Erkek arkadaşım mı beceriksiz, sorun bende mi?

Mekanik bir şey olduğuna ben de katılıyorum. Penisi yeteri kadar büyük mü, süre nasıl, pozisyonlar nasıl ön sevişme oral seks var mı, bunlar da önemli.

Ben Doggy de çok zevk alıyorum ama diğerlerinde o kadar uçmuyorum. Doktora da görünebilirsiniz g noktası operasyonları yapılıyor.

Bende de cinsel ilişkide orgazm olamama problemi var. Bu problemin nedeni büyük oranda psikolojik mastürbasyon yaparken herhangi bir sorun yok. Böyle durumlarda ön sevişmeyi uzatmakta fayda var. Ya da tam ben zevk alıyorum partnerim boşalıyor bende de öyle olunca zevk mevk kalmıyor. Ya da tam zevk alıyorum o esnada affedersiniz yalar mısın, terledim bir terimi sileyim diyor.

Terimi sil nedir yahu

Olmazzzzz ı ı

Aranızda ten uyumu yok bence.. olsaydı dokunduğu an heyecanlanır etkileşirdiniz

Öncelikle siz kendi kendinizi tatmin edin. Vücudunuzu tanıyın. Sonra da sevgilinizden o bölgelere temas etmesini isteyin.
Buna rağmen hala organ olamıyorsanız aranızda ten uyumu yoktur. Bu da zamanla çözülecek bir sorun değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…