Erkek arkadasımın beni ezme cabaları!

O kadar hatası olmuş sen herşeye rağmen ona dönmüşsün tabiki herkes gibi bende hata yaptığını düşünüyorum fakat aşkın gözü kördür lafını işte bu durumlar için söylüyorlar ama hayatta şöylede bir gerçek var 3 yanlış 1 doğruyu götürür ve senin onunla olmak için hiç bi sebebin kalmaz.

burdaki butun yorumlara katiliyorum..

hata mi yaptim diye sorarken bence aslinda sizde bunun bi hata oldugunun gayet farkindasiniz, ama
kabullenmek istemiyosunuz..
cunku onu seviyosunuz..
yada oyle dusunuyosunuz..
ama sizin onu dusundugunuz kadar sevdiginizin 10 da 1 kadar oda sizi
sevseydi zaten bu hakaretler, assagilamalar, defalarca ayrilip birlesmeler olmazdi..
seven insan karsisindakinin yuregine dokunmasini bilir. onun sevgisinini kalbinde hisseder..
yok bu halinle yanimda yerin yok ne demek yaaa...

o kustahligiyla sizin hayatinizda yeri olmamali diye dusunuyorum..
birakin diledigi kadar resim cektirsin kizlarla, mesajlassin..
tepenize cikmis, orda tepinmesine daha cok izin vermeyin.
en onemliside kendi degerinizi bilin , ve bilen birine deger verin..

ona geri dönerek bir hata yapmışsın ama hatanın neresinden dönülürse kardır. canım şimdi yapacağın şey onu tamamen hayatından çıkarmak ve bir dahada asla almamak o defteri tamamen kapatmak. öncelikle canım bu çocuğun sana hiç mi saygısı yok sevgisi yok. hareketlerinden sözlerinden davranışlarından fazlasıyla belli.

sende hata olduğunun farkındasın zaten anladığım kadarıyla. bırak bundan sonra ne hali varsa görsün. sen onu ez! hayatından sil at o darbe ona yeter merak etme. sana saygısı sevgisi olmayan birine boşa zaman harcama.

bence sen çok çok fazla anlayışlı davranıyorsun farkında değilmisin hep kendinden veriyorsun ama o sana karşı saygı bile göstermiyor yani sana yeteri kadar değer vermiyor gör bunu.
canını acıtmak istemem ama gerçek bu.

bi kere ipler koptumu toparlamasi kolay olmuyor
sevgili yada dostluk hatta aile baglari bile
hepsi icin gecerli bu
bence sende artik zaman kaybetme bu kisiyle
birak istedigi kizin resmini eklesin
seni seven insan sansini zorlama demez asla
sana deger vermeyene sen hic deger verme

Bence sana ilk seferinde kilolarınla ilgili o sözü söylediği zaman bittiğinde bir daha da başlamamalıydı, bu çok büyük bir hata ve zincirin ilk halkası olmuş bu anlamda...

Kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir, hele ki sana böyle muamele eden biri... Resmen kendi egosu için seni ezmiş. Hatasını biliyor ama ona rağmen hala seni böyle aşağılıyor, şansını zorlama falan...

Bence bir dakika bile durma o kişiyle, yoksa canın daha çok yanar, değmez böyle biri için, boşuna üzüldüğünde kalırsın...

ahh canım ya nıye barıstın boyel bırırle bence senın kılo verdıgını gorunce heycanalndı sasırdı bı ılgı gosterdı sen de hemen tav olmussun yanı,dış gorunuşune gore davranan adam içten ansıl sevebılır kı heycanı bıtınce ılgıyı alakayı keser

Boyle saygisiz bir insani asla yanimda tutmazdim ben. Pek guzel gorunmuyor bu iliski. adamdaki laflara bak yaa.

kisa ve net, hata etmisin güzelim.
seni dis görünüsünle ezen, üzen hatta bu yüzden ayrilikla tehdit eden bi insana geri dönmüsün.
onun sana saygisi olmadigi gibi, ona adeta "bana yaptiklarin umrumda degil, benim kendime saygim yok" imaji cizmisin.
adam istedigini yapar sana, istediginide söyler. cünkü bu zemini sen ona hazirlamisin bu büyük hatasini affederek.

iliski icinde affedilecek seyler var affedilemicek seyler var
bi insan benim görünüsümle yargiliyorsa beni sayet bu kesinlikle affedilemicek seyler kategorisine giriyor

iyi düsün tasin, bana kalirsa bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba.

canımm fiziksel özelliklerine bakarak yargılayan biri senin yanında yer bulmamalı bence ...
Gençliğine yazık edersin

Erkek arkadaşımın beni ezme çabaları diye konu açmışsın yazdıklarını okudum valla ex erkek arkadaşın seni ezmek için çaba göstermesine gerek yok kendini ezdiren sensin. Ben olsam bu adamın yüzüne bakmayı bırak çoktan suratına tükürmüştüm.

aslında sadece bunlARda değil kurtulamıyorum peşimi bırakmıyoo evimi bile arar ulaşamazsa ki benim ailem bu tarz şeyleri kaldıramaz

herşeyden önce ben olsam asla ama asla bana bu yanımda yerin yok diyen bir adamın yüzüne bile bakmazdım!!!!!hata yapmışsınız!

bir daha bu kişiyle konuşman bile hata! seni yan cepte tutmak istiyo arkadaş!"Hem sen ol, hem bana karışma ,yan cepte dur karışma hakkın yok " diyor resmen....böyle olmaz....ne bekliyorsun ki böyle insandan..ya seven insan ayrıldıktan hemen 1 hafta dolmadan başkalarıa koşar mı...tamam hadi koştu diyelim zaten ayrılmışsın normal desek; ya peki şimdiki resim saçmalığı? bana karışma falan ...senin resmi sansürlemen de doğru olmamış sonuçta karışmamalıydın sadec kimin nesi olduğunu hoşuna gitmediğini yoksa devam etmeyeceğini belirtmekle kalmalıydın..ama adam açıkça seni önemsemiyor..böyle birinden ne köy olur ne kasaba..boşverrr daha iyi sağlam karakterli ,sevgiye ağlı insanlar varken...zaman kaybı olur ancak senin için...

insanlar, görünmeyen kusurların görünenlerden çok daha önemli ve kötü olduğunun farkına ne zaman varacaklar acaba !? erkek arkadaşının görünmeyen kusurları senin görünen kusurlarının çook üstünde canım herşeyden önce kendini seviyorsan, o kişiyle kendine zulum etme ve terk et onu.
bazı şeyler aslında ta başından sinyal verir olmayacağı hususunda olamayacağını gözününe gözüne sokar bunlar görmezlikten geliriz çoğu zaman oldurmaya uğraşırız sonra daha da üzülen biz oluruz....

Son düzenleme:
Allaaaah.... Dengesizliği çok tanıdık geldi. Ne burcu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…