ne güzel çok sevindim. Özlemin var olması bence en özel şeylerden biri. İlişkim boyunca şuan da da cok sık görüşemiyoruz. ama özlem hep var olduğu için bazen bu durumu seviyorum.Valla benim bildiğim kadarıyla yıllarca birbirlerini gayet güzel idare etmişler, çocuklar babayı özlemiş ama kayınpederin evde olduğu zamanlar o özlem giderilmiş, eşimin en güzel anıları babasıyla askeriyeye gittiği, gemisini gezdiği zamanlar, asker eşi çocuğu olmak demek biraz da disiplinli olmak demek, bazı asker babalar evde askeriye düzeni isteyebiliyor.
sanırım yurt dışı seyirlerine gidiyordu. Yurt dışı seyirleri uzun oluyor.Zorlanmıyorlar desem yalan olur. Kadın genelde kardeşlerini annesini falan yanına alıp öyle yaşıyor 9 ay. Çocukla tek kalmasınlar diye, 9 ay hasretler işin kötüsü telefon da çekmediğinden o da sınırlı. Bazen okyanusun ortasındayken 1 hafta iletişim yok. Ama işte adam da işini denizi seviyo, maaş yüksek dövizle. Evleri var kendilerine ait hayatları rahat. Herkesin yapabileceği bir şey değil. Fazla özlüyorlar birbirlerini hele çocuk küçükken unutuyodu adamı :/
siz ve eşinizin mesleği de mi askerlik?Arkadaşım deniz subayı. Bulunduğun yere, görevine göre seyirlerin çok değişkenmiş. Evlilik hayatına pek uygun bir meslek olmadığı için boşanmak zorunda kaldılar. Sürdürebilen muhakkak vardır. Ama çok fazla emek gerektiren ilişki türleri. Ben erkek arkadaşımla beraber nöbetli çalışıyorum. Bazen 1 ayda 2 3 kez denk geldiğimiz oluyor. Bu insanlar bir gidiyor 3 4 ay en iyi ihtimalle yoklar
Elif merhaba aradan 1 seneden fazla geçmiş umarım yorumumu görüyorsundur ve umarım ilişkin devam ediyordur çünkü biz sürdüremedik . Benimde eski erkek arkadaşım 2023 DHO mezunu benimde senin gibi şüphelerim vardı onunla 2018 yılında tanışmıştım fakat sevgililiğimiz harp 2 nin son zamanlarında gerçek anlamda başladı ve hep yanında oldum çok zeki değildi bütlere kalmadığı dönem olmadı ve bende onunla birlikte ders çalışıp sorular sorardım telefondan . Sabaha kadar konuşurduk çok sevdim ve çok sevildiğimi hissettim son sınıf olana kadar . son sınıf olduğunda değiştiğini hissettim ama kabullenemedim sonra ayrıldık ama sindiremiyorum verdiğim emek harcadığım zaman beni mahvediyor , umarım yorumumu görürsünn ...Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla 1 buçuk senelik bir ilişkimiz var. Onu çok seviyorum ve güveniyorum. Kendisiyle deniz harp okulunda tanıştık ve şuanda da mezun olmasına cok az bir süre kaldı. Ancak kendisi ve beni endişelendiren bir konu var. İkimizi de endişelendiren şey gemi hayatı ve seyir süreleri çoğu yorumda ve cevremizdekilerden duyduğumuz seyir sürelerinin uzun olduğu ve gemi yaşantısının bir hayli zor olduğu ancak sevgilim mesleğe henüz başlamadıgından kulaktan dolma bilgilerle yetiniyoruz. Beni bu konuda bilgilendiricek deniz subayı eş/ sevgilileri bana yardımcı olun lütfen
Deniz subayı yarenleri dertleşiyor…Elif merhaba aradan 1 seneden fazla geçmiş umarım yorumumu görüyorsundur ve umarım ilişkin devam ediyordur çünkü biz sürdüremedik . Benimde eski erkek arkadaşım 2023 DHO mezunu benimde senin gibi şüphelerim vardı onunla 2018 yılında tanışmıştım fakat sevgililiğimiz harp 2 nin son zamanlarında gerçek anlamda başladı ve hep yanında oldum çok zeki değildi bütlere kalmadığı dönem olmadı ve bende onunla birlikte ders çalışıp sorular sorardım telefondan . Sabaha kadar konuşurduk çok sevdim ve çok sevildiğimi hissettim son sınıf olana kadar . son sınıf olduğunda değiştiğini hissettim ama kabullenemedim sonra ayrıldık ama sindiremiyorum verdiğim emek harcadığım zaman beni mahvediyor , umarım yorumumu görürsünn ...
Öğrtmen eşleri olarak şöyle dertleşmedik yazzuklarım olsunDeniz subayı yarenleri dertleşiyor…
Deniz subayı detayını özellikle belirtmediğini söylemişti.Öğrtmen eşleri olarak şöyle dertleşmedik yazzuklarım olsun
Ya ben ne yapayım benimki ne iş yapıyor bilmiyorum bileÖğrtmen eşleri olarak şöyle dertleşmedik yazzuklarım olsun
Albay malbay olsa cakasını düşünemiyorumDeniz subayı detayını özellikle belirtmediğini söylemişti.
Kuzum bir anda.. neyseYa ben ne yapayım benimki ne iş yapıyor bilmiyorum bile
Alnına yazıp gezer artık.Albay malbay olsa cakasını düşünemiyorum
Benim bir tanıdık psikolojisi bozuldu diye istifa etti ikinci yılındaMerhaba kızlar, erkek arkadaşımla 1 buçuk senelik bir ilişkimiz var. Onu çok seviyorum ve güveniyorum. Kendisiyle deniz harp okulunda tanıştık ve şuanda da mezun olmasına cok az bir süre kaldı. Ancak kendisi ve beni endişelendiren bir konu var. İkimizi de endişelendiren şey gemi hayatı ve seyir süreleri çoğu yorumda ve cevremizdekilerden duyduğumuz seyir sürelerinin uzun olduğu ve gemi yaşantısının bir hayli zor olduğu ancak sevgilim mesleğe henüz başlamadıgından kulaktan dolma bilgilerle yetiniyoruz. Beni bu konuda bilgilendiricek deniz subayı eş/ sevgilileri bana yardımcı olun lütfen
Hava kara deniz hiç fark etmezMerhaba kızlar, erkek arkadaşımla 1 buçuk senelik bir ilişkimiz var. Onu çok seviyorum ve güveniyorum. Kendisiyle deniz harp okulunda tanıştık ve şuanda da mezun olmasına cok az bir süre kaldı. Ancak kendisi ve beni endişelendiren bir konu var. İkimizi de endişelendiren şey gemi hayatı ve seyir süreleri çoğu yorumda ve cevremizdekilerden duyduğumuz seyir sürelerinin uzun olduğu ve gemi yaşantısının bir hayli zor olduğu ancak sevgilim mesleğe henüz başlamadıgından kulaktan dolma bilgilerle yetiniyoruz. Beni bu konuda bilgilendiricek deniz subayı eş/ sevgilileri bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?