Erkek arkadaş için hediye, yardım lütfen

susu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
198
76
98
35
Merhaba arkadaşlar erkek arkasim icin dogumgunu hediyesi olarak ne alabilirim? bedenini tam olarak bilemiyorum 75 kg 170 boyunda biri kaç beden giyer bilgili arkadaslar yardım ederseniz sevinirim

Hoticte saatlerin yanına takılan bileklik da alabilirsin su an poloda indirim var çok guzel oradan m beden alabilirsin

M beden buyuk ihtimalle.. esim 70 kg 182 buyunda s kucuk geliyor M alim buyuk olursa degistirirsiniz ..

Yada hem s hem M alin hangisi uyarsa onu verim digerini iade edip parasini alin .

Ben acelem oldugunda online siparislerde oyle yapiyorum

Cok sevindim tum öneriler güzel arkadaşlar. Bakalım daha ne fikirler gelecek

Slim mi seviyor regular mı? Bedeni ona göre değişir çünkü. Eşim Slim m giyiyor ama regular isterse s alırız.

benim de erkek arkadasımın doğum günü yaklaşıyor. ne alacağıma karar veremedim doğrusu. kıyafet almak istemiyorum, ihtiyacı varsa kendi alabilir ve banel olmasın istiyorum. saat desen daha yeni saatten mağdur oldu, görmek istemeyecektir büyük ihtimal. kravat hiç takmaz.
site ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama unuttumsanma.com diye bir site var ordan bi kutu göndermem çok mu absürt bana da akıl verir misiniz:KK31:
ofiste sekli olur diye düsündüm :) kendine ait masası var ve sık sık kahve içiyor. bu konseptte bi kutu buldum. fikir nasıl sizce? konu sahibi hem sana da fikir olur.

Back
X