• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bir ders vermek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ihtiyacım var

nedenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
11
0
86
44
İstanbul
Merhaba daha birbirimizi tanıma aşamasında olduğumuz bir ilişkimiz var ama olursa ilerisi için ciddi düşünüyorduk
ta ki dün akşam bizim tanışmamıza aracalık eden ortak arkadaşımızdan onunla ilgili gerçekleri duyana kadar
Arkadaşım bana alışveriş merkezinde karşılaştıklarını ayaküstü muhabbet ettiklerini, bu arada ilişkimizin nasıl gittini kendisine sorduğunda,
benim çok sakin olduğumu kendisinin de sakin bi yapıya sahip olduğunu bu yüzden iyi gitmediğini heyecan aradığını söylemiş
Ve arkadaşıma eşiyle nasıl evlendiğini sormuş oda kaçarak dediğinde
keşke biz de öyle heycanlar yaşasaydık o zaman alır hemen evlenirdim demiş.

evet çok güveniyorum
Ayrıca bu olay 10 gün önce olmuş ve 10 gündür erkek arkadaşım nerdeyse hergün polat la konuşuyormusun nasıllarmış diye soruyor
bu arkadaşım aynı zamanda kuzinimin eşi

Hep demiş lafları var içinde konunun...
Bire bir duymadığın şeylere çok da inanma...
Aslı astarı olmadığını lafla yoklayarak önce öğren emin ol...
yerimseniben

tanıma aşamasındayız diyorsun.adam seni tanıyacak sende onu ve ayrıca tanıma aşamasında olduğu insan hakkında nasıl bır delı yada sakin yapıya sahip olduğunu bilemezsinki.insan içinde gizemleri barındırır sonuçta kaldıki her zaman inandığım bırsey bayandan ise erkeğin deli olması gerektiğidir.sonuçta kadın ağırbaşlı,oturaklı olmak zorunda aıle olacak ılerıde çocuk,colugunun sorumluluğunu alabilmesi için.kaçarak evlenenler illa uçuk kaçık olan insanlar mı fakat sanırım senınde karşındaki insan ile ilgili senınle ılgılı dusunduklerı hakkında kafanda soru işaretleri var o zaman onunla bunları konuş ve yol yakınken daha tanışma aşamasındayken kendıne bır yön belirle.

bence aranıza başka şahısları karıştırmayın gidin açık açık konuşun

heyecan ?ne demek istiyor çocuk oyuncağımı demek ki heyecanı bittikten sonra

sizi ileride boşuyacak !!! macera mı istiyor bence o daha halen çocuk ne istediğini bilmiyor !!!

teşekkürler
inanmamın nedeni aramızda ilişkimizin gidişatıyla ilgili bir konuşmanın geçmiş olması tahminen erkek arkadaşımın kuzinimin eşiyle yaptıı konuşmanın olduğu gün
biz ilişkimizi sorgulayıcı önemli bir konuşma yapmıştık
Benden uzaklaştığını hissediyordum nedenlerini sorduğumda kendisini baskı altında hissettini çünkü benimle çıkmaya başladığı ilk on dakikadan itibaren evliliği düşündüğünü şimdi de doğru insan olup olmadığımı sorguladığını söyledi. Neleri paylaşabiliriz evlendiğimiz de ne kadar muhabbet edebiliriz ne kadar susarız dedi
Ben de bunu bilemiyceğimizi hiç birşeye zorunlu olmadığını benden emin değilse ayrılmamız gerektiğini söyledim
Oda beni kaybetmek istemediğini biraz daha zaman vermemizi istedi
ama aynı soğukluğu hala hissediyorum
ve arkadaşıma demiş olduğu laf çok fazla kırdı kalbimi

