Erkek arkadaşımın doğum günü yardım

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
[sıze="2"]arkadaşlar bu konu ya cvp mutlaka lazım ya erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben bişe bulamadım bardaklar kupalar saatler parfüm böyle sıradan bişi diilde sıra dışı bişi istiyorum bana yardımcı olabilirmisinizzz[/sıze]

normal saat deilde kol saatinin arka planına birlikte olan bi resminizi yaptırabilirsiniz. saatiniyarat.com da gördüm süper şeyler wardı bi bakın bence.

ben sevgililer gününde aşkımla ikimizin fotoğrafını duvar saatinin içine koydurmuştum.süper olmuştu.her gören çok beğenmişti.fikir olsun sana cnm

ben cok sıradanmıyım ne gömlekle parfüm almıstım:) böyle birlikte gezerken dikkatini çeken bişey olduysa onu al derim.

ıçerik nedeniyle konunuz ”bir önerim var-tavsiyeleriniz “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

normal saat deilde kol saatinin arka planına birlikte olan bi resminizi yaptırabilirsiniz. saatiniyarat.com da gördüm süper şeyler wardı bi bakın bence.

konu acılalı cok olmuş ama bu site güvenilir mi güvenebilir miyim 1 günde gönderiyor mu acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…