• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek acık parfüm

ZynpLore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
13
0
36
Diğer
mrb arkadaslar türkiyede bı avm de acık parfümcülere en cok satılan erkek parfümünü sordum gosterdıler baana kokladım cok begendım ama almadım (almadıgım ıcın cok pısmanım) daha da bulamadım zaten :/ orjınal adını sordugumda ''men'' dedı orda calısan bayan ama men adında parfum yuzlerce var :D neyse gelelım parfumee: biraz agır koku, şekerımsı bışey ve cıdden cok begenılıyo galıba hangı erkegın yanından gecsem o kokuyu duyuyodum :)

turkıyede olsam gıdıp tekraar sorcam ama yurt dısındayım malesef. orjınal adını ogrenebılrsem burdan almak ıstıyorum cok begendım cunku burnumda tutuyOO ::)

canım merhabalar,
bende parfüm hastası olarak senin için araştırdım en çok satanlar lıstesinde bak şunlar var senın tarifine uygun:
-calvin klein eupheria men
-dolca gabbana the one men
-diesel fuel men

inşallah bu isimlerden biridirde çok aramazsın.eğer bulursan burdan haberleşelim:) bende merak ettim hangisi diye:))

canım merhabalar,
bende parfüm hastası olarak senin için araştırdım en çok satanlar lıstesinde bak şunlar var senın tarifine uygun:
-diesel fuel men

inşallah bu isimlerden biridirde çok aramazsın.eğer bulursan burdan haberleşelim:) bende merak ettim hangisi diye:))

bir milyon for mende olabılır.

canım merhabalar,
-diesel fuel men

cevabını okudugum gibi hemen bi parfümcüye koştum :D baktım hepsine ve diesel fuel men'i cok benzettım aradıgım parfüme, oda şeker gibi kokuyodu. sanırım aradıgım diesel.

Zaten acık parfumlerın hepsı orjınallerıyle aynı kokmuyo galıba :/

arastırdıgın icinde cok saol canım (:

evet canım maalesef orjınalleriyle aynı kokmuyorlar.:)
dieselin orjınalını koklamıştım ben.İlk başta buz gibi serinlik geliyor sanki parfümden soğuk bırşeyı dolaptan çıkamış sıkıyormuş hıssi veriyor.Fena değil :)

evet canım maalesef orjınalleriyle aynı kokmuyorlar.:)
dieselin orjınalını koklamıştım ben.İlk başta buz gibi serinlik geliyor sanki parfümden soğuk bırşeyı dolaptan çıkamış sıkıyormuş hıssi veriyor.Fena değil :)

aynen begendim bende :)

bugün mangoda gezerken bayan parfümlerine bakiyodum ve aradigim erkek parfumu sandigim kokuyu kadin parfumlerin arasinda buldum :DDD "zara textures green"mis adi :)

Back
X