Erkeğin Burcunu Bil Aşık Et

ben de merak ediyorum; yengeç kadını terazi erkegine bakar mısınız??

Yengeç Kadını - Terazi Erkeği
Sizi, kendi doğrularınıza yönlendirmek, Terazi erkeğinin değil, yalnızca sizin işinizdir. Herhangi bir konuda karar vermeniz için yardıma kalkışsa da beceremez. Çoğu insana gerçeklikten uzak bir hayalci gibi görünür. Dünya sorunları hakkında arkadaşlarıyla tartışır, ama nları değiştirecek tek bir adım bile atmaz.

Terazi erkeği sizin için büyük bir olasılıkla daima bir soru işareti olarak kalacaktır. Bugün size en içten yeminlerle aşkını ilan ederken, baş ka bir gün soğuk bir yabancı gibi davranır. Aranızda kötü bir şey geçmemesine rağmen size sırtını dönebilir. Bu huylarıyla başa çıkmayı öğrenmek için onu istemelisiniz.

Birçok durumda neyi yanlış yap mış olabileceğinizi düşünmek faydasız olabilir. Bunu hiçbir zaman anlayamazsınız, çünkü nedenini sadece o bilir.

teşekkür ederim canım

sağol canım benle ilgilendiğin için okudum yazdıgın şeyleri bakalım nolcak zor ikizler erkeği zorrr

Tatlım yengeç bayanı ile yay erkeğine de bakar mısın rica etsemm Çok zoruz biliyorummm

Yengeç Kadını - Yay Erkeği
Yayın nefret ettiği bir şey varsa, o da kısıtlanmak duygusudur. Özgürlüğünü her şeyden çok sever ve dünyadaki hiçbir şeye, hatta her şeyden çok sevdiği kadın uğruna dahi ondan vazgeçmez. Yay, hiçbir zaman büyümez, kalbinin derinliklerinde daima bir çocuk vardır ve onu kalbinde saklamak zorundadır.

Eğer bir Yayı "kafesleme"yi başarabilirseniz, onun yanında heyecanlı ve neşeli bir hayat sürersiniz. Her şeyden önce, hayatınızı, oyunu ne zaman bırakacağını bilmeyen bir erkekle geçirmek isteyip isternediginize karar vermek zorundasınız. Eğer sürüklenmeye hazırsanız -çok az Yengeç kadını buna hazırdır- aranız çok iyi olacaktır.

davranışlarıyla, muhtemelen hassas ve kolay kırılan bir insan olduğunun bilinmesini engellemeye çalışır, diğer insanların ona çok yaklaşmasını önlemek için, kendini olduğundan farklı göstermeye çalışır. Yine de üzerinizde olumlu bir etki bırakacak ve diğer insanlara karşı açık olmanız için yardım edecektir. Evinize kapanmaya hazırsınız ve kısa sürede dışarı çıkarılamazsınız.

Seve seve flört eder ve bıınu spor olsun diye değil, tam tersine iradeli biri olduğunu kendine kanıtlamak için yapar. Onu, rahat bırakın ve kendine değer vermesini sağlamaya çalışın. Bu küçük çocuğun her olaydan sonra, size tekrar geri dönmesini sağlayabilirsiniz. Sizi daima sevecek ve ilk "gümüş teller" saçınızda belirdiğinde de bu değişmeyecektir. Birlikteliğiniz uyumlu bir şekilde yürüyecektir.

İlk defa olumlu bir yorum okudum teşekkürlerrrr

çok teşekkürler bilgiler için

aayy tatlımm ama çok sewiyoruz birbirimizi ve herrrşeyimiz aynı düşünceler yaşam tarzı ..sen ne önerirsin bize neler yapmalıyız monoton olmasın die yada özellikle belirtmek istediğin bişi varmı? buarada wakit ayırıp yanıtladığınız için minnettarımmm:))

Akrep kadini yengec erkegi

Akrep Kadını - Yengeç Erkeği
Hayvan olarak akreple yengeç dış görünüş olarak tamamen benzerdiler. Burç olarak da birçok ortak yönleri vardır. Her şeyden önce mizaçları ve gariplikleri onları bağlar. Yine de Yengeç erkeği zor durumlar da hayal kırıklığına uğrayıp geri çekilirken, siz coşkularınızı dışa vurursunuz. Bu yoldan Yengeç erkeğini korkutmayın, onun aşka ve ilgiye çok ihtiyacı vardır. Ayrıca ara sıra onu itecek bir eşe ihtiyaç duyar. Bunun için siz tam ona göresiniz, o kadar çok enerji taşıyorsunuz ki üç kişiye bile yeter.

Ama kalbinizin derinliklerinde, size tartışma imkânı verebilecek güçlü bir sevgili istersiniz. Bu konuda Yengeçten fazla bir şey beklemeyin: Ona her zaman aldığınızdan çok coşku vermelisiniz:

Liderliği siz üstlenirseniz, Yengeç erkeği mükemmel bir kocadır. Ev işlerinden anlar ve sizin yerinize yemek yapmaktan da utanmaz. Dürüsttür ve sevgi dolu bir babadır. İkiniz de sanata ilgili olduğunuz için boş vakitlerinizi anlamlı bir uğraşla geçirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…