• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

Ali's Mother

seni seviyorum meleğim
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.761
1
116
Ankara
erkek bebekleri olan annelerin paylaşımı için burayı kullanabiliriz sorunları nedir nasıldır bu küçük adamlar çok seviyorum oğluşumu iyiki var iyi ki geldi dünyama hiç birşeye dğişmem kuzumun sevgisini...

benim oğluşumda yarın 1 aylık olucak. iyi ki doğurmuşum Allahıma şükürler olsunki vermiş Efemi bana. erkek olduğu sesinden duruşundan bakışından belli. gece sabaha kadar mırıldanıyor. dünyanın en güzel şeyi anne olmakmış.

mrb kızlar.benimde 3 aylık bi oğlum var.gerçektende annelik bambaşka bişey:)oğlum benim benim herşeyim:)çok şükür gaz olayımız bitti.ama uykuları halen daha düzene girmedi.ne yapacam bilmiyorum valla.sabahın 3 ünde gülücükler saçıp duruyo yaramaz

bencede öyle iyiki varsın oğluşum iyiki geldin dünyama oğluşumu çok seviyorum her anne gibi .tabi huysuzluklarıda cabası ama yine de çok sevimli yaramaz

benim oğlum abi 10 yaşında adı gibi efe onu çok seviyorum.allah hepsini nazarlardan korusun.tecrübe bende şu anlık sanırım :)sorusu olan varsa sorun:)

kızlar benim oğluşum daha bir aylık, gerçekten erkek olduğunu bakışlarıyla belli ediyor, Allah tüm bebişleri anne babalarına bağışlasın...

görürsünüz arkadaşlar benim oğlumda sanki dün doğdu teyzeleri .şu an 10 yaşında zaman hızla akıp gidiyor .o kadar özverilerle büyürtüyoruz.birgün geliyor el olup gidiyolar .aynen bizler gibi.insan bunu anne baba olunca anlıyor evlenirken hiç aklıma bile gelmedi annemin neler yaşayacağı .bazen oğluşum için düşünüyorumda başlıyorum ağlamaya onun için evlatlarınızı iyice doya doya sevin sizinken el kızı sevdirirmi belli olmaz...ay nede kıskancım benden iyi kaynana olur valla:)

valla eşim bana öyle söylüyor öyle içim titriyerek seviyorum ki bal yanaklı oluşumu eşim bize diyorki yine yalaşıyolar:))))))oy annesi yesin onu oy:)

görürsünüz arkadaşlar benim oğlumda sanki dün doğdu teyzeleri .şu an 10 yaşında zaman hızla akıp gidiyor .o kadar özverilerle büyürtüyoruz.birgün geliyor el olup gidiyolar .aynen bizler gibi.insan bunu anne baba olunca anlıyor evlenirken hiç aklıma bile gelmedi annemin neler yaşayacağı .bazen oğluşum için düşünüyorumda başlıyorum ağlamaya onun için evlatlarınızı iyice doya doya sevin sizinken el kızı sevdirirmi belli olmaz...ay nede kıskancım benden iyi kaynana olur valla:)

ah ah annecim hep derdi anne olunca anlarsınız diye anlıyorum şimdi anne olmadan önce ne kadar duyarsızmışız şimdi daha iyi anlıyorum annişimi oğlmu nasıl paylaşırım bilmem kötü bi kaynanamı olurum ki?

slm kızlar benim oglum degil prensesim var aslında ama bakayım damat adaylarımıza anneleri ii bakıomu dedim ve ziyarete geldim yok mu çayınız kahveniz ya nasıl ev sahibisiniz siz...kristal anladın sen beni :)

kız ruyanaz senin ne işin var burda,burdakilerin hepsi oğlan annesi.biz biraz ağırdan alcaz canım,eh nede olsa kız evi naz evi.ama arada çapkınlık yapmasınlar diye kontrol etmek gerekiyo.şaka biyana kız erkek hepsi bizim bitanelerimiz allah acılarını göstermesin.

kız bana söyleyene de bak betülcüm sen napıon burda canım neyse benim kızım çok nazlı çok da isteyeni var şimdiden sıraya girin bakim

Back
X