Erkek acık parfüm

ZynpLore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
13
0
36
Diğer
mrb arkadaslar türkiyede bı avm de acık parfümcülere en cok satılan erkek parfümünü sordum gosterdıler baana kokladım cok begendım ama almadım (almadıgım ıcın cok pısmanım) daha da bulamadım zaten :/ orjınal adını sordugumda ''men'' dedı orda calısan bayan ama men adında parfum yuzlerce var neyse gelelım parfumee: biraz agır koku, şekerımsı bışey ve cıdden cok begenılıyo galıba hangı erkegın yanından gecsem o kokuyu duyuyodum :)

turkıyede olsam gıdıp tekraar sorcam ama yurt dısındayım malesef. orjınal adını ogrenebılrsem burdan almak ıstıyorum cok begendım cunku burnumda tutuyOO ::)

canım merhabalar,
bende parfüm hastası olarak senin için araştırdım en çok satanlar lıstesinde bak şunlar var senın tarifine uygun:
-calvin klein eupheria men
-dolca gabbana the one men
-diesel fuel men

inşallah bu isimlerden biridirde çok aramazsın.eğer bulursan burdan haberleşelim:) bende merak ettim hangisi diye:))

bir milyon for mende olabılır.

cevabını okudugum gibi hemen bi parfümcüye koştum baktım hepsine ve diesel fuel men'i cok benzettım aradıgım parfüme, oda şeker gibi kokuyodu. sanırım aradıgım diesel.

Zaten acık parfumlerın hepsı orjınallerıyle aynı kokmuyo galıba :/

arastırdıgın icinde cok saol canım

evet canım maalesef orjınalleriyle aynı kokmuyorlar.:)
dieselin orjınalını koklamıştım ben.İlk başta buz gibi serinlik geliyor sanki parfümden soğuk bırşeyı dolaptan çıkamış sıkıyormuş hıssi veriyor.Fena değil :)

aynen begendim bende :)

bugün mangoda gezerken bayan parfümlerine bakiyodum ve aradigim erkek parfumu sandigim kokuyu kadin parfumlerin arasinda buldum DD "zara textures green"mis adi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…