- 17 Ağustos 2023
- 7.198
- 19.281
Keşke çikolatayi ben getireyim demiştir içinden yolun ortasinda kalinca gelen piṣmanlik hissi ama adamda hakk etmişİyi demişsin
Dedirtmeseymis o da.
Adam oradan nasıl döndü acaba evine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke çikolatayi ben getireyim demiştir içinden yolun ortasinda kalinca gelen piṣmanlik hissi ama adamda hakk etmişİyi demişsin
Dedirtmeseymis o da.
Adam oradan nasıl döndü acaba evine
Ne kadar hakli ve guzel bir yorumBurada acimasiz ve kotu uslupla yorum yapanlara ve onlari destekleyenlere bakiyorum hep ayni kafa yapisina usluba bakis acisina sahip insanlar.Amaclari sadece yargilamak olan sirf yorum yapmak icin yorum yapan kisiler.Asil bence olgunlasmamis insanlar onlar.At gozlugu takmis her insani belli bir kaliba yasam,dusunce tarzına sokmaya calisan insanlar.Ve bunlari da kadinlar kadinlara yapiyor maalesef.Yarin obur gun kendilerinin ne hatalar yapacaklarini bilmeden bir de.Erkeklerin sacma sapan yorumlarini anlarim cunku onlar bizim baktigimiz gibi bakamiyorlar daha yuzeysel bakiyorlar erkek tarafindan.Ama burada bas bas evet ben hataliydim hatamin da farkindayim burada dememe ragmen hala yastan,cocuktan,olgunluktan,cinsellikten,bosanmaktan asagilayici yorumlar yapiliyor ve bunlari yapanlar da ne uzucu kadinlar.Gercekten aslinda kadinlar daha cok kadinlarin dusmaniymis bunu bir kez daha iyi anladim.Ve ulkece ego kibir asagilama ezme konusunda hala gelisememisiz.Ben iliskiler konusunda tecrubesizim evet cunku uzun yillar suren(12 yil) bir evlilikten ciktim ve yeni nesil iliskiler konusunda kendimi yeni yeni gelistiriyorum.Belki daha oncesinde bosanmis olsaydim ya da hic evli olmasaydim evet belki daha tecrubeli davranabilirdim.Bu bana ders oldu ve bence bu olayin yaşanması da aydinlanma ve tecrube oldu.Artik nasil erkeklerden uzak durmam gerektiği konusunda cok guzel bir deneyim yasadim.Bundan sonra da ona gore hayatima yon verecegim.Ama buradaki bu yorumlari gorunce ne yazik ki ulkemizin insaligindaki gidisattan korktum.Elestiriye acik bir insanim ama hersey uslubundaysa ve iyi niyetliyse.Ki eminim simdi burada yazdiklarimdan da birseyler cikarip yine kotu yorumlar da yapanlar olacak.Ama ben buradaki cok guzel yorumlar yapanlardan ayni frekansta ayni düşüncede olduklarimdan cok guzel seyler aldim.Yine bir problemim olsa yine yazacagim buradan.Daha once yazdigim gibi.Onemli olan bana birseyler katanlar burada
Tüm karakterini zaten incelemek değil amaç. Sorun olarak yazdigi konudaki tutumu incelemek. Belki hayatının diğer alanlarında bambaşkadır tutumu. Yorumlardan duygusal olgunluğu tahlil ediyorsunuz, ilk postundandaki tarzından niye tahlil edemiyorsunuz? Arkadaş ilişkilerinde o olgunluga erismistir, ikili iliskilerinde erismemistir. Konumuz da o değil zaten.Duygusal boşluk, duygusal olgunluğa bakmıyor; tek bir ilişkideki tutum da tüm karakterini irdeleyebileceğiniz doneleri sunmuyor.
