• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bir ders vermek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ihtiyacım var

bugün ayrılırsan zaten çantada olmadığını gayet net anlamış olursempatiksalakcinni

ayrılırkende o sözleri söylediğiniz için kırıldığınızı söylersiniz çeker gidersinizkaydirigubbakcemile

boşuna zaman kaybına gerek yok:umursamaz:

arkadaşım sen 4 aya tanışma dönemimi diyorsun ilginçsin.4 ayda heyecanı bulamamış adam zaten bulamamz bundan sonra bırbırınızın zamanını çalmaktan başka bırsey olmayacak bu ılıskıyı devam ettırmek..

arkadaşım sen 4 aya tanışma dönemimi diyorsun ilginçsin.4 ayda heyecanı bulamamış adam zaten bulamamz bundan sonra bırbırınızın zamanını çalmaktan başka bırsey olmayacak bu ılıskıyı devam ettırmek..

Kesinlikle katılıyorum yani ben anladımki aşk yok heyecan yoksa :delphin: seviyor olabilir ama ne şekilde acaba,vede heyacanı bulduğu anda aldatma ihtimali vardır gibi görünüyor:kızgın:

Gerçekten ayrılmak istiyorsan ona de ki;
Ayrılmak istiyorum ben bana heyecan verebilecek birini arıyorum o sen değilmişsin sen de onu bulamadım de tıpkı onun düşündükleri gibi ve bu işi bitir

4 ayda bu duruma geldiysen bırak gitsin heyecanı bungee jumping yaparak yaşasın...
Sen onu kesmezsin baksana 4 ayda bıkmış akannehir

evet çok güveniyorum
Ayrıca bu olay 10 gün önce olmuş ve 10 gündür erkek arkadaşım nerdeyse hergün polat la konuşuyormusun nasıllarmış diye soruyor
bu arkadaşım aynı zamanda kuzinimin eşi

yediği haltı anlattı mı diye merak ediyor herhalde. "evet konuştuk, heyecansız bir ilişkimiz olduğunu ondan öğrendim bu işe biraz heyecan katsana çok sıkıldım." de ona. sinir oldum şimdi ben. her önüne gelene ilişkinizi mi anlatıyor bu insan?

Gerçekten ayrılmak istiyorsan ona de ki;
Ayrılmak istiyorum ben bana heyecan verebilecek birini arıyorum o sen değilmişsin sen de onu bulamadım de tıpkı onun düşündükleri gibi ve bu işi bitir

kesinlikleolumunekankayizsmile
birde 4 aydır birliktelermiş...
bende 2 hafta falan oldu sandım:)
insan 4 ayda anlar ne olup,olmayacağını...
karada sörf yapmaya çalışmayın bence. kaydirigubbakcemile4

hımmm ben olsam ne yapardımmm
hiiiiiiiiiiiiiiç konuşmazdım sevgilimle normalde herşeye haber mi veriyorum vermezdim
buluşmaları iptal ederdim ertelerdim kendi hayatıma bakardım
deli gibi kıskandırırdım dengesiz davranırdım (zaten kanımda var çok kolay piskopat moduna giriyorum)
deli gibi kıskanırdım ( e o da çok kolay al telefonunu bütün kızları silmeye başla)

ya köpek olcak sana ya ayrılacak bu durumlar karşısında
4 ayda hala bişeylerden emin değilse artık kaybetcek bişi yok
kalkıp çok sorunlusun fln der ayrılmak isterse senden
birlikteyken çok monotonduk sıkılıyordum artık senle kendime eğlence yaptım dersin :)

haklısın
ben çok kırıldım ve devam ettiricek güvenim kalmadı ayrılmayı düşünüyorum sadece ona bir ders verip öyle ayrılmak istiyorum çünkü kalbimi çok kırdı

Devam ettirilecek bir durum, köklü bir ilişki yok bu nedenle kalbiniz de kırılmasın... Söylenenler doğruysa ve bunu başkasına söylemişse bu kısmı hoş değil ama buna da can sıkmaya değmez, erkekler(bir çoğu) ilişkileri hakkında konuşurken bir futbol maçı ya da günlük bir hadise gibi rahatça çevrelerine açılırlar. Biz kadınlar daha hassas olduğumuz için bu paylaşım bizi kırar, onun için olağandır bu konuşma...

Anladığım kadarıyla beni çantada keklik sanıyor
bunun böyle olmadığın göstermek nietim ve ayrılırken bir hayat dersi almasını sağlamak

Erkek fıtratı tanışma evresini kabul eden her genç kızı "çantada keklik sanır. (Ne garip değil mi?) Çünkü en azından bir sevgili adayı "onay vermiş", yakın durabilecekleri bir dişi bulabilmişlerdir. "Çantada keklik sanılmak" da kalbinizi kırmasın zira siz içinizden geldiği gibi davrandınız. Bazı hemcinslerimizin yaptığı gibi içinizden aramak gelirken "kendinizi sıksaydınız", gülmek gelirken sessiz kalsaydınız, sevdiğini söylemek gelirken sussaydınız bu sefer de siz "siz" olmayacaktınız ve hayat boyu "bu kovalamaca oyunu" devam edemeyeceğine göre yine bir yerde "heyecansız" kalacaktı er kişi... (Üstelik ayrılacaksınız madem sizi çantada keklik sanmasının bir önemi var mı?)
Diyeceğim odur ki siz bu evrede içinizden geleni yaptıysanız, o da bu halinizden haz etmediyse ortada suçlu, ders alacak-verecek kimse yok... Mavi gözlü seven birine kara gözlüyü "al buna doya doya bak!" diye sunamayız. Ya evlendikten sonra "heyecan arayışı"nın farkına varsaydınız? O zaman size feci bir hayat dersi olurdu, şükredin...Bırakalım da o "heyecanlı" birliktelikler yaşasın, siz yanınızda sağlam duracak daha ağzısıkı biriyle beraber olun... Hayat, tercihlerinin peşinden gidenlere ders verip sınav yapmaya uğraşacak kadar uzun değil... sengözlerimebaksanab Mutluluklar...

