- 18 Haziran 2017
- 142
- 33
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
Erkek arkadaşım yine Haziranda sevgili olduk Aralık ayında ayrıldık zaten o süreçte buraya Hep yazıyordu O süre zarfında çok fazla barışmak için adım attım Ama her seferinde beni istemiyorum diyerek geri itti ama hiçbir zaman Ne o beni engelledi ne de ben onu başkalarının desteğiyle 12 Şubat'ta yeniden sevgili olduk Ama hep suratı asıktı bana hiç aşkım demiyordu ben de Elbet bir gün düzelir diye toparladım Hatta onun isteği ile cinsellik bile oldu ama hiç eskisi gibi yaklaşmıyordu bana karşı Bana aşkım bile demiyordu sadece canım diyordu seni seviyorum dediğimde ben de seni seviyorum diye cevap veriyordu bir hafta sonrasında yani 20 Şubat'ta bana ben eskisi gibi olamıyorum eskisi gibi hissedemiyorum diyerek benden ayrıldı bunu ona söyledim Madem beni sevmiyorsun neden her seferinde beni sevdiğini söyledin dedim Ayrı olduğumuz süreçte hep bunu söylüyordu Çünkü ben sana hiçbir zaman yalan söylemedim Dedi Madem beni sevmiyorsun neden benimle beraber oldun neden bunları yaptım dediğimi de bana bağırıp çağırdı Yeter artık ki Engelleyeceğim seni Yoksa yazma bana dedi Ben de engellememesi için yalvardım resmen Sonra aradan 10 gün geçti bana mesaj attı annemden onun numarasını silmemi istedi hikaye paylaştığı zaman annem görüp rahatsız olmasın diyeymiş sürekli Instagram'dan hikayelerime bakıyordu ardından ınstagram'ını dondurup Başka bir hesap açtı ve beni takip etmedi Ben de WhatsApp'tan sırf beni görebilsin diye belki içi yumuşar diye sürekli fotoğraf falan paylaşıyordum ama hiçbir şekilde yazmadı Hatta bazen bakıyor bazen bakmıyor bile hikayelerimi böyle bir süreçte Ben geçen hafta ona mesaj attım dayanamadım bir bahaneyle mesaj attım Neyse hiçbir şekilde eskisi gibi olup toparlanmıyor Benim dün paylaştığım hikayelerime bakmayıp Instagram'da şu anda hikayeler paylaşıyor Ben fake hesaplarda bakıyorum söylemek istediğim şey şu bu ilişki artık toparlanmaz farkındayım ama ne yapmam gerektiğini tavrımın ne olması gerektiğini ya da artık yoluna nasıl devam etmem gerektiğini bilemiyorum hala savaşmalı mıyım yoksa bu savaşı yarıda mı bırakmalıyım bilmiyorum