İlişki başında adamın kendisini nasıl tanıttığı hakkında detaylı bilgi var mı? Başlangıçta çoğu erkek ilgilidir ve ilgi açlığı çekilen bir anda pekala da ilişkiye başlanabilir ve kişi bunu fark etmeyebilir. Defalarca başkalarıyla birlikte olup dönmesini yorumlama biçiminin yanlış olduğunu "Umduğunu bulamayıp döndü" olmadığının altını ben de çizdim ki bu da "Beni diğer kadınlara göre özel kılan bir şeyler var, özel buluyor" fikrine basarak yine ilgi açlığını besleyebilir; prenses misin lafını da beklemeyebilir. Değersiz hissettiğini de zaten yazmış. Bunların hepsi, boşanma sonrası duygusal boşluk ile yanlış bir ilişkiye tutunma çabası da aynı zamanda ve insanların böyle zayıf anları olabilir. Duygusal olgunluğu konu içinde, üslup olarak yanlış şekillerde üzerine gelinmesine karşın, kendini tutabilmesine bakarak da tahlil edebiliyorum. İyi bir şey, rencide edici kelimeler seçilerek söylendiğinde pek bir işe yaramıyor bu arada, bilgece yaşlanmak demişken ilave etmeden geçemedim.
Ya o degilde benim Türkcem boyle yazmaya yetmiyor.. kafamda evet ama yazmaya gelince boyle yazamam. Ama senin yazdiklarini okuyunca hah hah bende tam bunu demek istiyorum diye dusunuyorum hepDuygusal boşluk, duygusal olgunluğa bakmıyor; tek bir ilişkideki tutum da tüm karakterini irdeleyebileceğiniz doneleri sunmuyor.
İlişki başında adamın kendisini nasıl tanıttığı hakkında detaylı bilgi var mı? Başlangıçta çoğu erkek ilgilidir ve ilgi açlığı çekilen bir anda pekala da ilişkiye başlanabilir ve kişi bunu fark etmeyebilir. Defalarca başkalarıyla birlikte olup dönmesini yorumlama biçiminin yanlış olduğunu "Umduğunu bulamayıp döndü" olmadığının altını ben de çizdim ki bu da "Beni diğer kadınlara göre özel kılan bir şeyler var, özel buluyor" fikrine basarak yine ilgi açlığını besleyebilir; prenses misin lafını da beklemeyebilir. Değersiz hissettiğini de zaten yazmış. Bunların hepsi, boşanma sonrası duygusal boşluk ile yanlış bir ilişkiye tutunma çabası da aynı zamanda ve insanların böyle zayıf anları olabilir. Duygusal olgunluğu konu içinde, üslup olarak yanlış şekillerde üzerine gelinmesine karşın, kendini tutabilmesine bakarak da tahlil edebiliyorum. İyi bir şey, rencide edici kelimeler seçilerek söylendiğinde pek bir işe yaramıyor bu arada, bilgece yaşlanmak demişken ilave etmeden geçemedim.
Hakkımı yiyorsunuz bence. Hiçbir kotu niyetl,ego, kibir yok yazdıklarımda. Bence dediklerimi de tekrar okuyun. Neyse konudan çıkıyorum. Umarım aradığınız mutluluğu bulursunuz.Burada acimasiz ve kotu uslupla yorum yapanlara ve onlari destekleyenlere bakiyorum hep ayni kafa yapisina usluba bakis acisina sahip insanlar.Amaclari sadece yargilamak olan sirf yorum yapmak icin yorum yapan kisiler.Asil bence olgunlasmamis insanlar onlar.At gozlugu takmis her insani belli bir kaliba yasam,dusunce tarzına sokmaya calisan insanlar.Ve bunlari da kadinlar kadinlara yapiyor maalesef.Yarin obur gun kendilerinin ne hatalar yapacaklarini bilmeden bir de.Erkeklerin sacma sapan yorumlarini anlarim cunku onlar bizim baktigimiz gibi bakamiyorlar daha yuzeysel bakiyorlar erkek tarafindan.Ama burada bas bas evet ben hataliydim hatamin da farkindayim burada dememe ragmen hala yastan,cocuktan,olgunluktan,cinsellikten,bosanmaktan asagilayici yorumlar yapiliyor ve bunlari yapanlar da