Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bir deforme yok zaten düzenli sporunu yapıb ilaçlarını alırsa sıkıntı yaşamaz hatta bebişimiz bile olucak.. deforme de yok arada ağrıları oluyor normal oda olmasıSizin esiniz kac yillik as hastasi acaba v3 hastalik ne boyutta.Oda cok aktif bir hayat siruyormu deforme vs varmi.Allah hepsine sifa versin ins...
Tsk amin.Romatizmal hastalıklar çok zordur düzgün bir tedavisi yok
ne öldürür ne güldürür
o ağrılar hayatı mahvediyor Allah şifa versin
Cok tsk ederm Allah ins sifa versnBenim erkek arkadaşımda as hastası...ne hissettiğini anlayabiliyorum canım..ama korkma sakınn seviyosan sahip çık aşkına...sadece destek olmaya çalış ona her konuda..
1,5 yıl oldu (manşAllahh)daha yeni yeni anlıyorum acılarını..anladığımı sanırdımm...adet ağrısı çektiğimi söylediğimde ben yaşadığım her an yaşıyorum o acıyı demişti...üzülmüştümm onun için çok zor diyee..yine beni neden aramıyosun ihmal ediyosun diye üstüne gittiğim bir gün bi anda kafama dank etti ...adet ağrım geldi aklımaaa.. Ordan kalkıp oraya gitmek gelmiyo içimden yatıp ağlamak geliyo ...geçmiceni bile bile..o her zaman bunları yaşıyodu...adet ağrılarım olduğunda sırf ne çektiğini anlıyım diye ilaç içmemeye direnirim ama bi süreden sonra dayanamıyorumm...içiyorum geçiyo sancılarım
Bazen Allahın bi lütfü olarak görüyorum onu...çoğu zaman öyle aslında...bir bebek gibi hep sevgime ihtiyacı var destek olmaya yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorumm...
Bunlar çok yorucu canımmm...hep fedakarlık edebileceksen çünkü bazı bazı ağrıları olacak durduk yere bağıracak sana..kaç kez ayrılmanın eşiğinden döndük (çok pişmanım onu anlamadığım için diğer erkeklerle onu kıyasladığım için) ama çok seviyodumm(Allahım ayırmasın bizi )....her kavgamızdan sonra ne zaman ayrılmak istersem istiyim beni bırakma olur mu diyo ayrılmayalım diyo..
istemeden çok bağırıp çağırabiliyo sinirli oluyo sonrasında onun pişmanlığını görmeye dayanamıyorumm çünkü bunları isteyerek yapmadığına adım gibi eminimm..Ama her şeyden önemlisi onun kadar canlılara değer veren bi insan tanımadımm ...çektiği acılar vicdanını hep tertemiz yapmış..
Canım dicem o ki piskoljik olarak çok sıkıntılar yaşayabilirsin ama görmezden gelirsen bazı şeyleri ve neden öyle yaptığını aklından çıkarmazsan her gün daha çok aşık olabilirsin sevdiğine...tedavisine sonuna kadar destek ver mesela onun için bişeyler yapmak seni çok mutlu edecektir...tedavilerin sonuçları boşa değil..işe yarar öyle ya da böyle...benim biriciğim tedaviyi o kadar zor kabul etti ki mesela hiç bi gün yılmadım kapısına dayandım zorla hastaneye götürdümm şimdi iğne tedavine başladı ama düzenli kullanmıyor..uzakta olduğumuz içinde telefonla çok ısrar edip canını sıkmak istemiyorumm...panik atağı var bayağı bi süredir
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallahhh...
Rica ederim canımm ...Amin bu arada :)Cok tsk ederm Allah ins sifa versn
Cok tsk ederm Allah ins sifa versn
Merhabaaa, konu eşimle alakalı olduğundan hortlatıyorumYeni baslamk uzere olan bir iliskim var mutluyum sorun yok gibi girunuyr.Ama yaklasik 15 yillik as yani ankilozan spondilit hastasi iltihapli romatizma.Ama vucudunda en ufak bir hasar yada deforme yok.Duzenli olark haftada 3 4 gun 15 20 km spor yapan kosu ve yuruyus yapan biri.Bu hastalikla resmen dalga g3ciyr korkmuyr.Doktorlar hstaliginin bu kdr ileri olmaasina ragmn nasil sekil bozuklugu yasamdigina nasil kosu yaptigina sasirip anlam veremiyorlr.Yani biraz sira disi bir vaka.Ama bu hastalik bazen kalbe vurabiliyorms ve ben bundn cok korkuyrm sizce ne yapmaliyim.Esi yada sevgilisi bu hstaliktn olan varmi.Yada boyle bu kadr ilrri derecede hasta olmasina ragmen bu kdr pozitif olup kosmayi yurumeyi basaran varmi.