Erkek arkadasımın beni ezme cabaları!

Sana şansını fazla zorlama diyen birine hala değer mi veriyorsun. Fazla bile vermişsin. Belliki seninle vakit geçiriyor. Bence artık beni arama diye yazacağın basit ve kısa bir mesajla bitir. Aşk kendini onun karşısında küçük düşürmek değildir.

seni sadece dış görünüşün içinde yanında isteyen bir adam bu belli ki yarın öbür gün evlendiniz diyelim sen yine kilo aldın diyelim o sana yine bu halinle yanımda yerin yok mu diyecek ? bence tam bir "çocuk"la berabersiniz

sen de erkek bi arkadaşınla beraber foto çekil koy avatarına. o kıskansın biraz da

bir de bu çocuk sadık değbu adamda gelecek arama.

bence en kisa yoldan dönüs yap canim gercekten. yeniden baslamakla hata yapmissin. Sen seviyosun belli ama ya o ? bilmiyorum dogrumu anladim ama kendisi sadik kalmayi bilmeyen aptalin teki . Düsünsene sen hala ayni sensin ve sadece daha zayif oldugun icin yeniden baslamak istedi ? yada üstüme gelme demeleri aramamasi sormamasi... ?? Sen onun sevgilisisin SEVGILI ya. hayir canim bence sen bunu haketmiyosun. Bas tekmeyi. O yapmadan sen yap ..

böyle asagılık kompleksi olan erkekler ne kadar çok ya.ben tam 80 kiloyum ve 6 yıldır da bi ilişkim var.üstelik ilişkimizin başında da zayıftım sonradan kilo aldım ve bir kere bile erkek arkadasımın agzından böyle bir laf duymadım,hatta iması bile olmadı.aksine ben taktıkca o beni hep böyle de cok güzel buldugunu söyledi,senin o göbişini yerim falan tarzında konusur hatta.sadece bazen yürürken,merdiven cıkarken zorlandıgımı gördükten sonra saglıgım için dikkat etmemi ister o kadar.ben de saglıgım için zayıflamaya calısıyorum şimdi.ama bana böyle bi laf kullansaydı asıl senin gibi kompleksliler benim yanıma yakısmaz der ve yol verirdim.ayrıca belli ki sadık birisi de değil.sizden ayrıyken kaç kişiyle ilişki yasamıs oldugu önemli değil ama barıstıktan sonra sansını fazla zorlama lafları falan kendini kaf dagında sanıyo heralde,sizin ondan vazgeçemiyceginizi düşünüyo belli ki ve bu lafı kullanıyo.yalnız anlamadıgım bir şey var siz onun face adresinde ekli değil misiniz yoksa önceki sayfalardaki yazılanları yanlıs mı okudum ben

siz onun face inde ekli deil misiniz:26:

bu ilşkinin hiç bir tutulur tarafı yok bence arkadaslar zaten yazmışlar
benim takıldığım şey niye bunlara katlanıyosun sana demişki şansını zorlama
ya bana biri öyle diyecek hiç farketmez arkadasım kocam sevgilim dünyayı dar ederim ben ona önce kendine değer ver senden daha önemli kimse yok hayatta kimse sana böyle muamele edemez siz alttan aldıkça şımarmışda şımarmış herkes haddini bilecek arkadasım sen buna müsade ettikçe ezerler seni bundan ayrılırsın başka biri olur oda ezer. değişimi önce kendinde yaşamalısın kimsenin sana böyle muamele etmesine izin verme!!!!

Artist mi bu ya! Şeytan diyo git sivri topuklu ayakabını bir vuruşta beynine sok rahatla! Bu nasıl insan bozması nasıl bu kadar yüz verebildin buna da o burnunu kaf dağına kadar kaldırdın arkadaşım.. daha soruyosun asıl bu adamın senin hayatında yeri yok yanına yakışmaz bi defa sevimsiz. Sen nasıl sevgi dolu sabırlı bir insansınki bu olaylara katlandın canım benim ondan sana hayır yok zamanına yazık ben eminim karşına iyi biri çıkacak çünkü sen iyisin.. Fakat onunla meşgul olup dünyandan kopma çok pişman olacağın işlere girme.. Aileni evi arayamaz onunla konuş ben kilo alıyorum fazla uzatmayalım de bitr bu işi numaranı değiştir evden arasa burda öyle biri yok dedirt felan kurtlursun yeterki iste kimse kimsenin hayatında zorla yer alamaz Sevgiler...

bence hata etmişin bu insan dış görünüşün için senden baya bi ağır konuşmuş bu halinle yanımda yerin yok ne demek yaa sen iyisin valla ben olsam ayaklarımın altında çiğnerin en basiti dönüp sen bulunmaz hint kumaşımısın derim terbiyesizlik yaptığı :95::95:

erkeklerin bu ezici tavırları tepeden bakmaları,bazı kadınlar tarafından ''mükemmel'' kılınıyor,bazı kadın haz alıyor,''vay behhh koçum '' dercesine iç sesi ile ,yani cezbediyor vazgeçilmezliğini-popülerliğini artırıyor kadın o erkeğin.böylede düşünen ve yaklaşan bundan bir yandan müzdarip ama öte yandan haz alan kadınlarda var..
yani o erkek nasıl bir sihir yapıyor da vazgeçilmez oluyor..aynı sihiri -etkiyi kadın niye onda yaratamıyor bu izlenimi bırakamıyor da,erkek saltanatını kadın üzerinden sürdürüyor..bunu düşünmek gerek! neden buna izin verdiğini..aşk mı; hiç sanmıyorum aşk buna izin vermez!!!

hata yapmışsın canım ama dönülmeyecek bir hata değil.
adam senin kilo verdiğini görünce yanaşmış yanına seni kandırmış.
seni böyle ezen bir adamı hayatında tutmanın bir anlamı yok.
ayrı şehirlerde olduğunuz içinde unutması daha kolay olacaktır.
yol ver gitsin.

keşke o beni bıraksada kurtulsam

artık bendede ip koptu gibi ufak bi kavga bekliyorum sadece ufacık bi kavga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…