ne uzucu kadinlar.Gercekten aslinda kadinlar daha cok kadinlarin dusmaniymis bunu bir kez daha iyi anladim.Ve ulkece ego kibir asagilama ezme konusunda hala gelisememisiz.Ben iliskiler konusunda tecrubesizim evet cunku uzun yillar suren(12 yil) bir evlilikten ciktim ve yeni nesil iliskiler konusunda kendimi yeni yeni gelistiriyorum.Belki daha oncesinde bosanmis olsaydim ya da hic evli olmasaydim evet belki daha tecrubeli davranabilirdim.Bu bana ders oldu ve bence bu olayin yaşanması da aydinlanma ve tecrube oldu.Artik nasil erkeklerden uzak durmam gerektiği konusunda cok guzel bir deneyim yasadim.Bundan sonra da ona gore hayatima yon verecegim.Ama buradaki bu yorumlari gorunce ne yazik ki ulkemizin insaligindaki gidisattan korktum.Elestiriye acik bir insanim ama hersey uslubundaysa ve iyi niyetliyse.Ki eminim simdi burada yazdiklarimdan da birseyler cikarip yine kotu yorumlar da yapanlar olacak.Ama ben buradaki cok guzel yorumlar yapanlardan ayni frekansta ayni düşüncede olduklarimdan cok guzel seyler aldim.Yine bir problemim olsa yine yazacagim buradan.Daha once yazdigim gibi.Onemli olan bana birseyler katanlar burada
Hahaha yine haklı çıktım. O kadar yazmışım çikolataya mı takıldınız adam başka kadınlarla görüşmüş ayrılıp barışıp duruyormuşsunuz sizin öyle biriyle çayırda çimende ne işiniz var diye ama ona cevap yok. Herkes kendi hareketlerinden sorumludur madem böyle biri görüşmeyeceksiniz ama bağımlı kişilikler olduğunuz için yine gider soluğu yanında alırsınız sonra başka eften püften şeylerle kendinizi oyalarsınız.Konuya cikolatadan girip yuzeysel yorum yapanlari cok kaile almiyorum uzgunum
Ben bu iç görüsüzlüğe sinirleniyorum yoksa banane isteyen istediği tarzda ilişki yaşasın. İnsan hiç mi düşünmez yani biz niye sürekli tartışıp ayrılıyoruz, ayrıldığımızda başkasına gidiyor birini bulamayınca bana dönüyor diye. Konuda kendisi yazmış bunları biz uydurmadık ki. Böyle bir durumu bilerek hala çay çikolata davasına giren kendisi. Hemcinslerimin çoğu kavga etmeyi, olay çıkarmayı tavır koymak sanıyor. Ee S***** G** (Defol) demiş ne oldu yani? Adam yine yazsa üç beş naz edip başka çayır çimende oturmaya gider orda da kahve kavgası çıkarır. Sınır koymayı, ilişki bitirmeyi bilmiyorlar çünkü. Sonra yok o narsist bu bipolar. Bu dünyada narsistte bitmez kötü insan da bitmez sınırı siz koyacaksınız.Yaşı da geçtim kendileri hiç yanlış davranmıyormuş gibi insanların konu sahibini bu derece topa tutmasına şaşırdım. Herkesin bir karakteri var fevri davranmış konu sahibi ama yaşından dolayı bu kadar yerlere vurulmasını anlamadım yani bunları 20 yaşlarında bir kadın yapsa normalmiş aslında
Sizin yazdıklarınızda yoksa, üzerinize alınmayın, yazdıklarım sayfalarca ısrarla rencide edici yorumlar yapanlara, bir bir nick bakmıyorum. Uzasın da istemiyorum çünkü yazdıklarımda gayet ortada hangi kısımların altını çizdiğim. Tekrar etmek sıkıyor. Sizi de anlıyorum, iyi geceler diliyorum.Tüm karakterini zaten incelemek değil amaç. Sorun olarak yazdigi konudaki tutumu incelemek. Belki hayatının diğer alanlarında bambaşkadır tutumu. Yorumlardan duygusal olgunluğu tahlil ediyorsunuz, ilk postundandaki tarzından niye tahlil edemiyorsunuz? Arkadaş ilişkilerinde o olgunluga erismistir, ikili iliskilerinde erismemistir. Konumuz da o değil zaten.
