• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın annesi ile tanışma

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
şöyle baştan bir özet geçeyim ki ona göre anlatayım.erkek arkadaşımla 3.yılımızı bitirdik:nazar: ilişkimiz yolunda gidiyor çok şükür..annesi benimle ilk günlerden beri tanışmak istiyor aynı ilçede oturuyorduk beni uzaktan falan görmüşlüğü var ama yüz yüze görüşmek istiyordu.. ben ilk zamanlar erken diye istemedim sonra utandım normalde çok girişken, aktif bi insanım ama o konuda çok çekindim, hep bir şekilde erteledim ama bi yandanda erkek arkadaşım benim annemle anne evlat gibi biz daha çıkmaya başlamadan önce annem onu tanıyordu konuşmuşlukları vardı ilişkimiz oluncada daha sık görüşmeye başladılar .1 yıldırda benim rahatsızlığım olduğu için annemler üniversiteyi okuduğum şehre taşındı erkek arkadaşımda benim yanımda olmak için açık öğretimde okuyor diye kaydını buraya aldırdı oda şu an yaşadığım şehirde ve babam hariç annemle ,anneannemle, kardeşimle falan görüşüyor yani ,yeri geldiğinde anneme anne diye bile hitap ediyor artık.. şimdi bizim tarafta durum böyle iken bu hastalık taşınma vs şeyler derken son zamanlarda onun annesiyle görüşecekken bile görüşemedim yine hep ertelendi ve artık annesi 15 gün sonra falan buraya gelecek, hem oğlunun yaşadığı şehri evi falan görmek için ,hemde benimle tanışmak için..kadın haklı ,ondan önce erkek arkadaşım haklı o benim ailemle böyleyken bende onun annesiyle tanışmalıyım yani ama nedense çok kasıyorum, geleceği belli olduğu günden beri ne giysem, ilk gördüğümde nasıl davransam, öyle mi yapsam ,böyle mi yapsam diye sürekli bi düşence halindeyim ve benim en büyük isteğim beni her konuda en baştan olduğum gibi görmesi, yani annesi diye onun yanında olmadığım biri gibi olmak istemem.. sonra bu kız başta böyle değildi gibi laflar olsun istemem.. çünkü burda da çok okuyoruz neler neler oluyor yani mesela kiyafet konusunda özenli olmam gerektiğini düşünüyorum erkek arkadaşımın bana yeni hediye ettiği bi elbise var onu giyeyim diyorum ama biraz kısa yani ilk görüşme için daha mı hanım hanımck birşeyler olsun?bir yandanda ben böyle giyebilen biriyim neden kendimi saklayım ki diyorum ?ya da ilk gördüğümde nasıl davranmalıyım toka yapsam çok mu resmi olur?elini öpsem tam gelim moduna girmiş gibi mi olurum ?yani nasıl davranıcam nasıl yapıcam bilmedim tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum zaten 3 sene boyunca görüşmedik diye kadın benimle görüşmek istemiyor mu falan diyede bi ara laf yapmıştı bunu falan düzeltmem lazım:31::31:

canım şuan nasılsan öyle davran kısa elbise giyme ama yinede sen bilirsin de yinede ilk irtiba önemlidir bence elini öp sonuçta o senın kaynanan degil her hangi bir teyze ile de yenı tanışsan elini öpersin ona her hangi bir teyzeymiş gibi davran sorun yapma allah gönlüne göre versin herşey çoook güzel geçsin inş. darısıda olmayanların olunca basına inş.:nazar::nazar::52:

tanışmakta biraz gecikmişsiniz ama önemli değil. kendin gibi ol, tokalaşmak fazla resmi olabilir, elini öpmelisin bence, ne de olsa o sevdiğin insanın annesi. giyim konusunda aşırıya kaçmayacak şekilde elbiseni de giyebilirsin. kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin bunu unutma. zaten erkek arkadaşın seni seviyor ki 3 senedir hayatında. neşeli ve içtenlikli davran. güzel bir buluşma olmasını dilerim:)

tanışmakta biraz gecikmişsiniz ama önemli değil. kendin gibi ol, tokalaşmak fazla resmi olabilir, elini öpmelisin bence, ne de olsa o sevdiğin insanın annesi. giyim konusunda aşırıya kaçmayacak şekilde elbiseni de giyebilirsin. kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin bunu unutma. zaten erkek arkadaşın seni seviyor ki 3 senedir hayatında. neşeli ve içtenlikli davran. güzel bir buluşma olmasını dilerim:)

evet geciktik bu biraz benim ertelemem birazda son 1 senede yaşadığım olaylardan gerçekleşti..dediğiniz gibi annemde elini öp diyor,aynen kendimi beğendirmek zorunda değilim benimde onun aileside mutevazı bir aile ama beni ailem kısıtlamaz erkek arkadaşımda yanımda kendi olduğu sürece pek müdehale etmez o yüzden elbise kısa bile gelse ona beni öyle kabul etmesini isterim,herhangi bir konuda o öyle beğenmez diye kendimi daha farklı göstermek istemem en baştan olduğum gibi kabul edilmek isterim ama tabiki yine de her şeyin bir olması gereken vardır diye en uygun şekilde davranmak istiyorum :)iyi dilekleriniz içinde teşekkürler :34:

canım şuan nasılsan öyle davran kısa elbise giyme ama yinede sen bilirsin de yinede ilk irtiba önemlidir bence elini öp sonuçta o senın kaynanan degil her hangi bir teyze ile de yenı tanışsan elini öpersin ona her hangi bir teyzeymiş gibi davran sorun yapma allah gönlüne göre versin herşey çoook güzel geçsin inş. darısıda olmayanların olunca basına inş.:nazar::nazar::52:

işte kıyafet konusunda da çok takıldım ama el öpme konusunda haklısınız elini öpmeliyim bide hitap şekli var mesela x abla mı x teyzemi yoksa direk siz hitap şeklini mi kullanmalıyım ?diyelim bana nasılsın dedi iyim x abla siz mi ?iyiym x teyze siz mi ?yoksa direk iyiym siz mi demeliyim yaşı 45 falan sanırım:)ayrıca amin herkese inşallah:)

işte kıyafet konusunda da çok takıldım ama el öpme konusunda haklısınız elini öpmeliyim bide hitap şekli var mesela x abla mı x teyzemi yoksa direk siz hitap şeklini mi kullanmalıyım ?diyelim bana nasılsın dedi iyim x abla siz mi ?iyiym x teyze siz mi ?yoksa direk iyiym siz mi demeliyim yaşı 45 falan sanırım:)ayrıca amin herkese inşallah:)

hmm bence hiç hitap kullanma direk siz de ilerde daha rahat edersin :52::52:

Back