demekki adam kendısıne uygun olmadığını düşünüyor.ben 5 yıllık ılıskım sonucunda hıc konuşamaz halde geldıgım ınsandan ayrıldım.ve suanda mukemmel bırısıyle bırlıkteyım.yanı su var kısıler başladıklarında bırbırlerınden hoşlanırlar,zamana bağlı olarak bu hoşlanma sevgıye dönüşür yada dönüşmez,taraflar bırbırlerıne bır sekılde hayat bırleşenleri ile uygun olsalarda aşk,sevgı cok farklı kavramlar olup uygun olmayabılırler.sanada zaten kendısı soylemış.eger yerınde olsaydım nasıl ders verırdım demek yerıne bır geleceğimiz olmadığını düşünüp onun bana dedıklerını erkek arkadaşım ıle konuşurdum sonuc olarak eger demişsede ayrılırdım.

teşekkürler
inanmamın nedeni aramızda ilişkimizin gidişatıyla ilgili bir konuşmanın geçmiş olması tahminen erkek arkadaşımın kuzinimin eşiyle yaptıı konuşmanın olduğu gün
biz ilişkimizi sorgulayıcı önemli bir konuşma yapmıştık
Benden uzaklaştığını hissediyordum nedenlerini sorduğumda kendisini baskı altında hissettini çünkü benimle çıkmaya başladığı ilk on dakikadan itibaren evliliği düşündüğünü şimdi de doğru insan olup olmadığımı sorguladığını söyledi. Neleri paylaşabiliriz evlendiğimiz de ne kadar muhabbet edebiliriz ne kadar susarız dedi
Ben de bunu bilemiyceğimizi hiç birşeye zorunlu olmadığını benden emin değilse ayrılmamız gerektiğini söyledim
Oda beni kaybetmek istemediğini biraz daha zaman vermemizi istedi
ama aynı soğukluğu hala hissediyorum
ve arkadaşıma demiş olduğu laf çok fazla kırdı kalbimi

o halde sende 100% 100% güvenme vede bağlanma başka aşklara ve tanışmalara yelken aç ki ne kaybettiğini veya kayıp edeceğini görsün dünyada tek erkek o değil

sen yoluna o yoluna sanırım sen onu çok şımartmışsın aksilik yapmamışsın
:icecream:

haklısın
ben çok kırıldım ve devam ettiricek güvenim kalmadı
ayrılmayı düşünüyorum sadece ona bir ders verip öyle ayrılmak istiyorum çünkü kalbimi çok kırdı

Anladığım kadarıyla beni çantada keklik sanıyor
bunun böyle olmadığın göstermek nietim ve ayrılırken bir hayat dersi almasını sağlamak

Ben yerinde olsam cevap bile vermem mesajlarına aramalarına...
Sana ulaşamamak senden haber alamamak görsün bakalım neymiş...
Daha sonra da kesinlikle ilgilenme yaptıklarıyla, kendi yaptıklarından haberdar etme.... Bunlar onun hatasını anlamasına yardımcı olur...
Sonra ayrılıp/ ayrılmayacağına karar verirsin gidişata göre...

evet bunda ders verilecek ne var ben bişey göremedim doğrusu?Tanıma aşamasında size ters bişey söylememiş size ihanet etmememiş sadece sizin hakkınızdaki kanaatini söylemiş arkadaşına burada ders verilecek bir durum yok bence.

Ders verecek ne var bu durumda... Neyin hırsını yaptınız da ders vermek istiyorsunuz...
Çocuk sizi açıkyüreklilikle kafasındaki soru işaretlerini söylemiş.. Daha sonra da sizi tanıştıran kişi sorunca ilişknizde heyecan olmadığını söylemiş....
Aldatma yok kandırma yok şiddet yok saygısızlık yok..
ne için ders vereceksiniz?

biz ilişkimizi sorguladık oturup yanlış giden yönleri beklentilerimiz konuştuk ve devam etme kararı aldık beni kaybetmek istemediğini çok değer verdiğini söylediği gün
ortak arkadaşımıza heycan aradığını ilişkimizde hiç heycan olmadığını böyle giderse yürütemiyceğimizi söylemesi beni çok kırdı
ders vermekten kastım buydu denizbarış

Back
X