- Konu Sahibi Ali's Mother
erkek bebekleri olan annelerin paylaşımı için burayı kullanabiliriz sorunları nedir nasıldır bu küçük adamlar çok seviyorum oğluşumu iyiki var iyi ki geldi dünyama hiç birşeye dğişmem kuzumun sevgisini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar benim oğluşum 11 aylık olmak üzere sabırsızlıkla anne demesini bekliyorum :)
görürsünüz arkadaşlar benim oğlumda sanki dün doğdu teyzeleri .şu an 10 yaşında zaman hızla akıp gidiyor .o kadar özverilerle büyürtüyoruz.birgün geliyor el olup gidiyolar .aynen bizler gibi.insan bunu anne baba olunca anlıyor evlenirken hiç aklıma bile gelmedi annemin neler yaşayacağı .bazen oğluşum için düşünüyorumda başlıyorum ağlamaya onun için evlatlarınızı iyice doya doya sevin sizinken el kızı sevdirirmi belli olmaz...ay nede kıskancım benden iyi kaynana olur valla:)
valla eşim bana öyle söylüyor öyle içim titriyerek seviyorum ki bal yanaklı oluşumu eşim bize diyorki yine yalaşıyolar:))))))oy annesi yesin onu oy:)