3. kişilere asla ınanma canım. bundan sonra bıraz daha renklı olmaya çalış, eglencelı pozıtıf ınsanları herkes sever. şaşırtmak ıstıyorsan, arkadaşının söyledıklerını söyle duydum ve çok kırıldım bunları benımle konuşacaktın onunla degıl deyip tavır koy, peşinden koşsun demek surunmeyı sevıo.

arkadaşlar yüreğinize sağlık gerçekten yorumlarınız bayağı rahatlamamı sağladı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok çok çok sağolun a.s.

Kese kağıdını şişir,kulağının dibinde patlat
Köşebaşında saklan,böhhh de o geçerken
Durup dururken hiiiiii diye bağır feci bir panik havası takınarak
Çıkar kağıdı kalemi yazılı yapacağım de
Olmadı mı,salla gitsin,tabi bu tavsiyelerimle önce adam kalpten gitmezsesempatiksalakcinni
Kızma bana,güldüreyim dedim seni.
Üzülme,arkana bakma,onun arkasında bıraktığın tekme izine bak ve de ki iyi ki koymuşum tekmeyi,baksana ne kadar yamuk bir totosu varmış de-tatlicadiarzu-
Kolay gelsin canımyerimseniben

Kese kağıdını şişir,kulağının dibinde patlat
Köşebaşında saklan,böhhh de o geçerken
Durup dururken hiiiiii diye bağır feci bir panik havası takınarak
Çıkar kağıdı kalemi yazılı yapacağım de
Olmadı mı,salla gitsin,tabi bu tavsiyelerimle önce adam kalpten gitmezsesempatiksalakcinni
Kızma bana,güldüreyim dedim seni.
Üzülme,arkana bakma,onun arkasında bıraktığın tekme izine bak ve de ki iyi ki koymuşum tekmeyi,baksana ne kadar yamuk bir totosu varmış de-tatlicadiarzu-
Kolay gelsin canımyerimseniben

katılıyorum :hulya:

şuan kendisi şehir dışında buyüzden telefonda konuştuk sesimin tonundan bozuk olduğumu anladı bende ona insanlara ederin den fazla değer veriyorum ondandır dedim daha sonrada biz anlaşabiliyormuyuz sence heycan varmı dedim. Elbette bunu da nerden çıkardın dedi. hiç başkalarının ilişkilerine özendiğin ilişkimizi küçümsediğin oldumu dedim. Hayır tabiki olmadı dedi. Bende ortak arkadaşımızın söylediklerini anlattım .Çok şaşırdı. Ogün kafasının çok karışık olduğunu öyle söylediğini ama şimdi emin olduğunu beni kaybetmek istemediğin söyledi. Bende artık ona güvenmediğimi bu olayın beni soğuttuğunu söyledim ve çok fazla değer vermişim dedim. Şimdi yarım saatte bir arıyor açmıyorum özür mesajları atıyor. Sen bulunmaz bir değer sin ben seni buldum ve bunadım şuda olsun bu da olsun dedim ama hatamı anladım ne olur affet diyor.kötükedihüsokötükedihüso

hehh şimdi baya heycanlanmıştır artık :)) iyi olmuş..
geri dönicek misin? süründürme planı mı bu :)

bencde bööledevam et her an seni kaybetme korkusuyla ve heyecanıyla yaşasınki anlasın nasıl oluyormus :)))

geri dönmeye niyetim yok bakalım ne kadar devam edicek telefonlarını açmıyorum sürekli msj atıp çok pişman olduğunu söylüyor.

şuan kendisi şehir dışında buyüzden telefonda konuştuk sesimin tonundan bozuk olduğumu anladı bende ona insanlara ederin den fazla değer veriyorum ondandır dedim daha sonrada biz anlaşabiliyormuyuz sence heycan varmı dedim. Elbette bunu da nerden çıkardın dedi. hiç başkalarının ilişkilerine özendiğin ilişkimizi küçümsediğin oldumu dedim. Hayır tabiki olmadı dedi. Bende ortak arkadaşımızın söylediklerini anlattım .Çok şaşırdı. Ogün kafasının çok karışık olduğunu öyle söylediğini ama şimdi emin olduğunu beni kaybetmek istemediğin söyledi. Bende artık ona güvenmediğimi bu olayın beni soğuttuğunu söyledim ve çok fazla değer vermişim dedim. Şimdi yarım saatte bir arıyor açmıyorum özür mesajları atıyor. Sen bulunmaz bir değer sin ben seni buldum ve bunadım şuda olsun bu da olsun dedim ama hatamı anladım ne olur affet diyor.kötükedihüsokötükedihüso

aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Aferin kız... İyi yapmışsın bunun üstüne de kalp krizi geçirirse süper bir heyecan deneyimi olur ona...
guclubacismile
Bir daha da yapmaz kimseye ne de sana(devam ettireceksen. boshayallersmile)

Back
X