Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım sen 4 aya tanışma dönemimi diyorsun ilginçsin.4 ayda heyecanı bulamamış adam zaten bulamamz bundan sonra bırbırınızın zamanını çalmaktan başka bırsey olmayacak bu ılıskıyı devam ettırmek..
evet çok güveniyorum
Ayrıca bu olay 10 gün önce olmuş ve 10 gündür erkek arkadaşım nerdeyse hergün polat la konuşuyormusun nasıllarmış diye soruyor
bu arkadaşım aynı zamanda kuzinimin eşi
Gerçekten ayrılmak istiyorsan ona de ki;
Ayrılmak istiyorum ben bana heyecan verebilecek birini arıyorum o sen değilmişsin sen de onu bulamadım de tıpkı onun düşündükleri gibi ve bu işi bitir
haklısın
ben çok kırıldım ve devam ettiricek güvenim kalmadı ayrılmayı düşünüyorum sadece ona bir ders verip öyle ayrılmak istiyorum çünkü kalbimi çok kırdı
Anladığım kadarıyla beni çantada keklik sanıyor
bunun böyle olmadığın göstermek nietim ve ayrılırken bir hayat dersi almasını sağlamak
Kese kağıdını şişir,kulağının dibinde patlat
Köşebaşında saklan,böhhh de o geçerken
Durup dururken hiiiiii diye bağır feci bir panik havası takınarak
Çıkar kağıdı kalemi yazılı yapacağım de
Olmadı mı,salla gitsin,tabi bu tavsiyelerimle önce adam kalpten gitmezsesempatiksalakcinni
Kızma bana,güldüreyim dedim seni.
Üzülme,arkana bakma,onun arkasında bıraktığın tekme izine bak ve de ki iyi ki koymuşum tekmeyi,baksana ne kadar yamuk bir totosu varmış de-tatlicadiarzu-
Kolay gelsin canımyerimseniben
şuan kendisi şehir dışında buyüzden telefonda konuştuk sesimin tonundan bozuk olduğumu anladı bende ona insanlara ederin den fazla değer veriyorum ondandır dedim daha sonrada biz anlaşabiliyormuyuz sence heycan varmı dedim. Elbette bunu da nerden çıkardın dedi. hiç başkalarının ilişkilerine özendiğin ilişkimizi küçümsediğin oldumu dedim. Hayır tabiki olmadı dedi. Bende ortak arkadaşımızın söylediklerini anlattım .Çok şaşırdı. Ogün kafasının çok karışık olduğunu öyle söylediğini ama şimdi emin olduğunu beni kaybetmek istemediğin söyledi. Bende artık ona güvenmediğimi bu olayın beni soğuttuğunu söyledim ve çok fazla değer vermişim dedim. Şimdi yarım saatte bir arıyor açmıyorum özür mesajları atıyor. Sen bulunmaz bir değer sin ben seni buldum ve bunadım şuda olsun bu da olsun dedim ama hatamı anladım ne olur affet diyor.kötükedihüsokötükedihüso
hehh şimdi baya heycanlanmıştır artık :)) iyi olmuş..
geri dönicek misin? süründürme planı mı bu :)