Erkek arkadaşım deniz subayı!

ne güzel çok sevindim. Özlemin var olması bence en özel şeylerden biri. İlişkim boyunca şuan da da cok sık görüşemiyoruz. ama özlem hep var olduğu için bazen bu durumu seviyorum.

sanırım yurt dışı seyirlerine gidiyordu. Yurt dışı seyirleri uzun oluyor.

siz ve eşinizin mesleği de mi askerlik?

Elif merhaba aradan 1 seneden fazla geçmiş umarım yorumumu görüyorsundur ve umarım ilişkin devam ediyordur çünkü biz sürdüremedik . Benimde eski erkek arkadaşım 2023 DHO mezunu benimde senin gibi şüphelerim vardı onunla 2018 yılında tanışmıştım fakat sevgililiğimiz harp 2 nin son zamanlarında gerçek anlamda başladı ve hep yanında oldum çok zeki değildi bütlere kalmadığı dönem olmadı ve bende onunla birlikte ders çalışıp sorular sorardım telefondan . Sabaha kadar konuşurduk çok sevdim ve çok sevildiğimi hissettim son sınıf olana kadar . son sınıf olduğunda değiştiğini hissettim ama kabullenemedim sonra ayrıldık ama sindiremiyorum verdiğim emek harcadığım zaman beni mahvediyor , umarım yorumumu görürsünn ...

Benim arkadasimin eside denizalti subayi bazen 3 4 gun evde olmuyor ama bazende oluyor .cok kotu gibi degil :)

Deniz subayı yarenleri dertleşiyor…

Arkadaşlıktan flörte gidecek biriyle görüşüyordum. Gemide çalışan bir mühendisti. O kadar az konuşuyorduk ki 1 buçuk ayda arkadaşlıktan bir adım öteye gidemedik. Görüşemeyecektik de iş yoğunluğu yüzünden. Ben de devam etmeme kararı aldım. Gemicilik zor iş.

Benim bir tanıdık psikolojisi bozuldu diye istifa etti ikinci yılında

Hava kara deniz hiç fark etmez
Asker eşi olmak çok zor
Astsubay, Subay eşi de olmak zor
Disiplinli ve hep mesafe ilişkisi yaşayacağınız bir evlilik olacak eğer evlenirseniz
Benim babam ve dedem karacıydılar, en zoru karadır net.
İyi düşünmeli taşınmalı kolay bir şey değil sonuçta bir ömür işiniz beklemek olacak
Hiçbir özel günde birlikte olamayacaksınız
Çocuklarınız olursa tek ilgileneceksiniz
Bazen 6 ay göreve gidip gelmiyorlar
Denizcilerin işi çok daha uzun oluyor
7-9 ay arası bile sürebilir
Hiç izin kullanmadan görüşmeden 7 ay bekleyebilir misiniz?
Geldiğinde de 1 hafta onu göreceksiniz

Parası az bildiğim kadarıyla sivil gibi değiller bir odada birkaç kişi kalıyor yani kişisel alanı az hatta hiç yok.
Bir arkadaşım su an yine deniz kuvvetlerine bağlı ama karada çalışıyor ondan öncesinde denizde çalışmıştı çok zor diyordu.
Genelde de zaten sonuç sivile geçiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…