Erkek arkadaşımın instagramında gördüğüm açık kadın resimleri ?

bezu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
126
67
28
28
İyi geceler kızlar ya uyku tutmadı resmen erkek arkadaşımın telefonundan instagramına girdik birlikte ana sayfaya bakıyorduk önce baya çıplağa yakın bi kadın resmi vardı ben hemen geçtim belki öyle düşmüştür diye ama daha sonra başka Bi resim daha gördüm ona benzer en sonunda tepem attı sen böyle şeyler mi takip ediyorsun dedim şaşırdı aldı baktı falan sonra telefonunun dokunmatiğinde sorun var biliyorum o zaman saçma sapan şeyleri takip etmişim falan dedi gayet rahat habire bana telefonunu verir istemediğim halde instagram şifresini verir ben anlayamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen oda çok kötü oldu abartıyor muyum sizce ?
Kötü oldu derken ben çok kötü oldum ağlatacak gibiydim resmen ona kötü oldu

Benim eski erkek arkadasimin facebook'unda oyle bir sayfayı takip ettigini gordum, gözünün onunde sayfayi takipten çıkardım. Bisey diyemedi. Ben de rahatladim. Ama kizacak bisey yok, guzel bir erkek vucudu gördüğümüzde biz de bakiyoruz

Ben çok kötü olunca instagram hesabını bile kapattı hatta bugün ne yapsam bilmiyorum

Cok komik ya. Siz cok kotu olmadan once bunun yanlis oldugunu bilmiyor muymus? Ben acipta ciplak erkek fotoraflarina bakmiyorum. Kocam neden baksin yahu? Instagrami kapatmak bir sey ifade etmez. Internetinden de bakmaya devam edecektir.

Yalniz bir ihtimal belki dogru soyluyor olabilir.Gecen gun ana sayfada dolasirken nasil oldu bilmiyorum tanimadigim birini eklemisim.Artik gece uykuluyken mi ne.Gerci benim takip ettigim 15-16 yaslarinda bir veletti.3-5 selfie paylasmis.Nasil oldu bende anlamadim.Sildim hemen.Ama sizinki direkt ciplak kadin fotograflari.Bilemedim yani.

Geçenlerde ben de tanımadığım ancak paylaşımlarından ne aradığı belli olan bir abiyi takip ettiğimi fark ettim. Bir anda ana sayfama düştü. Sonra kim olduğunu anlamak için profiline tıkladığımda fark ettim ki ortak arkadaşlarımız da var ancak hiçbirimiz tanımıyoruz adamı. Ben de takipçi satın almış o yüzden otomatik eklemiş program ya da uygulama bizi diye düşündüm. Çünkü ne benim ne de arkadaşlarımın aklı selimle ekleyeceği bi profil değildi. Sizin için de düşüncem bu yönde. Böyle durumlar olabiliyor.

Kendine güvenmeyen erkek telini de kız arkadaşına vermez. Yanlışlıkla olmuş olabilir ama insan da telinde sorun varsa bir takip ettiklerini vb kontrol edet dimi yani

Erkek arkadasiniz instegrama sadece sizinle birlikte girmiyodur sanirim. Yani arada sirada bile bakiyo olsa o fotograflardan ekrana dusuyodur ve dolayisiyla oncede gormus oluyo, yanlislikla bile takip etmis olsa kaldirabilirdi.
Neyse umarim dogru soyluyodur.

Doğru da söylese yalan da söylese tek sorun yalan söylemiş olması olur bence çıplak kadına bakması çok da anormal değil, keşfetimde güzel vücutlu abiler çıkıyor ben de bakıyorum :D

Yalan söylemesi dışında sıkıntı edilecek durum yok.. Erkekler bakar kadınlar da bazen..

Dokunmatik neden hep çıplak kadınları takip etmiş? Ne sapık dokunmatikmiş,hiç haber siyaset falan takip etmemiş,ne garip.

Takipci artırma uygulaması falan kullandiysa isteği dışında takip etmiş olabilir.

Back
X