- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
-
Yook canım yolu yarılamıştımm4.5 milyar mi :d paradan alti sifir sen daha okula baslamadan atilmistir ne milyari simdi :d
Haklısınız..yarın arkadaşından fikir almayı düşünüyorumm..gönül ister ki en iyisini alıyım ..olmadı başka bi hediye düşünücem artık...4,5 bine alınan gitara 60 tl olan askılık gitmez bence
Oww bu el emeği konusunu düşünücemmm...sağlam bişey yapabilirsemm harika olur :) teşekkür ederimmmEl emeginizle falan orseniz daha kiymetli olmazmi
Zira ogrenci adam 4,5 binlik gitar kullaniyorsa ucuz bir askiyla idare etmeyecektir.
Hmm öneriniz çook güzel teşekkür ederimm de kesinlikle pena kullanmıyo ki erkek arkadaşım çalarken tellere değmeyen parmağı kalmıyohmmmmm tam eşimlik bir konu
eşiminde gitarları çok pahalı yurt dışından elyapımı sipariş ediyor
askılıklara gelince onlarıda ordan sipariş ediyor
pena yaptırabilirsin ben yeşil altından ve beyaz altından yaptırmıştım
üzerine ismini yazdırmıştım
gitar çalanlar bilirler altının penanın verdiği ses çok ayrıdır
gümüşten yaptır
sürekli kullandığı bir penayı al gümüşçüye ver
eşim yaptırdığım digger penayı kolye ucu yaptı
arkadaşında öyle kullanabilir
Gitar altın kaplama mı
Teşekkürler önerileriniz için...Klasik gitar olsa şeklini şemalini beğendiğin herhangi bir askı olur ama elektro gitarlar daha ağır. Uyduruk askıları gitara bağladığı o deri ya da kumaş yerler bir gevşerse düşer gitar. Ucuzların o noktaları zayıf oluyor ama sevgilin de ülke ülke dolaşıp sahneye çıkmıyor ya. Bütçeye göre bir şey al, önemli olan niyetin. İstanbul'daysan Karaköy ve Kadıköy’deki mağazaları gez. Tüneldekiler kazık oluyor. Bir de aliexpress den bakabilirsin.
Ben olsam daha orjinal bir şey yaparım. Yukarıdaki sevgiline özel pena fikri hoşuma gitti. Bence onu bir düşün. Hiç olmazsa düz renk alır üzerine bir şekilde isim imza falan bastırırsın
Pena alma hiç. Sürekli kaybediyorlar başkasından istiyorlar falan. Gitar case i alabilirsin güzel olur. Ama tabi yoksa. Varsa gereksiz olur. Askılık ya da gitar ayaklığı hoşuna gider diye düşünüyorum.
Pena alma hiç. Sürekli kaybediyorlar başkasından istiyorlar falan. Gitar case i alabilirsin güzel olur. Ama tabi yoksa. Varsa gereksiz olur. Askılık ya da gitar ayaklığı hoşuna gider diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?