Onkoloji - Kanser ve Türevleri Erkek arkadaşıma akciğer kanseri tanısı kondu

araysegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
3
0
Erkek Arkadaşım..

Sevgilim nefes darlıgı ile gittik akciger kanseri tanısı oldu okuduklarımdan illet bir hastalık oldugu söyleniyor ama :/ benim sevgilim daha çok genc 25 inde esmer yarim...
Kartal devlet hastanesinde 2. kemoterapsini aldı bugun 6 kür verdiler sizce hastalıgın başımıdır ? öyle iyiki maşallah kilosu yerinde sizden benden hiç bir farkı yok :/ okudugum yazılarda herkesin hastası zayıflamış yoorgun düşmüş agrıları varmış :/ bizim ne zaman başımıza gelecek :/

küçük hücreli dışı akciger kanseri tanısı kondu ama :/ bir bilgisi olan var mı
Ben de küçüğüm etrafımda kanser olan kimseler yok :/ elimden gelen herşeyi yaptım hastanede ameliyattan sonra falan ama artık istemiyo beni bilmiyorum psikolojisi bozuldu sanırım of napıcamı nasıl davranacagımı bilmiyorm .. :/ yardım eder misiniz en azından akıl verme anlamında.. teşekkür ederim

Allah cümlemize şifa versin devası olmayan dertler ile sınamasın bizi inşallah
Selametle..

gecmıs olsun ALLAH sıfa versın emınım sıgara ıcıyordur uzun zamandır en buyuk etken yoksa bu yasta bu hastalık .bende 12 yıldır ıcıyorum bu sene bıraktım nefes alamıyordum komur rengınde balgam gelıyordu korkuyorum hastaneye gıtmeye banada aynı seyı dıyebılırler dıye suphelenıyorum .sıgara cok kotu bırsey arkadaslar ne olur ıcen varsa bıraksın .:nazar:

meralcim etrafımda deli gibi içenler var ki benim sevgilim öyle içmezdi yani hatta son zamanda bırakmıştı ne güzel en son yine ara ara içinde bende kızdım bak ne güzel alışmıştı vucudun şimdi yeniden başladın diye böyle nefesin daralıyo demiştim ama meger akciger kanseri çıktı sevdigim :/
ailedede yok yani çok enteresan :/
of derecesini bi bilsem :/ şu an çok iyi dilerim 6 . seansa kadar hep böle kalır :/

sende git cnm ihmal etme git en azından için rahatlar :/

sagol aysegulcum uzulme ALLAHIN DEDIGI olur takdır onun ALLAH sevdıgını hayırlı bır sekılde sana bagıslasın ınsallah

canım benım uzulme desemde kafandan cıkmıcaqk bılıorum ama eger eken evredeyse kurtulan cok hıc merak etme hatta artık yapay brons takmaya baslıcaklar.şifa ALLAHTAN İNŞALLAH RABBİM BİAN ÖNCE ŞAFİ İSMİNİ ARKADŞNDA TECELLİ ETSİN.AMA DUANIN EHEMMIYETI COK BUYUK.ŞİFA SALAVATI VAR İSTERSEN YAZIYIM BOL BOL OKU.ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN TIBBİL GULÜBÜ VE DEVAİHE VE AFİYETİL EBDANİ VE ŞİFAİHE VE NURÜL EBSARİ VE DIYAİHE VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.

X