Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yengeç burcu:18::18:
off nasıl baslasamki
benim bi erkek arkadasım var aslında varmı desem yokmu desem bilemedım ki.4 yıldır tanıyorum onu ilk 1.5 yılımız cok güzeldi ayrı sehirlerde yasıyoruz ben üniyi kazanıp onun oldugu sehire gittim benim kilo problemim vardı bununla ilgili beni cok incitici laflarda bulundu.cok baskı yaptı kilo veriyim diye tabiki veremedim bigün bana senin bu halinle benim yanımda yerin yok dedi.cok üzüldüm hatasını anlayıp kendisini affetirmeye calıstı ama sonrasıda pek farklı olmadı sonra aramzdaki bağ zayıfladıkca zayıfladı.1 ayın 15-20 gününü küs geçirmeye basladık en sonunda benim okulun son döneminde ondan ayrılmaya karar verdim ve ayrıldım okuldan mezun oldum ve aradan 11 ay geçti arada konusma girişimleri oldu ama cevap vermedm tam 6 ay snra aramalarına cevap verdim ama ben hiç aramadım soguk davrandım diplomamı almak için onun buludugu sehire gittim ve görüştük aradan 11 ay gecmişti ama sanki hiç zaman girmemiş gibiydi
gittigimde tabi 15 kilo daha zayıfladım görünce sasrdı orda oldugum sürece neredeyse hergün konustuk hiç anlamadan yeniden ilişkiye baslamıs buldum kendimi ama öncesinde beni gördüğü ilk gün telefonunda baska kızlardan msj oldugunu söyledi görürsen kızma dedi ve benim telini inceleme fırsatım oldu 3-4 bayanla ayrı ayrı konusmaları olmus ve bişey dikkatimi cekti biz ayrıldıktan 6 gün snra hemen baskalarında aramıs teselliyi biz birlikteyken beni hiç aldatmadı kesinlikle süphelendiğim bişe olmadı hakkını yemiyim
bende o bayanlarla arasındaki ilişkiyi bitirmesi gerektiğini söyledim beni tekrar istiyosa. benim için bitti diyosam bitmiştir hiçbirsekilde konusmam dedi bende tekarar isteğimi yineledim baya tartıstık ve sonunda msj atarak bitirdi
ve ben istanbula döndüm günde bi kere arıyo oda 2-3 dakika sürüyo bende ilişkimiz eskisinden daha iyi olsun die ilgi göstermeye calısıyorum gün içerisinde 4-5 defa msj atıyorum ama o bole ilgisiz kalınca canım sıkılıyo onada söylüyorum a.ö sınavlarım var beni biraz mazur gör diyo
ama dün gece canım iyice sıkıldı biz barısmadan önce facede profilinde bi kızla resmii vardı öyle samimi bi resim değil ama bende resmi kendimce sansürledimkızı kestim resimden mailine attım aksam konusurkende benim sansürlediğim resmle değiştirmesini istedim bana seni cok seviyorum hayatımda yerin cok ayrı ama bence sansını zorlama dedi istediğin gibi msj at dedin attım ama bana baskı kurmaya calısma dedi bende bunu senden istemek benim hakkım dedim kendinde böyle bi hak arama dedi sonrada biri arıyo mazeretiyle teli kapattı
bende msj attım benim sana lafımı dinletmek gibi bi derdim yok madem yeniden bi yola basladık bende erkek arkadasımın yanında baska bi kızın resmini görmek istemiyorum o resim hala orda duruyosa bu bana yapılan saygısızlıktır kendini benim yerime koysaydın ne demek istediğimi anlardın beni eklemediğin facede baska kızın resmini görmek acık söyliyim zoruma gidiyo eger hala resim orda durucak diyosan sana hiç bişe demiyorum dedim.
cvp falan gelmedi. ama büyük olasılıkla aksam arıcak hiç bişe olmamıs gibi konusucak
sizce ben ne yapmalıyım? yeniden baslamakla hata mı yaptım ?cok üzülüyorum ona karsı sert olmamaya calısıyorum ama sanki oda beni ezmekten zevk alıyo
yoksa anlayıssız olan ben miyim bütün yorumlara acıgım
off nasıl baslasamki
bende msj attım benim sana lafımı dinletmek gibi bi derdim yok madem yeniden bi yola basladık bende erkek arkadasımın yanında baska bi kızın resmini görmek istemiyorum o resim hala orda duruyosa bu bana yapılan saygısızlıktır kendini benim yerime koysaydın ne demek istediğimi anlardın beni eklemediğin facede baska kızın resmini görmek acık söyliyim zoruma gidiyo eger hala resim orda durucak diyosan sana hiç bişe demiyorum dedim.
bence en kisa yoldan dönüs yap canim gercekten. yeniden baslamakla hata yapmissin. Sen seviyosun belli ama ya o ? bilmiyorum dogrumu anladim ama kendisi sadik kalmayi bilmeyen aptalin teki . Düsünsene sen hala ayni sensin ve sadece daha zayif oldugun icin yeniden baslamak istedi ? yada üstüme gelme demeleri aramamasi sormamasi... ?? Sen onun sevgilisisin SEVGILI ya. hayir canim bence sen bunu haketmiyosun. Bas tekmeyi. O yapmadan sen yap ..
siz onun face inde ekli deil misiniz:26:
Artist mi bu ya! Şeytan diyo git sivri topuklu ayakabını bir vuruşta beynine sok rahatla! Bu nasıl insan bozması nasıl bu kadar yüz verebildin buna da o burnunu kaf dağına kadar kaldırdın arkadaşım.. daha soruyosun asıl bu adamın senin hayatında yeri yok yanına yakışmaz bi defa sevimsiz. Sen nasıl sevgi dolu sabırlı bir insansınki bu olaylara katlandın canım benim ondan sana hayır yok zamanına yazık ben eminim karşına iyi biri çıkacak çünkü sen iyisin.. Fakat onunla meşgul olup dünyandan kopma çok pişman olacağın işlere girme.. Aileni evi arayamaz onunla konuş ben kilo alıyorum fazla uzatmayalım de bitr bu işi numaranı değiştir evden arasa burda öyle biri yok dedirt felan kurtlursun yeterki iste kimse kimsenin hayatında zorla yer alamaz Sevgiler...
artık bendede ip koptu gibi ufak bi kavga bekliyorum sadece ufacık bi kavga
bitirdim ve kafam cok rahat. bu kadar bencil birine katlanmam hataydı zaten