Sünnet Erkek anneleri yardım...oğlum daha çok küçük..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
oğlum 16.5 aylık pipisi sıyrılmıyor.geçen persembe dr ye gıttık .sünnet dedi..benım gıbı sorunlu olanlar başka çarelerı varmı sünnet olmak için çok erken dıye kıyamıyorum tabıkı sağlık için yaptırırım ama başka yolları varsa ....

benim oğlum 5 yaşında sünnet oldu .şimdi 6 yaşında ama benden tavsiye büyüdüğü zaman daha zor...
bizim sorunumuz yoktu .küçük yaptırmak daha iyi ... geçmiş olsun...

canım hiç korkma benim oğlum 7 günlük sünnet oldu çok da rahat atlattık ateşi bile çıkmadı

çok tesekkurler..ama bu bı rahatsızlık ...küçük olduğu için kıyamıyorum..

sünnetle iyileşiyolar canım benim oğlum da birz mecburi sünnet oldu.çişini yaparken hep kan geliyordu bitik dediler sünnet olsun iyileşir dedi doktor da.öyle de oldu rahatladı yavrm.inşallah senin yavrun da rahata kavuşçak bu şekilde düşün

benim oglum iki aylık doktorumuz bize sünnet yaptırın dedi çişini yaparken zorlanabilirmiş ve iltihap olabilirmiş küçük daha ama 3-4aylık olunca bizde yaptıracaz sağliği için mecburuz ama değil mi????

benımde oglum bıtıktı.7 aylıkken sunnet oldu.sadece 1 gun bıraz huzursuzdu o kadar.onun dısında hıcbır problem yasamadık.sımdı dusundugumde ıyıkı yaptırmısız dıyorum.

cnm bence ne kadar erken yaptırırsanız o kadar ıyı cunku bızım cerrahımız zaman gectıkce bebegın o kadar huzursuz olacagını soyledı cunku ılk bebeklıkte acı hıssı cok daha azmıs.ben sızın yerınızde olsam hıc beklemezdım.

Merhabalar benim oğlumun problemide sizinki ile aynı doğduğu günden bugüne doktorlar hep fazla beklemeden sünnetini yaptırın dediler bende biraz daha büyümesini bu sene içinse biraz daha yazın gelmesini bekledim açıkcası çünki söylenilenler gibi idrar yolu enfeksiyonları yaşı büyüdükçe Allah korusun böbrek rahatsızlıklarına bile yol açabileceğini söylediler doktoru bana çiş yaparken gözlemle eğer kesik kesik ise derhal yaptır eğer problemsiz yapıyor isede yinede fazla bekleme dedi bende şimdi doktor araşırması yapıyorum haziran sonu temmuz başı gibi yaptıracağım inşallah

canım benim oğlumda 55 günlük haziran sonu kendim isteğimle yaptırıcam korkulacak bişey değil bebekken daha kolay atlatıyomuş dr tavsiye etti

inşallah kolay geçer yaa..
çok üzülüyorum düşündukçe..
gerci dr lar ve teknık çok ilerledı

ay canim ya kiyamam kücük prensine
oglusum yok o yüzden bilemem ama benim hep aklimda olan oglum olursa sayet bebekken sünnet yaptirmak tabii allah nasip ederse akli ermez ve daha cabuk gecer diye düsünüyorum
insallah düzelir canim

benım oglumda 3 bucuk aylıkken kendı ıstegımle yaptım hıc sorun olmadı..

benim oğlumda 15 aylık sünnet olmak zorunda kaldı....çok hareketli bir çoçuktu korkuyodum tutamam ,kendi kendine zarar verir diye...ama yavrum 3 gün yerinden kıpırdamadı.....bez bağlatmıyodu....tekrar bez bağlatmaya başlamıştı..korkuyodu birşey yapycaz diye....

ama geçiyo..olduk kurtulduk..artık bir derdimiz yok.sünnet diye..şu an 30 aylık..çok şükür rahatız..
darısı başınıza.....ama anne olmak çok zor..işte ..yürek acıyo.

merhaba bende oğlumu 21 mayısta sünnet yaptırdım. sünnet derisi kalındı ve alerji oluyordu. anne olrak kıyamadım tabiki doktorumuz uyku şurubuyla uyutup yaptırmayı tavsiye etti. 15 aylık oğlum iğne olayı biraz zor oldu sonra arabayla dolaştırıp uyuttuk babasıyla. sünnet sırasında uyudu sargı yapılırken uyandı biraz ağladı tabiki. en soru sargıların çıkarılması oldu. onun dışında ağrı kesici ve sünnet kilodu çok işe yaradı. 2 tane aldım birinin arkasını kestim gece ıslanıp rahatsız etmesin diye birtek büyük abdeste sorun oluyor yıkamak felan ama en kötü sorun bunlar olsun Allah yardım ediyor korkmayın yaptırın derim. kolay gelsin.

benim bebegim 8 aylık iken oldu idrar yolu enf geçirmemesi ve psikolojisi açısından dr muz 1 yaşına kadar yaptırmamızı önermişti.çok kolay oldu oğlumm anlamadı bile.iyiki yaptırmışım.büyüyünce kınasınıda düğünününüde yapıcam allah nasip ederse...

benimde küçük oğlum sorunlu idi 2 yaşında yaptırdım çok kolay oldu hemede bu sayada çişe de alıştı.korkma canım küçükken daha kolay oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…