erkeğinizle ne tür filmler izlersiniz?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
kızlar dökülün bakalım...hihoyyyt

hepimiz muhakkak sevgilimiz-eşimizle sinemaya gitmişizdir,ya da bir cd alıp beraber izlediğimiz olmuştur,

ne tür filmler tercihiniz ?

korku ohaoldumsmile...gerilim...romantik komedi Şeniz...bilim kurgu... ???:1rolleyes:

Valla biz çift olarak film izlemeyi çok seviyoruz. Filmin türü değil de, akıcı ve sürükleyici olması hoşumuza gidiyor. Bi de bu aralar gösterimden yeni kalkan yerli filmleri TV kanallarında yayınlıyorlar.Onları da elimizden geldiği kadar takip ediyoruz

film izlemeyi seviyoruz ve tercihimiz genelde aksiyon, gerilim, romantik-duygusal filmler oluyor..

biz bugün next diye bi film izledik.. sevgilim ablası ve ben.. tavsiye ederim.. biz bu konuda fazla uyumlu değiliz.. ben film izlemeyi sevmem.. tiyatroya gitmeyi daha çok istiyorum. o sinema diyor.. genelde de uyum sağliyorum ona.. fazla oyun yok zaten.. bi senede üç oyunu gösterip durdular üçünü de izledik ee oyun kalmadı izlicek.. ama sürekli güzel bi film geliyor.. onun istediği oluyor genelde.. ama ben aksiyonu hiç sevmediğim için onun haricinde her türlü filmi onun hatrına izliyorum.. offf karanlıkta bi ekrana bakıp durmak beni çok sıkıyor sevemedim şu sinemayı.. elime patlamış mısırı alip bitse de gitsek modunda oluyorum ben

biz bugün next diye bi film izledik.. sevgilim ablası ve ben.. tavsiye ederim.. biz bu konuda fazla uyumlu değiliz.. ben film izlemeyi sevmem.. tiyatroya gitmeyi daha çok istiyorum. o sinema diyor.. genelde de uyum sağliyorum ona.. fazla oyun yok zaten.. bi senede üç oyunu gösterip durdular üçünü de izledik ee oyun kalmadı izlicek.. ama sürekli güzel bi film geliyor.. onun istediği oluyor genelde.. ama ben aksiyonu hiç sevmediğim için onun haricinde her türlü filmi onun hatrına izliyorum.. offf karanlıkta bi ekrana bakıp durmak beni çok sıkıyor sevemedim şu sinemayı.. elime patlamış mısırı alip bitse de gitsek modunda oluyorum ben

tiyatro seyircisi olmak ve tiyatro havasını solumak bambaşka bir güzellikopuyorumnanaktan eşim sinema sever, bense daha çok tiyatro severim. ikisininde yeri apayrı.. ama sinemada da arka arkaya 2-3 film izleyebilirim sıkılmadan. evde de çok sık film izleriza.s

benim pek secme sansim olmuyor maalesef..:kızgın:
esim daha cok korku,macera ve komedi türü filmleri sever bense daha cok duygusal,romantik filmleri severim..
ama esimin dedigi olur ve onun istedigi film izlenirkötükedihüso

biz türk filmi hastasıyız sevgilimle,bu arada benim sevgilim alışılmışın dışındadır,maç izlemez,dizi film komedi romantik hepsini sever,

bugün ibrahim tatlısesin filmi vardı mesela derya tunayla,sonunda derya tuna öldü sevgilimle birbirimize sarılıp ağladık mafoldumben (gerçekten ağladık kızlarkaydirigubbakcemile3)

birde korku filmlerinde oda korkar,ilginç olansa adam öldürme-yaralama hırsızlık gasp gibi birçok olaya şahit olup korkmadığı halde filmlerde korkuyor,neymiş,müziği çok heycanlı veriyolarmış kaydirigubbakcemile3

bu arada filmlerde birbirini aldatan çiftler varsa sevgilim izlemeye dayanamıyor,aşkı memnuyu izlerken deli oluyor bihteri bi kaşık suda boğacak nerdeyse,şakasına e behlül de beton gibi ama nasıl karşı koysun:jeyyar: diye espiri yapacak oldum,o bakışı gördüm...sustum bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
benimki türk filmi izlemez, romantik komedi izlemez, dram falan izlemez, korku, macera, bilim kurgu falan seyrediyoruz genelde. TV izleyeceksek de ya discovery ya national geographic... başka birşey hayatta izletemiyorum...

Sinemaya gitmeyi severiz ama pek sık gidemeyiz.Suç,gerilim,polisiye,fantastik filmleri severiz.Eşim korkuya bayılır ama ne yazık ki yalnız izlemek zorunda.Hatta sesini bile azaltıyorum.bayanssulusmile
Bazen netten izlediğimiz filmleri keşke sinemada izleseydik diyoruz.Tabi her filmde buna değmiyor.:olmaz:
Sinemada eşimin omuzuna yaslanıp elini tutup izlemeyi çok seviyorum..Evde de dizine uzanıpaklinialirimsmile

imdbden yüksek not almış filmleri oturur seyrederiz. onlar bittirdik sayılır bizde yeni çıkanları indirip izliyoruz çok eğlenceli oluyor. beyefendi korku sevmiyor çok basit geliyomuş kendisine bi de ben korkmak yerine gülme krizine girince hepten bıraktık kaydirigubbakcemile3 aksiyon romantikkomedi favorilerimiz sositososito

psikolojik gerilim korku gizem gibi filmleri severiz. fırsat buldukçada izleriz.

Back
X