- 3 Mart 2009
- 263
- 48
Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var, ama büyük kavga ettik kendisiyle. Şimdi aradan 1 ay geçti ve duruma uzaktan bakınca ikimizin de yanlışları var. Şu anda her zamanki gibi karşılıklı gurur yapmaktayız. Bense yanına gidip onu dumur etmek istiyorum, ama sadece yanına gidişim değil, görünüşüm de onu şok etmeli :)
Normalde sevimli, neşeli ve hep spor giyinen biriyim. Beni bu zamana kadar hep öyle gördü. Şimdi yanına gidince çok farklı olmak istiyorum. Mesela diyebilirim ki kendisi beni saçı salık olarak hiç görmemiştir. Yani çok azdır :)
Bi' el atsanız bana, yardım etseniz hani. Ne giyeyim? Nasıl giyineyim? Ağzının bir karış açık kalması taraftarıyım. Vücut tipimi kısaca anlatayım:
1.68 boyunda, 54 kilo, poposu çok büyük olmamak kaydıyla yine de büyük olan :), üst kısmıysa tahta denebilecek kızlardanım.
Bir de saçlarım omuzlarıma kadar gelmekte. Hatta aşıyor. Yani uzunlar.
Yaratıcı kadınların cevaplarını beklemekteyim naniknanik
Normalde sevimli, neşeli ve hep spor giyinen biriyim. Beni bu zamana kadar hep öyle gördü. Şimdi yanına gidince çok farklı olmak istiyorum. Mesela diyebilirim ki kendisi beni saçı salık olarak hiç görmemiştir. Yani çok azdır :)
Bi' el atsanız bana, yardım etseniz hani. Ne giyeyim? Nasıl giyineyim? Ağzının bir karış açık kalması taraftarıyım. Vücut tipimi kısaca anlatayım:
1.68 boyunda, 54 kilo, poposu çok büyük olmamak kaydıyla yine de büyük olan :), üst kısmıysa tahta denebilecek kızlardanım.
Bir de saçlarım omuzlarıma kadar gelmekte. Hatta aşıyor. Yani uzunlar.
Yaratıcı kadınların cevaplarını beklemekteyim naniknanik