İlk baştaki ilişkiye başlaması değil ki sorun. Dikkatli okumanızı öneririm. Daha, daha değer görmediği yerde ısrar etmesi. Ben sizin dediğinizi anladım. Ama her duygusal boşluğa düşünce en başa donulurse orda problem var demektir. Onu da ayiklamak bir insanin asli gorevi zaten. Bilgece yaşlanmak terimini ise yarasin diye söylemedim zaten. Ayrici rencide edici hic birsey yok yazdıklarım da. Hayatını abuk subuk tipler için ziyan etme demek.
Çikolata gruptan ayrılmış oyuzden ortalık 56 ya zatenÇikolata için o kadar mücadele ettiniz madem çayı içip öyle ortalığı karıştırsaydınız. Çikolataya ayıp olmuş.
Kız o değilde üslubunda ne varki alıntıladığının ? Sen S***** G** (Defol) demişsin adama Oda aynı şeyi senın için düşündümü acaba.Ama yine ara de bence ben lafımın arkasındayım o ayrıBu usluptaki birine aciklama yapamsyacagim uzgunum.Anlayabilecek frekansta degilsiniz.Ama yine de tesekkurler yorumunuz icin
Bence sizin kendinizi değerli hissetmek için başka yöntemler bulmanız gerek.değer hissi böyle oluşmaz bu kadar kolay da yok olmaz ki. Ne var yani arabaya gidip çikolata aldıysanız . Çok dramatize etmişsiniz. Ben de bir ortamda sürekli memnun olmayan bir türlü hazır olmayan kişilere sinir olurum. 1 seferlik siz tatlısız için çayı. Keyfini çıkaramıyorum bencilliği çok değişik geldi bana. Bozmayın o anı oturun güzel güzel için işte bir sefer de öyle içmiştim dersiniz ne olacak. Bilemedim sorun başka sankiMerhabalar
Benim yasca kucuk yakisikli,karizmatik,mesleginde,sporcu bir erkek arkadasim vardi.Surekli ayril-baris engelleme-engeli kaldirma tekrar barisma derken boyle tam 8 ayi gecirdik.2ay ayri kaldigimiz da oluyordu.Ve bu arada baskalariyla gorustugunu de biliyordum.Umdugunu bulamayinca tekrar donuyordu.Ben de her seferinde farkli olur diye gorusmeyi kabul ediyordum En son gorusmemizde sahilde oturup konusma karari almistik.Ben cay demlemistim cayi cok sevdigim icin ve yaninda da tatli sevdigim icin cikolata almistim.Arabadan esyalari tasidik sandalyeleri,masayi bardaklari falan.Sahile yerlestik,tam caylari doldurduk cikolatayi arabada unuttugumu farkettim.Cayi da tatlisiz icemeyen bir yapim var.Bunu o da biliyor Uzuldum arac da uzaktaydi.Ben dedim boyle zevkini alamiyorum gidip alsak mi dedim O ben istemiyorum dedi.Ama ben istiyorum dedim Baktim tepki yok onda.Kalktim ben alayim o zaman dedim.Baktim hala tepki yok oturuyor sandalyesinde.Bir guzel aksamin saat 10'unda ve o karanlik yolda arabaya gidip cikolatayi aldim ama donuste istemsizce gozumden yaslar geliyordu.Kendimi sakinlestirdim oturdugumuz yere geldim oturdum ama hala caktirmiyorum kirginligimi.Cikolatayi aldim actim cikolata erimisti cok uzuldum dedim.Aniden bana ne gerek vardi ki gidip aldin ben istemiyordum sonucta deyince benim salterler atti.Kalk dedim gidiyoruz,topla herseyi dedim ama bu arada durduramiyorum kendimi sen dedim nasil bir adamsin,adam olsan bir kadini o karanlikta oraya kadar tek basina yurutmezsin,ben senden daha adamim birak ben tasiyacagim arabaya bunlari da dedim.O da bir cikolata icin bu sekilde mi davranilir dedi.Ben de sorun cikolata degil degersizlik dedim. Hala ben cikolata istemiyordum diyorduBen istiyorum ben dedim bir kadının cani cikolata cekmis sen insan olsan anlardin dedim.Sonra bana niye sen prenses misin dediOrada yine sinirlenince s.ktr git oyle olmayanlarla takil dedim.Hayatimda inanin ilk kez bir erkeğe bu sekilde kufurlu bir cumle kullandim Bir anda agzimdan cikti. Sonra esyalari arabaya koy defol git simdi dedim.Arabaya bindim.Konuscaz deyip kapiyi acmaya calisti Ben arkama bakmadan gittim.Sonra da numarasını sildim.O da beni engellemis.Buradaki pismanligim o kufuru kullanmakti.Ama aslinda ne kadar doldugumu da farketmistim ona karşı.2hafta sonra engelini kaldirmisti WhatsApp'tan ama instagramdan hala engelliyim Ben de WhatsApp'ta gormemek icin onun resmini ordan da sildim herseyi.Yine de icimde o pismanlik duruyor Keske kufur etmeseydim Hakliyken kendimi haksiz duruma dusurdum sanki.
