Erkek Arkadaşımı Şok Etmek İstiyorum

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var, ama büyük kavga ettik kendisiyle. Şimdi aradan 1 ay geçti ve duruma uzaktan bakınca ikimizin de yanlışları var. Şu anda her zamanki gibi karşılıklı gurur yapmaktayız. Bense yanına gidip onu dumur etmek istiyorum, ama sadece yanına gidişim değil, görünüşüm de onu şok etmeli :)
Normalde sevimli, neşeli ve hep spor giyinen biriyim. Beni bu zamana kadar hep öyle gördü. Şimdi yanına gidince çok farklı olmak istiyorum. Mesela diyebilirim ki kendisi beni saçı salık olarak hiç görmemiştir. Yani çok azdır :)

Bi' el atsanız bana, yardım etseniz hani. Ne giyeyim? Nasıl giyineyim? Ağzının bir karış açık kalması taraftarıyım. Vücut tipimi kısaca anlatayım:
1.68 boyunda, 54 kilo, poposu çok büyük olmamak kaydıyla yine de büyük olan :), üst kısmıysa tahta denebilecek kızlardanım.

Bir de saçlarım omuzlarıma kadar gelmekte. Hatta aşıyor. Yani uzunlar.
Yaratıcı kadınların cevaplarını beklemekteyim naniknanik

ilginçç:nazar:
ama resim ekleseniz daha net yardımcı olabiliriz hem elinizde ne var ne yok bilmeden zor ..görmek lazımsengözlerimebaksanab

tatlım giyinisten sacından basından ziyade konusmalarınla onu etkilemen bana daha mantıklı geliyor

aradan geçen 1 ayda nasıl karşılaşacağının hayalini kurduğunu biliyorum ama kendinde radikal değişiklikler yapmana gerek yokki...sengözlerimebaksanab
seni bıkraktığı gibi bulmalı diye düşünüyorum:eek:
ama biraz şık olmanda zarar yoktur elbet nacizane düşüncem onu şok edicek kadar olmamasışutarafagitti
günizciğimin dediği gibi bence sen ona nelerden bahsediceğini düşünmelisinfisfisfisaradan geçen zaman 1-2 gün gibi kısa değil a.s.

Haklısınız, ben nelerden bahsedeceğimi düşündüm. Yani biraz takıntılı biri olduğum için kelimesi kelimesine hesap ettim hatta :) ama onu etkilemek de istiyorum :KK43:
Acaba beni kendim olarak görmesi daha mı iyi olur... Şimdi düşünüyorum da... Kafam karıştı iyice :KK43:

Tabii şok derken maksi mini etekler giyeyim demiyorum :KK70: ufak değişimler... Mesela saçımı dalgalı yapsam ya da şöyle güzel bir tunik giysem, normalde makyaj pek yapmam. Makyaj yapsam gibi değişimler :)

bence onun seni en cok begendigi ve güzel buldugu haliyle karsısına cık.. içi gider belki :p

saclarini acik birak.. ve düz fön cektir..
üstüne elegan ama abartili olmayan güzel bisey giyebilirsin..
dedigin gibi bir tunik ve altina kot..
hafif makyaj yapabilirsin..
makyajin tunikle uyumlu olsun ve üstüne uygun kolye veya küpe takabilirsin..
hava sicak oldugu icin altina babet de cok güzel gider.. hemde sportif yaninida korumus olursun..
umarim biraz yardimci olabilmisimdir..
arkadaslar nasilsan öyle git demis ama ben senin ne demek istedigini anladim
ona güzel görünmek istiyorsun aslinda ,ki buda en dogal hakkin :KK66:

Haklısınız, ben nelerden bahsedeceğimi düşündüm. Yani biraz takıntılı biri olduğum için kelimesi kelimesine hesap ettim hatta :) ama onu etkilemek de istiyorum :KK43:
Acaba beni kendim olarak görmesi daha mı iyi olur... Şimdi düşünüyorum da... Kafam karıştı iyice :KK43:

Tabii şok derken maksi mini etekler giyeyim demiyorum :KK70: ufak değişimler... Mesela saçımı dalgalı yapsam ya da şöyle güzel bir tunik giysem, normalde makyaj pek yapmam. Makyaj yapsam gibi değişimler :)

tatlısım dogal guzelligini bozmayacak sekilde makyajını yap ........ten rengin ne renk sacların ne renk yuz hatların nasıl bunları bilmeden bi yorum yapmak o kadar zor kı ...tunık mı giysem demıssın ben kendini fikrimi soyleyim tunıklerden pek hoslanmıyorum yani bi bayana hiçte yakıstıramıyorum .....ve cnm soylede birsey var yasını yazmamıssın yasını bilmeden su giy bunu giyde diyede soyleyemeyiz kı

ben oyle dusunmuyorum dunyanın en guzel kadını bile olsan bi sure sonra ona sıkıcı ya da eskisi gibi cekici gelmemeye baslayabilrsin ...bence iç guzellik daha onemli

