bugettiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
15
1
1
26
Aynı şehirde değiliz buluşunca çok güzel davranıyor hıc uzak davranmıyor arkadaşlarının yanında bebekmişim gibi davranıyor vs ama bazen ayri kaldığımızda uzak davranıyor neden böyle?

Nasıl yani? Bebekmişsiniz gibi davranmak nasıl oluyor?

Şey mi demek istediniz arkadaşlarının yanındayken daha önce hiç davranmadığı kadar iyi mi davranıyor

Şey mi demek istediniz arkadaşlarının yanındayken daha önce hiç davranmadığı kadar iyi mi davranıyor
Yani öyle biz sanaldan tanıştık hiç bulusmadk bulusncuya denk biraz uzaktik çok samimi değildik buluştuktan sonra daha da yakinlastik samimi olduk gizlimiz saklimiz.olmadi

Rot balans cekiyor size ya da vurkaç taktigi uyguluyor, cevresine show yaparken sizi etkiliyor ama uzaktayken uğraşmıyor. Ben olsam bu adama yol verirdim.

Aynı şehirde değiliz buluşunca çok güzel davranıyor hıc uzak davranmıyor arkadaşlarının yanında bebekmişim gibi davranıyor vs ama bazen ayri kaldığımızda uzak davranıyor neden böyle?
Uzak mesafe ilişkisinden kolay kolay hayır gelmez
İkincisi bunun koca versiyonunu burada çok boşayan hatun var, bence yol ver gitsin ne düşünüyorsun. Aşk böceği olacağın yerde atom parçalayacak gibi adamın analizini mi yapacaksın sürekli ilişkide. Çok sıkıcı

Herkes herkesleee dalgaa geçmiş niye ya bu kadar mı kötüsünüzz tm sevilmiyorum işte herşeyi an çok iliski yapabalr biliyor ediyor ne güzel helal elimi tutan erkek arkadaşım hic olmadı ondan soru sordum burda ilk olunca ne bilim

Tatli kizim, uzak mesafe iliskisinden hayir gelmez, helal birini ariyorsan yolu da bu değil zaten. Ayrica elalemin yaninda show yapan adamdan nasil bi helallik bekliyorsun, hep boyle dusunecek misin?

Dogru adamla iliski akar yolunu bulur zaten, tartmana hic gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…