İyi mi? Cidden anlamadım onun için soruyorumİyi yani
Yani mıç mıç demek istiyo arkadaşİyi mi? Cidden anlamadım onun için soruyorum
Anladım anladım, jetonum geç düştüYani mıç mıç demek istiyo arkadaş
Yani öyle biz sanaldan tanıştık hiç bulusmadk bulusncuya denk biraz uzaktik çok samimi değildik buluştuktan sonra daha da yakinlastik samimi olduk gizlimiz saklimiz.olmadiŞey mi demek istediniz arkadaşlarının yanındayken daha önce hiç davranmadığı kadar iyi mi davranıyor
Üstteki üyeye katılıyorum milletin yanında şov yapıyordurEvet evet iyi üstüme titriyor
Altını bezlıyo galıbaNasıl yani? Bebekmişsiniz gibi davranmak nasıl oluyor?
Uzak mesafe ilişkisinden kolay kolay hayır gelmezAynı şehirde değiliz buluşunca çok güzel davranıyor hıc uzak davranmıyor arkadaşlarının yanında bebekmişim gibi davranıyor vs ama bazen ayri kaldığımızda uzak davranıyor neden böyle?
Allah seni kahretmesin, kahkaha attim bebem uyandi, gelde uyut simdiAltını bezlıyo galıba
Allah seni kahretmesin, kahkaha attim bebem uyandi, gelde uyut simdi
Herkes herkesleee dalgaa geçmiş niye ya bu kadar mı kötüsünüzz tm sevilmiyorum işte herşeyi an çok iliski yapabalr biliyor ediyor ne güzel helal elimi tutan erkek arkadaşım hic olmadı ondan soru sordum burda ilk olunca ne bilimAynı şehirde değiliz buluşunca çok güzel davranıyor hıc uzak davranmıyor arkadaşlarının yanında bebekmişim gibi davranıyor vs ama bazen ayri kaldığımızda uzak davranıyor neden böyle?
Tatli kizim, uzak mesafe iliskisinden hayir gelmez, helal birini ariyorsan yolu da bu değil zaten. Ayrica elalemin yaninda show yapan adamdan nasil bi helallik bekliyorsun, hep boyle dusunecek misin?Herkes herkesleee dalgaa geçmiş niye ya bu kadar mı kötüsünüzz tm sevilmiyorum işte herşeyi an çok iliski yapabalr biliyor ediyor ne güzel helal elimi tutan erkek arkadaşım hic olmadı ondan soru sordum burda ilk olunca ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?