- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Suzanne777
O hamlıktan mı oluyor yoksa pozısyon degıstırmemekten mı? 20dk penetrasyon ıyı.,normal bır sure bence ,baksana 40dk yok yok 2saat bırlesen varmıs20 dk zor dayanıyorum pes10 dkdan sonra artık kuruluk acıma hissi başlıyor tebrik ederim
40 dakila çok değil sabit pozisyonda kalınmazsaO hamlıktan mı oluyor yoksa pozısyon degıstırmemekten mı? 20dk penetrasyon ıyı.,normal bır sure bence ,baksana 40dk yok yok 2saat bırlesen varmıssevısmeye 2saat ok ama bırlesme 40dk cok ya, du bakayım ben kaldırabılır mıyım, evet kaldırabılırım
Sizin partnerinizin bence uzun süre boşalamama sorunu değil mastürbasyon alışkanlığı gibi geldi bana.çünkü boşalma süresi uzun olanlar vajina içinde boşalabiliyorlarTesekkurler,iste aslında ben normal icimdeyken bosalmasini istiyorum ama surekli elle,kolla,oral yolla vs boşalıyor en sonunda,biraz bunuda kafama taktım açıkçası
Öylemi kız zemheri ahahah40 dakila çok değil sabit pozisyonda kalınmazsa
Kattığın renklere bağlı, hep misyonerde git gel olursa cinnet gelir adamaÖylemi kız zemheri ahahah
Evet bende bunu duymuştum,mastürbasyona çok alışmış erkeklerin normal yolla boşalmakta sorun yaşadığını,aklımada geldi ama mastürbasyonu hiç sevmiyor ve yapmıyor gibi konuşuyor.Yalan söylüyor diyeceğim ama bende buna kızacak biri değilim hatta daha öncede yazmıştım,uzun süre görüşemediğimizde kötü oldum şöyle böyle diyor,ben mast.yap diye teşvik ediyorum rahatlasın diye,kendim yaptığımıda söylüyorum,yok yapmiyacagim bekleyecegim diyor.Sizin partnerinizin bence uzun süre boşalamama sorunu değil mastürbasyon alışkanlığı gibi geldi bana.çünkü boşalma süresi uzun olanlar vajina içinde boşalabiliyorlar
Evet gercekten yıpratıcı benim açımdan,birseyleri eksikmi yapıyorum,vajinammı geniş his duymuyor vb bin türlü şey geliyor insanın aklına..Tek rahatlatan yaklaşık 6 yıldır cinsel hayatımız var,en baştada böyleydi,başta olmayıp sonradan boşalma süresi uzasa iyice kafaya takardım.Ikinciside arada farkli biriyle olup onun daha ince ve kucuk penisi olmasına ragmen içimde gayet sorunsuz sekilde bosalabiliyor olması,dar değilimde ondan,doyum veremiyorum vb düşüncelerimi götürdü.Bu aslında bi sorun zaten araştırınca sizde sorun olduğunu göreceksiniz. Geç boşalma sorunun çözümüde çok kompleks ve zordur. Sizede bıraktığı psıkolojik hasar da nasıl bu kadar dayanabiliyor yeterince etkileşimde bulunamıyormuyum vb... bi kaç zaman sonra kendinizi sorgulamaya da başlayabilirsiniz... sadece sorun sizde değil onu bilin. Yorucu ve sıkıcı olmaya başlamadan karşılıklı konuşun bence.
Erkekler cinsel hayatıyla ilgili herşeyi söylemezler. Sorunum var da demezler. Ve sorsan hepsi sekste mükemmeldir ve çabaları hep bunun üzerine olduğundan olumsuz bişey duymak istemezler ve söz etmezler. Uzun süre bekleyen erkek çabuk boşalır. Dolmuş olacak çünkü bunu da unutmayınEvet bende bunu duymuştum,mastürbasyona çok alışmış erkeklerin normal yolla boşalmakta sorun yaşadığını,aklımada geldi ama mastürbasyonu hiç sevmiyor ve yapmıyor gibi konuşuyor.Yalan söylüyor diyeceğim ama bende buna kızacak biri değilim hatta daha öncede yazmıştım,uzun süre görüşemediğimizde kötü oldum şöyle böyle diyor,ben mast.yap diye teşvik ediyorum rahatlasın diye,kendim yaptığımıda söylüyorum,yok yapmiyacagim bekleyecegim diyor.
