Erkek arkadaşım koluna ismimi dövme yaptırdı

Konuyu dini boyutuyla ele almadan yorum yapalım olur mu?
Biliyorsunuz dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasak..

Sizi tebrik ediyorum her gördüğünüz hocaya ''hoca ''vasfını bütünüyle oturttuğunuz ve inandığınız birde insanları günaha ''helal'' inancıyla yaklaştırdığınız için!
Bu ateş cesareti size nerden geliyor?
Gerçekten birilerinde ''hoca''vasfı arıyorsanız kitaba sünnete ters hareket insanlara lütfen ''hoca''demeyiniz!
Adamda farz olan sakal miktarı yok daha bikere!
Dövmenin haram yönleri ikiye ayrılır
1-İnsanın bedenini değiştirirsiniz ve eziyet edersiniz
2-gusl e abdest'e manidir(engeldir) sebebi ise bedeninizin üzerindeki OJE boya vb maddeler altına su almadığı için abdest ve gusl e manidir!
şimdi gidin gerçek bir dövmeciye sorun dövmede kullanılan maddeler'' DERİ ALTINA ENJEKTE EDİLEREK DERİNİN YERİNİ ALIR ''kolay kolayda silinmez! derinin yerini madde aldığı için ENGELdir...
ZAMANINDA MERAK SALAN ARKADAŞIM İÇİN ARAŞTIRMIŞTIM.
Günah işlesek bile GÜnaha tersini soylemek dinden çıkarır...
saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde sevgilim bendeki dövmenin aynısından yaptırmak istemişti... yaptırtmadım, hem bitek kendimde olmasını istediğimden hemde bigün gellir ayrılırız, bidahaki kız arkı için kötü bişe olur diye yaptırmasına izin vermemiştim... nitekim uzun bi iliişki sürüp ayrıldık

Youtubedan biraz araştırırsanız bu konu hakkında birçok isim aynı şeyleri söylemekte. Benimde 2 adet dövmem var ve dövme derimin yerini alıpta derimi yok etmedi Konu hakkındaki fikrimi dini yönlere çekip saçmalamadan yorum yapan diğer üyeler gibi belirttim.
Ben kimsenin sakalı hocalığı hakkında yorum yapmak gibi bir cehalete düşmeden var olan videolardan bir tanesini ÖRNEK vermek maksadıyla koydum. Helal günah kelimelerinden bir tanesini bile kullanmadım. Kimseyi etkileyebilecek birşey söylemedim. Fakat size nasıl bir ateş cesareti gelmişse alakasız şekilde saldırmışsınız.Enteresan. İnsanların neye inanıp neye inanmadığını bu şekilde sorgulmak sizin haddiniz değil hanımefendi! Burada sizinle dini içerikli herhangi bir tartışmaya girmek gibi bir niyetim yok. Zaten bu tarz konuların konuşulmamasıda site kuralları arasında yer alıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…