Erkeğin sevip sevmediğini anlayamamak

masalcadisi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
18
7
25
Hoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.

Hoslandığım kişi mesaj attı ve 1 buçuk aydır görüşüyoruz. Bu görüşmeler daha çok flört gibi ancak o biraz geç yazmaya baslayınca bende gurur yapıp kendimi geri çektim ben çektikçe o çekti ve karmaşık bir hal aldı. En son sadece akşamları konuşuyorduk ancak konuşmalarımız hiçbir zaman soğuk olmadı hep çok samimiydi. En son geç yazdiginda dayanamadim soğuk yaptım ilk defa 2 gündür konuşmuyoruz. Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Sevmiyor diyip yoluma mı bakmalı, gururu kenara bırakıp mesaj mı atmalı.
1.5 ayda nasıl çok seviyorsunuz anlamıyorumki , hiç yüz yüze görüştünüz mü? Eğer saatlerce cevap vermiyorsa ya başkasıyla görüşüyordur ya da bu flörtü devam ettirmek istemiyordur. Erkekler açık açık söylemez bunu

Adım atmayan erkeği salla gitsin. Ha şu da var sende kasma illa soğuk yapıcam diye veya istediğin halde negatif davraniyosan bilemem. Ama senden yana her şey okeyse adam böyleyse sal bacım şimdiden iteledigin ilişki seni bi yere taşımaz

1.5 ayda nasıl çok seviyorsunuz anlamıyorumki , hiç yüz yüze görüştünüz mü? Eğer saatlerce cevap vermiyorsa ya başkasıyla görüşüyordur ya da bu flörtü devam ettirmek istemiyordur. Erkekler açık açık söylemez bunu
sık sık karşılaştıgım konuşmadan önce hoşlandığım birisiydi ve konusmaya başlayınca da istediğim gibi birisi olduğunu farkettim yani onu daha da çok tanımak istiyorum. Yüzyüze de görüştük evet.

Adım atmayan erkeği salla gitsin. Ha şu da var sende kasma illa soğuk yapıcam diye veya istediğin halde negatif davraniyosan bilemem. Ama senden yana her şey okeyse adam böyleyse sal bacım şimdiden iteledigin ilişki seni bi yere taşımaz
O geç yazınca bazen cepte gormesini istemediğim için karsilik olarak geç yazdım acaba bunu beni isgemiyor gibi algılamış olabilir mi diye düşünüyorum belki de sadece kendimi kandırıyorumdur

tek başına yürütülecek bi ilişki olacak gibi gözüküyor suan, bence hiç kendını küçük düşürüp arkasında dolanma

O geç yazınca bazen cepte gormesini istemediğim için karsilik olarak geç yazdım acaba bunu beni isgemiyor gibi algılamış olabilir mi diye düşünüyorum belki de sadece kendimi kandırıyorumdur
Ya kendini kandirma ozaman valla şimdiki aklım olsa böyle yapan oglanlari bir saniye dusunmezdim bile bende gençken böyle bi şey yaşamıştım geç de olsa yazıyodum çocuğa adam yaptığım tribin girdiğim beklentinin farkında bile değildi kendim çalıp oynuyodum en sonunda konuşup kendimi iyce rezil ettim

Sen bilirsin ama sevseydi birazda o çabalardı

Çok hizlisiniz bir buçuk ayda neyini sevdiniz.Yaptiginiz tripler gereksiz yüzyüze gorusulmuyormu .Bence kimseyi böyle kolay böyle kısa böyle tanımadan sevmeyin.Cok abartılı geldiniz bana üstelik yazarken konuşurken trip atılmaz bir buçuk ayda hiç atilmaz.Flört devresi bu Keyif alınmadığı anda biter zaten o yada siz biter

Sanal ilişki mi reel mi?

Sahsen ilk bulusmada kurallarimi siraladim. Biri mesela calisir, her zaman telefon bakamaz felan anlarim, ama oyun oynamaya ne zamanim ne de istegim vardi. Yani hususi gec yazmalar gibi oyunlari sezdigim an yok olurum ortada. Aynisi karsi taraf icin de gecerli. Mümkün oldugu kadar samimi olalim ki davranislarimizda karsi taraf süpheye düsmesin. Daha tanisma sirasinda kendinizi acik ifade etmek yerine trip atmayi secseniz böyle durumlar ortaya cikiyor. Bir erkegin ilgisini ve sevgisini davranislarindan anlarsin. Bir erkek daha sana yazmayi akıl edemiyorsa muhtemelen ortada gercek bir iliski yok. Yüz yüze ne kadar konustunuz?

Bu emin olamama hali bile yeterli aranızda sağlıklı ilişki olmayacağına dair ,daha güzel adamlar var dışarda daha iyi ilişkiler 🥹

X