- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- Konu Sahibi purpleflower35
Evililikler erkeklerin çoğunda mı isteksizlik var yoksa nadiren mi? Benimkide isteksiz acaba sevmiyor mu? 9 yıldır evliyiz bu arada ilk 2 yıl vajinusmustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heycanını yitirmiş olabilir, rutin gelebilir, zevk almıyor olabilir, sizi arzulamıyor olabilir tabi sevmiyor da olabilir ama bütün erkeklerin sebebi aynı diyemeyiz. En iyisi kendisiyle konuşmak ☺Evililikler erkeklerin çoğunda mı isteksizlik var yoksa nadiren mi? Benimkide isteksiz acaba sevmiyor mu? 9 yıldır evliyiz bu arada ilk 2 yıl vajinusmustum
Seviyorum diyor kafam dolu seninle ilgisi yok diyor iş stresinden olmuyomuş. Bence beni arzulsmıyo ben öyle hissediyorum arzulamıyosa zaten sevmiyodur ki. Bide ilişkide boşalamayınca yoruldum diyip bırakıyo. ön sevişmeyi uzun tutalım diyorum penis düşüyo diyo. bu ne demek şimdiHeycanını yitirmiş olabilir, rutin gelebilir, zevk almıyor olabilir, sizi arzulamıyor olabilir tabi sevmiyor da olabilir ama bütün erkeklerin sebebi aynı diyemeyiz. En iyisi kendisiyle konuşmak ☺
Her zaman kadinda erkekde ayni istekde olmaya bilir, yenimi isteksiz olmaya başladi önceden de varmiydiEvililikler erkeklerin çoğunda mı isteksizlik var yoksa nadiren mi? Benimkide isteksiz acaba sevmiyor mu? 9 yıldır evliyiz bu arada ilk 2 yıl vajinusmustum
Belli ki sağlık problemi yaşıyor bu nedenle de kendini geri çekiyor olabilir.Seviyorum diyor kafam dolu seninle ilgisi yok diyor iş stresinden olmuyomuş. Bence beni arzulsmıyo ben öyle hissediyorum arzulamıyosa zaten sevmiyodur ki. Bide ilişkide boşalamayınca yoruldum diyip bırakıyo. ön sevişmeyi uzun tutalım diyorum penis düşüyo diyo. bu ne demek şimdi
Her zaman kadinda erkekde ayni istekde olmaya bilir, yenimi isteksiz olmaya başladi önceden de varmiydi
Sağlık sorunları da olabilir
İlk yıllar istekliydi ama ben vajinusmustum sınra çocuklar oldu uykuduzluk yorgunluk ikimizşnde hali yoktu az oluyodu sonra bi ara çok istekliydi hatta bş gece 3 kere yapmak istemişti 2 kere oldu 3.yü bırakmamıştım o dönem çok istekliydi ve şimdi böyle hiç yanaşmıyorBelli ki sağlık problemi yaşıyor bu nedenle de kendini geri çekiyor olabilir.
9 yıldır mı isteksiz, yeni mi olmaya başladı bu durum?
Belki isi agirdir belki saglik sorunu vardiİlk yıllar istekliydi ama ben vajinusmustum sınra çocuklar oldu uykuduzluk yorgunluk ikimizşnde hali yoktu az oluyodu sonra bi ara çok istekliydi hatta bş gece 3 kere yapmak istemişti 2 kere oldu 3.yü bırakmamıştım o dönem çok istekliydi ve şimdi böyle hiç yanaşmıyor