erkek arkadaşım ailemle tanışmaya geliyorrr

CHACE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
43
0
46
36
İstanbul
babamla konuştum sonundaa....kabul ederse erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekk dua edin kızlarrrrr

Benim annem söyledi babama...O kadar utandım ki babamın yüzüne bakamadım sanki suç işlemişim gibi ...Sonra babam beni köşeye sıkıştırdı sordu bişey duydum diye öyle konuştuk canım yoksa bende asla cesaretimi toplayamazdım...4senedir beraberiz biz bugüne kadar babam çakmasın diye didindim.Birden çıktı böyle br şey aniden oldu herşey ben hala şoktayım :s üzülme sende canım nasip herşey zamanı gelince oluyormuş ben bunu anladım...bakalım babam kendini hazır hissedebilecek mi?bana hazır hissetmediğini söyledi ama düşüncem dedi nasip

okulun bitince yavaştan alıştır aileni yoksa çok zor oluyor...
hayırlısı herşeyin üzülmee

benimde erkek arkadaşım babamla tanışmaya gelicek bayramda heyecandan ölüyoruz bakalım annemle filan tanıştılar ama baba yani:18: heyecanımız doruktaaaa
babamda aynen aldı beni çekti köşeye böyle böyle bi ilişkin var saygı duyuyorum dedi.uzunca bi süredirde berabersiniz bildiğim kadarıyla dedi.getir bende tanışıyim kim olduğunu biliyim en azından dedi.
çok güzel bi duygu allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…