erkeğin kulağı kepçeyse

kardelen89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
20
0
36
Konya
benimle ilgilenen bi erkek var yanlız kulakları kepçe. Sizce bunu sorun etmelimiyim ya.
lütfen yardım edin ya çok taktım ben bu kulak işine galiba:59:

benım canım abicimde kepçe kulaklı ama yakısıklılıgı tamamlıyor herseyı kusuru örtuyor ve hayatta cok basarılı bir insan kulakları ile degerlendırme olurmu :3::3::3:

takıntı yapmışsın cnm iyi bi insan sa çirkin değilse neden kulağı sorun olsun bence böyle takma sen iyi mi kötü mü ona bak

yok çirkin değil ya yemyeşil gözleri var saçları kahverengi yakışıklı diyebilirim aslında sadece kulakları kepçe işte ama siz haklısınız galiba kızlar kulakları sorun etmemem lazım.

yok çirkin değil ya yemyeşil gözleri var saçları kahverengi yakışıklı diyebilirim aslında sadece kulakları kepçe işte ama siz haklısınız galiba kızlar kulakları sorun etmemem lazım.

e o zaman cnm böyle takıntı yapma hem öyle herkezede söyleme kulağına faln gider ayıp olur boşver sen iyi mi kötü mü ona bak

Kepçe kulaklar zeka ve dikkatin işareti diye bilirim
Şimdi google de kepçe kulak olarak arattım ve bir yoruma rastladım aynen kopyalıyorum:66:
bnm de kulaklarım kepçe ama biliyor musunuz nasıl solak olnların beyinleri frklı çalışıyosa kepçe kulaklı olan insanların da beyin olumlu yönde farklı çalışıyormuş üstün zeka ve/veya yetenekleri varmış bilim adamları bunu kanıtlamış kanıtladı yani bunun doğru olduğundan emin olabilirsiniz

Herkezin bir yerinde kusuru vardır.
Seven göz hep güzel görür kusurları bile..
En önemlisi sevgi,sevince herşey güzelleşiyor

bence sevimlilik, karizma katan bisey. kizlarda daha dikkat cekici ama erkeklerde hos olabiliyo, mesela koray candemir :97: takma kafana yani :34:

derya büyükuncu da kepçe ama ben ona bayyyyılıyoruuuuuummmm:32::32::32::32::32::32::32:

kepçe olması yemyeşil gözlerinin güzelliğini gölgelemez ki arkadaşım:1:

Son düzenleme:
fatmagülünün suçu ne deki kerimin kulakları çok gıcıktı uzaylı gibi dier flimlerinde görmüştüm şimdi uzatmış gayet güzel

Back
X