Erkek anne ikinci bebeğini doğurdu

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
10 Haziran 2009 Çarşamba 11:03

Dünyaya bebek getiren ilk 'erkek' unvanını kazanan Thomas Beatie, ikinci kez doğum yaptı.

Beatie ile (35) resmi nikahlı karısı Nancy'nin (46) ikinci bebeklerinin erkek olduğu bildirildi. Çiftin geçen yaz dünyaya gelen ilk bebekleri kızdı.

Beatie'nin geçen sene hamile kalan ilk erkek olduğu açıkladığında ve karnını gösteren fotoğrafları yayımlandığında tüm dünya şaşkınlığa uğramıştı.

LAZIM OLUR DİYE RAHMİNİ ALDIRMAMIŞTI

Tracy Lagondino adıyla dünyaya gelen, ancak ameliyatla erkek olan Beatie, "günün birinde lazım olabileceği" düşüncesiyle ameliyatta kadınlık organlarını aldırmamıştı.

Eşi Nancy ise tüp bağlatma ameliyatı geçirdiği için, çiftin sahip olmak istedikleri bebeği, bir donörden alınacak spermle Beatie'nin doğurmasına karar verilmişti.

Beatie, geçen sene yaptığı bir açıklamada, kendilerini normal bir heteroseksüel aile olarak gördüğünü söylemişti.

buda bir iki gün evvel okumustum internette esime demisdim ilk hamileliginde dünya calkalandi buna ne ara hamile kaldida dogurdu diye :)

Bu haberi gördüğüm yerde okuyamıyorum, tabiata aykırı birşey olduğunu düşünüyorum....

Adama bak be yuhhh:1shok::1shok::1shok:
Ben boşuna demiyorum kısır döngüyüm bu adam kadar olamadım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Adama bak be yuhhh:1shok::1shok::1shok:
Ben boşuna demiyorum kısır döngüyüm bu adam kadar olamadım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:1shok: :1shok: :1shok: balkafama da bak senlmaz: ben de diyorum bu balyüz neden yazmış "kısır döngü" diye:sm_confused:

daa senin yaşın başın ne bakiimkaydirigubbakcemile

adam kadın her neyse işteee -tatlicadiarzu-
çok ileri görüşlüymüş maşalah lazım olur diye rahmini aldırmamış işe yaramış
yalnız bebeği kim emziriyor onu merak ettim acaba süt geliyor mu :1ninca:
lazım olur diye gögüslerinide aldırmasaymış keşke
ihtiyacı oldu işte bebeği anne sütünden yoksun büyüyecek yazık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…