DeĞıŞım yapmak ıstıyosan...;
1-)saçlarını hep düz yapıyosan bu sefer kıvırcık yap,hep kıvırcık yapıyosanda düz yap.tabi yakıŞıyorsa..
2-)hep spor giyiyomuŞsun,bu seferde kendıne yakıŞan yeni ve gÜzel bırŞeyler giy
3-)dudağına parlatıcı sür,gözlerınede bıraz kalem sÜr koyu tonlarda....
4-)biraz bol miktarda mis gibi kokan parfüm sık(bilek,saç ve kulak arkasınada sık daha ii kokar)
Ama bence en doğal halinle Çık Çünkü o senı her halınle sevmelı bu süslü halınle değil davranışlarında zekıce olsun,aptalca olmasın zaten her kız zekidir :)

bide erkekler dış görünüşede önem verirmişşş o gün erkek arkadaşım (sevgilim değil) eskiden sevdiği kızı süslü görmüş,çok güzel olmuştu falan dedi çok beğendim onu dedi ama yinede aşık olmamış ona çünkü kızın kendisi bozuk tip :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Her öneriyi bir kağıda yazdım değerlendiriyorum :)
zaten onunla kendimi çok rahat hissediyorum, yani kendimi kasmıyorum ama bu defa değişik olsun istedim işt. Çok hafif topuklu giymeye karar verdim :) Henüz sadece bunda tamamen eminim :) yalnız parfüm konusunda kafam çok karışık. yani parfüm bu tür buluşmalarda çok önemliymiş. elimde var olan parfümler şunlar:

Today EDP (avon)
Enigma EDT (oriflame)
Little Black Dress (avon)
Wish Of love (avon)
Chanel Change (böyle yazılıyor sanırım :) bu da D&P'den :)

Çok heyecanlı olduğum için en küçük şeye en değersiz ayrıntıya bile karar veremez durumdayım. =(

kendi fikrim tabi ki önce zekanla konuştuklarınla etkilemelisin ama ilk görünüş özelliklede uzun zaman sonra ki ilk görünüş önemlidir..
öncelikle çok temiz pırıl pırıl görünüp mis kokmalısın bu kokuları denemedim ama hafif olanını tercih etmelisin bence ağır bi koku havalar sıcak ilk anda etkilemeyebilir çiçek gibi kokmalısın..
saçlarına düz fön çektir hafif makyaj öyle ağır ağır fondöten falan kullanma derim ben hafif bi pudra ve allık dudaklara hafif parlatıcı gözlere hafif pırıltıcıklar ve rimel yeterliii olur diye düşünüyorum..
hep spor yanımı gördü demişsin...
yine bi yanın spor kalmalı jean dan vazgeçme üstüne hoş bi bluz altına sivri ayakkabılar ya da şık sandalet te olabilir bi kaç foto ekliyorum bi bak umarım beğenirsin fikirlerimi ....

Son düzenleyen: Moderatör:
uhuuuuu!!! işteee buuu!!! çoookk teşekkür ederim!! inanın çok yardımcı oldunuz. Tam istediğim türde ayakkabılar, kot ve bluz. Yani yakalamak istediğim şey tam olarak buyduuuu.. yeniden çok çok teşekkür ederim :)

beğenmene sevindim buluştuktan sonra haber ver gelişmelerden haberdar et bi de resimlerini çekte görelim ok öptüm seni hayırlısı olur inşş ikiniz içinde..:nazar:

cnm madem giyimine karar verdin. makjaın da güzel olmalı. mesela ben max factor pudra kullanıyorum, inanılmaz bir şey, kimse makyaj yaptığımı anlamıyor ve cildime bayılıyorlar. göz altı kapatıcısı ve allık muhakkak yapmalısın ama abartmadan yap. bembeyaz bi göz altı kapatıcısı, kıpkırmızı allık sürme. doğal yap. gözlerin küçükse göz üstüne kalem çek.
gelişmeleri bekliyoruz. peki sen pat diye onun yanına mı gideceksin yani o çağardı mı seni?

canım aslında görünümünü değiştirme bence...kendisi için yapıldığını anlayabilir bu ani değişimi görünce..
bence güzel bir ses tonun varsa diksiyonun yerindeyse bunu geliştirerek karşındakini etkileme yolunda kullanabilirsin :) sesin gerçekten büyük etkisi var kendimden biliyorum...

Son düzenleme:
bence böle bişi yapma. o seni senin şeklin imajın vsvs hepsini kapsar bir biçimde sevmiş olmalı.
ters tepki yapabilirsin.
içindeki güzelliklerle onu şok etmelisin.onu etkileyecek,ama kendinide fazla kasmadan onda iz bırakacagına inandıgın birkaç cümle kur mesela

X