Benim anlamadığım da konu sahibi fikir almak için konu açıyor biz de burda samimi bir şekilde vakit ayırıp yorum yapıyoruz . Sonra yok beğenmedim yok kaale almıyorum :) aynayla konuşsun madem haklıyım desin geçsinHahaha yine haklı çıktım. O kadar yazmışım çikolataya mı takıldınız adam başka kadınlarla görüşmüş ayrılıp barışıp duruyormuşsunuz sizin öyle biriyle çayırda çimende ne işiniz var diye ama ona cevap yok. Herkes kendi hareketlerinden sorumludur madem böyle biri görüşmeyeceksiniz ama bağımlı kişilikler olduğunuz için yine gider soluğu yanında alırsınız sonra başka eften püften şeylerle kendinizi oyalarsınız.
Evet cunku bazi yapilan yorumlar sadece yorum yapilmak,elestirmek icin saygisizca mantiksiz yorumlar yapiliyor.Anlatilan seye genis bir cerceveden bakip yorumlamak yerine birseye takilip genel bir kaniya variliyor.Bana faydasi olmayan bos ve saygisiz yorumlari begenmek zorunda degilim ayrica siz de yorum yapmak zorunda degilsinizBenim anlamadığım da konu sahibi fikir almak için konu açıyor biz de burda samimi bir şekilde vakit ayırıp yorum yapıyoruz . Sonra yok beğenmedim yok kaale almıyorum :) aynayla konuşsun madem haklıyım desin geçsin
Fikirlerimizi kendinize uymuyor diye saygısız şeklinde nitelemeyin. Hiç bir hakaret ya da saygısızlık içeren şey yazmadım. Kendi fikriniz dışında başka bakış açılarına tahammül edemeyecekseniz neden konu açtınız ki? Boş , saygısız , mantıksız ... bu kelimeleri siz yazıyorsunuz. Sizce kim saygısız? Beğenmek zorunda değilsiniz evet ancak saygılı olmak zorundasınız. Tahammül edemeyecekseniz konuyu neden açtınız? Zorla mı?Evet cunku bazi yapilan yorumlar sadece yorum yapilmak,elestirmek icin saygisizca mantiksiz yorumlar yapiliyor.Anlatilan seye genis bir cerceveden bakip yorumlamak yerine birseye takilip genel bir kaniya variliyor.Bana faydasi olmayan bos ve saygisiz yorumlari begenmek zorunda degilim ayrica siz de yorum yapmak zorunda degilsiniz
Yorum yapmak için yorum yapıyorlar diyorda başka ne için yorum yapacağız ki? Herkes kendi bakış açısına göre değerlendirip yorum yapıyor. Üyenin biri çok güzel birşey yazmış onu dahi yanlış anlayıp "boş yorum" kategorisine koymuşFikirlerimizi kendinize uymuyor diye saygısız şeklinde nitelemeyin. Hiç bir hakaret ya da saygısızlık içeren şey yazmadım. Kendi fikriniz dışında başka bakış açılarına tahammül edemeyecekseniz neden konu açtınız ki? Boş , saygısız , mantıksız ... bu kelimeleri siz yazıyorsunuz. Sizce kim saygısız? Beğenmek zorunda değilsiniz evet ancak saygılı olmak zorundasınız. Tahammül edemeyecekseniz konuyu neden açtınız? Zorla mı?