Yapmış olsa da bunu söylemek onur kırıcı geliyor olabilir, erkekler cinsellik konusunda garip tavırlara sahip. Şu afrodizyak etkili kayganlaştırıcılardan kullansanız bu süreyi kısaltmaya yardım etmez mi acaba, benim eşim süreyi kontrol etmesini engellediği için hiç sevmez onları da oradan aklıma geldiEvet bende bunu duymuştum,mastürbasyona çok alışmış erkeklerin normal yolla boşalmakta sorun yaşadığını,aklımada geldi ama mastürbasyonu hiç sevmiyor ve yapmıyor gibi konuşuyor.Yalan söylüyor diyeceğim ama bende buna kızacak biri değilim hatta daha öncede yazmıştım,uzun süre görüşemediğimizde kötü oldum şöyle böyle diyor,ben mast.yap diye teşvik ediyorum rahatlasın diye,kendim yaptığımıda söylüyorum,yok yapmiyacagim bekleyecegim diyor.
Normal doğum yapmamış bir kadının genişlik problemi olma ihtimali neredeyse yoktur, sorun sizde olamaz, erkekler sadece hayal gücüyle bile boşalabilecek kapasitede, rüyalanma olayı da bunun en büyük kanıtı zaten. Geçmişte Eşiniz kendini direnmeye odaklamış olduğundan bilinç altı bunu devam ettiriyor olabilir mi acabaEvet gercekten yıpratıcı benim açımdan,birseyleri eksikmi yapıyorum,vajinammı geniş his duymuyor vb bin türlü şey geliyor insanın aklına..Tek rahatlatan yaklaşık 6 yıldır cinsel hayatımız var,en baştada böyleydi,başta olmayıp sonradan boşalma süresi uzasa iyice kafaya takardım.Ikinciside arada farkli biriyle olup onun daha ince ve kucuk penisi olmasına ragmen içimde gayet sorunsuz sekilde bosalabiliyor olması,dar değilimde ondan,doyum veremiyorum vb düşüncelerimi götürdü.
Bu çok doğru,kendini direnmeye odakladığı.Resmen boşalmasını hızlandıracak herşeyi engelliyor,örneğin başta oral sex yapmaya başlarsam çok kısa kestirip hemen üzerine oturmamı istiyor.O yüzden afrodizyak etkili kremleri falanda sürdürtmez büyük ihtimal.En iyisi kırmadan söylemek belkide,seninde boşalmanı istiyorum gibisindenNormal doğum yapmamış bir kadının genişlik problemi olma ihtimali neredeyse yoktur, sorun sizde olamaz, erkekler sadece hayal gücüyle bile boşalabilecek kapasitede, rüyalanma olayı da bunun en büyük kanıtı zaten. Geçmişte Eşiniz kendini direnmeye odaklamış olduğundan bilinç altı bunu devam ettiriyor olabilir mi acaba
Bu adam bildiğin narsist yahu.Evet artık banada biraz sorun var gibi geliyor,çünkü oral ve elle uğraştığımda bile zaman alıyor,birde üstte sürekli hareketliyim,ben defalarca boşalmış oluyorum,kalp çarpıntısıyla daha iki saat uğraş et,kalp krizi geçirmem umarım daha ileri yaşta bu kadar dayanamam sanırım..Ne halin varsa gör diyip umursamamazlıkda yapamıyorum,ben kaç defa boşalmışım adam daha 1 defa gelmemiş..Skor tutuyor birde kendine,kaç defa geldiğimi sayıyor,şu kadar kere geldin diye söylüyor sonra,uff zor bakalım