorluklardan bahsedince borc istiyecekmiste sen anla diye bekliyormus hissi uyandiriyor bende. Ayri ev dediginiz o zaman evlenip ayri eve cikacak sevgiliniz.İşlerini oturtunca evlilik düşünüyoruz. Borç istemiyor zaten
Evet kendisi dolarla borç ödüyor ve kendisine yetecek kadar kalıyor. O da çok az bir miktar kalıyor zaten. Ailesi sürekli para istiyor. O da fazlasıyla destek oluyor zaten ancak benim elime para kalmıyorsa ben neden bu kadar çalışayım psikolojisine büründüBorç ödüyorum param yok diyordur illaki dinlenmiyorlar mı
Hiç kendisine para kalıyor mu para kalıyor da yine de vermek istemiyor mu
Eşiniz ailesine sınır koymalı.Destek olmasın değil olsun ancak belirli bir miktar verir benden bu kadar diyebilir.Merhaba, 1.5 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bana çok değer veren ince düşünceli birisidir. İkili ilişkimizde hiçbir problem yok.
Yaklaşık 1 yıl önce kendisi bir iş kurdu. 3-4 ay önce de işine dair bir borca girdi. Yani önümüzde yaza kadar her ay hatrı sayılır bir miktar ödemesi gereken meblağ var.
Ailesi ile birlikte yaşıyor. Borcu bittikten sonra ayrılıp kendi düzenini kurmak istiyor. Ancak son zamanlarda ailesiyle alakalı ekonomik sorunları var.
Erkek arkadaşımın derdini açtığı pek kimse yok. Her şeyini benimle paylaşır. Son zamanlarda bu sorunlarına çok takılıyor ve haklı olduğu birçok nokta var. Onu böyle üzgün ve bitkin görünce bir noktadan sonra nasıl teselli edeceğimi de bilmiyorum. Gerçekten çok üzülüyorum. Hatta kendi yapmam gereken işlere bile odaklanamadığım oluyor. Ne yapmam gerek sizce onu da teselli edemiyorum kendi işlerime olan hevesim de pek kalmıyor maalesef.